@kondi192
Ja nie narzekam że przegrywam,tylko gra robi ze mnie chyba idiotę lub sama jest totalnie skopana.Grałem mecz przeciwko Interowi czy AS Romie i wiesz ile moi mieli strzałów a ile Inter czy Roma ? Po kilkadziesiąt i nawet więcej,a ja mam wrażenie,że gra nie pozwala mi wygrywać a takie City czy Inter muszę wygrać i tyle.Kolejny dziwny przykład tracenie goli w końcówce i to nie jeden,a nawet dwa lub 3 mecze, a ostatnio grałem przeciwko Avellino,gdzie asystent dał mi jasno by skupić się na ataku,a więc ustawiłem to w przedmeczowych odprawach.I co ? prowadzę jedną bramkę ,strzelam na bramkę jak głupi,okazję marnują jak nie wiem kto, i przychodzi końcówka meczu a tam tracę gola i potem kolejnego i przegrywam mecz mimo iż gracze mają instrukcję by się skupić.Jak wcześniej pisałem, zaczynałem swoją przygodę od CM 03 w wieku 16 lat i tamte wcześniejsze wersje były o wiele przyjemniejsze niż te nowe.Co bym Panowie nie zrobił,to dziwnym trafem muszę modlić się by jakiś ogórek mi bramki nie strzelił pod końcówkę jak to miało miejsce z Carpi gdzie zespół strzelił mi 2 gola w końcówkę meczy a prowadziłem trzema bramkami a ostatecznie wygrałem ,ale tylko 4-3.Kolejny śmieszny mecz gdzie prowadząc Lecha prowadziłem 6-3 do przerwy a jaki był wynik pod końcówkę? 6-6.To nie jest mój wymysł bo mam to w historii swojej gry.Ona nie sprawia żadnej przyjemności bo co by się nie zrobiło to jest źle, i nawet trenowanie obrony na wysokim poziomie i zwiększenie poziomu meczowego nic nie daję a więc wytłumacz mi jak to możliwe że ja gram przeciwko zespołowi którego powinno się atakować lub bronić i nic z tego nie ma,mimo że trenerów ściągam najlepszych jak się da.Czy dałbym wysokie tempo czy niższe i pressing tak samo to mam wrażenie że to wszystko o kant potłuc a obrońcy stoją jak kołki.
Najnowsze posty