Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Zwolay Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja w sezonie przygotowawczym postawiłem raczej na zgranie i w sumie się opłaciło pod tym względem że tworzą zgrany kolektyw.Co z tego skoro nie ma to przełożenia na wyniki?Oglądam mecz na skrótach szczegółowych ale aż mnie korci by znaleźć czas i obejrzeć cały mecz bo tak grając to sorry -ale miejsce OM jest w jakiejś 3 lidze.I to z Mozambiku.

Gallacher Partyzant

Gram na niskim,może to wynik przemęczenie ich przed sezonem bo miałem przez pół miesiąca poprawa kondycji an wysokim.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Gallacher Partyzant

Dodam również problemy z wytrzymałością podczas meczu.Mija 25 minut a moi gracze mają już około 80 % zdrowia a wytrzymałość mają na klasie światowej.
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Zwolay Partyzant

Zacząłem drugi sezon OM-dokupiłem zawodników typu "powinien być zatrudniony za każdą cenę"-efekty? Żadne.Napastnik(wzmocnienie większości zespołów Ligue 1) nie strzela,dwójka środkowych obrońców(kluczowi gracze Ligue 1)hasło "krycie" zna ze słyszenia.Bramkarz (Kluczowy) puszcza takie szmaty że w 3 lidze polskiej grałby w rezerwach itd itp.

Gallacher Partyzant

Z tą grą dobitnie jest coś nie tak, bo jeśli mój zespół ma opanowaną taktykę do trybu biegłego, i graczy którzy mają atrybuty gdzieś na granicy 16 lub 17 (mało graczy na poziomie 15) i na dodatek jest poziom trenowania na wysokim a także zalecenie przed meczowe by bronić a ja tracę a jak mam atakować to nic nie strzelają a o skuteczności czy dziwnych bramek to się nie wypowiem.Ta gra jest jak jabłko,piękne o czyste na skórce,ale wewnątrz totalna zgnilizna.Otrzymałem propozycję z Celticu który po 6 sezonach nie może wygrać ligi bo takie ekipy jak Partick Thistle czy Cowdenbeath zdobywają mistrza Szkocji.Mam pokaźny budżet za których kupiłem dobrych graczy na poziomie 4 gwiazek maks do 5 bo tak pokazuję scout.Piłkarze muszą się zgrać a więc w okresie przygotowawczym będę dawał bdb nacisk na kondycję i na zgranie.Zobaczymy ci z tego wyjdzie,jeśli sytuacja będzie się powtarzać jak poprzednio,to te gó.... usuwam ze steama łącznie ze swoim zapisem bo to już będzie szczyt absurdu.Nie mówię tego po 1 przegranym meczu,ale po dziwaczny seriach porażek i bramkach w końcówkach które będą się dziać dość często.

Zwolay Partyzant

No dobrze ale sami przyznajcie że z tą odsłoną jest coś nie tak.Grałem we wcześniejsze wersje (z wyjątkiem 15) ,prowadziłem różne zespołu -od typowych duńskich ogórów z ostatniego miejsca ostatniej grywalnej ligi (Avarta) po zespoły ze światowej czołówki i poziom tych zespołów jakoś był odzwierciedlony w grze.A tu? No sorry-mam całą linię pomocy i napastników na poziomie 4,5 gwiazdek i ...nie strzelam goli.Zmieniam ,kombinuję i jajco.Taktyka jest dobrze znana,zgranie na powyżej średnim poziomie. To frustruje i zastanawiam się czy nie dać sobie spokój bo gra ma cieszyć a nie wkurzać i frustrować.Defensywa-krycie to jakaś kpina-jakbym go nie ustawił to defensywa jest dziurawa że hej.Defensorzy mają parametry 4-4,5 gwiazdek żeby nie było.To kim do cholery grać i jak????

ag-25 Partyzant

Makaron zadam Ci proste pytanie, czy zdarzyło by się tak aby w realnym świecie rozegrać dwa te same i takie same mecze?
A już o tych "dyrektywach" Legii nie wspomnę... pewnie Magiera nakazał im przegrać. Ruch umówił się, że im strzeli dwa razy w to samo okno, aaaa i na koniec Magiera pewnie miał tylko włączone kluczowe... :D

Makaronczterojaj... Partyzant

Ja Ci to wytłumaczę. Gra jest atraktorem,dla każdej drużyny komputerowej,a dla Ciebie, każdy mecz to pojedyncza obserwacja. Mistrzostwo zdobędzie zawsze ktoś z trójki,a może i z dwójki zespołów. Natomiast Twoje wyniki są zawsze losowane. Zespół który prowadzisz nie jest zdeterminowany. Oczywiście to tylko teoria,ale potwierdzę ją gdy rozegram 10 sezonów i przeanalizuję wszystkie 'ważne" ligi. W reprezentacjach to nie działa więc gra losuje sobie dowolnie. I dlatego też wylosowała Austrię na mistrza świata mimo,że w powtórce Austria nie awansowała nawet do tych samych mistrzostw. Zresztą co ciekawe Rosja cztery razy nie wyszła z grupy. Tak ją ta gra "kocha". W poprzedniej rozgrywce udało się nie awansować Włochom, Niemcom i Hiszpanii. Prawdopodobieństwo takiego zdarzenia określam na 0 procent. A jednak się zdarzyło,co potwierdza wysoki stopień losowości nie zależny od "cyferek"
Reasumując nie ma znaczenia co zrobisz bo grając tę samą grę dwa razy uzyska się diametralnie różne wyniki. Ja tak miałem.Wygrałem 5:1 z Lechem i gdy gra się powiesiła przegrałem 3:2 mimo,że prowadziłem do 45 minuty 2:0.
Toto jest po prostu pozbawione jakiejkolwiek logiki,pomijając już stwierdzenie,że skoro jesteś dobrym graczem to mecz "Legia-Ruch" nie ma prawa Ci się przydarzyć kilka razy w sezonie,a co najwyżej raz. Poza tym nie wiadomo jakie były dyrektywy przed tym meczem,gdyż za cztery dni był ważny mecz w Amsterdamie.

Gallacher Partyzant

@kondi192
Ja nie narzekam że przegrywam,tylko gra robi ze mnie chyba idiotę lub sama jest totalnie skopana.Grałem mecz przeciwko Interowi czy AS Romie i wiesz ile moi mieli strzałów a ile Inter czy Roma ? Po kilkadziesiąt i nawet więcej,a ja mam wrażenie,że gra nie pozwala mi wygrywać a takie City czy Inter muszę wygrać i tyle.Kolejny dziwny przykład tracenie goli w końcówce i to nie jeden,a nawet dwa lub 3 mecze, a ostatnio grałem przeciwko Avellino,gdzie asystent dał mi jasno by skupić się na ataku,a więc ustawiłem to w przedmeczowych odprawach.I co ? prowadzę jedną bramkę ,strzelam na bramkę jak głupi,okazję marnują jak nie wiem kto, i przychodzi końcówka meczu a tam tracę gola i potem kolejnego i przegrywam mecz mimo iż gracze mają instrukcję by się skupić.Jak wcześniej pisałem, zaczynałem swoją przygodę od CM 03 w wieku 16 lat i tamte wcześniejsze wersje były o wiele przyjemniejsze niż te nowe.Co bym Panowie nie zrobił,to dziwnym trafem muszę modlić się by jakiś ogórek mi bramki nie strzelił pod końcówkę jak to miało miejsce z Carpi gdzie zespół strzelił mi 2 gola w końcówkę meczy a prowadziłem trzema bramkami a ostatecznie wygrałem ,ale tylko 4-3.Kolejny śmieszny mecz gdzie prowadząc Lecha prowadziłem 6-3 do przerwy a jaki był wynik pod końcówkę? 6-6.To nie jest mój wymysł bo mam to w historii swojej gry.Ona nie sprawia żadnej przyjemności bo co by się nie zrobiło to jest źle, i nawet trenowanie obrony na wysokim poziomie i zwiększenie poziomu meczowego nic nie daję a więc wytłumacz mi jak to możliwe że ja gram przeciwko zespołowi którego powinno się atakować lub bronić i nic z tego nie ma,mimo że trenerów ściągam najlepszych jak się da.Czy dałbym wysokie tempo czy niższe i pressing tak samo to mam wrażenie że to wszystko o kant potłuc a obrońcy stoją jak kołki.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
@Makaron
Skoro tak narzekasz na tą grę to po co w nią grasz? Wiecznie co widzę twoje wpisy to wylewanie żali na rozgrywkę. Btw. Już gdzieś wcześniej wspominałem przy okazji meczu Legii z Ruchem, że jest to idealny przykład dla wszystkich narzekaczy na FM-a, którzy marudzą, że mają przewagę przez cały mecz, mnóstwo strzałów a i tak przegrywają.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution