Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Viique Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.03.2017 23:50    #2281     Sufler - Problemy techniczne - FM na dwóch komputerach
Można grać w jedną karierę na dwóch komputerach, tylko będziesz musiał przenosić zapis z jednego komputera na drugi, ponieważ te nie zapisują się w chmurze, a na twardym dysku. Jeżeli chodzi o dodatki:
- te graficzne muszą być zainstalowane na obu komputerach by gra wyglądała tak samo (w innym przypadku zapis oczywiście będzie działać, ale na jednym komputerze będziesz mieć wgrane np wszystkie herby, a na drugim będziesz widział tylko te domyślne wygenerowane przez grę. Ten sam przypadek tyczył się będzie skórek, taktyk (zostaną tylko te 3, którymi grasz w karierze) i zdjęć piłkarzy;
- jeżeli chodzi o dodatkowe ligi to nie trzeba ich przenosić na drugi komputer. Po pierwszym załadowaniu kariery i zapisanie stanu gry można swobodnie wczytać zapis na dowolnym sprzęcie, nawet tym nieposiadającym dodatkowe ligi w swojej bazie danych.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Martinelli Partyzant

20.03.2017 23:22    #2282     Sufler - Problemy techniczne - FM na dwóch komputerach
Wyjaśnijcie mi proszę czy mając FM na dwóch komputerach, mogę swobodnie grać na obywu w jedną karierę?
Co z zainstalowanymi dodatkami i uaktualnieniami? Czy muszę mieć zainstalowane te same "dodatki" ?

Pepiczeeek Partyzant

20.03.2017 21:11    #2283     Football Manager - Ogólna dyskusja - będzie trybić?
Panowie i Panie, posiadam laptopa acer 550c z kartą graficzną Intel HD Graphics 4000, posiadam 4 GB RAM i Windows 10, czy FM 17, a jak nie to FM 16 z powodzeniem będzie działać na tym laptopie, ktoś się orientuje? :)

Gallacher Partyzant

Anglicy najpierw niech coś pomyślą a potem niech robią bo to co się wyprawia w tej grze(15) to już nie jest absurd lecz piłkarska patologia gry.Nie wiem jakim cudem wygrałem ligę włoską i szkocką i puchary krajowe,a w lidze angielskiej City notorycznie wygrywa.Wyobraźcie sobie że przejąłem Totki i po 2 sezonach zająłem miejsce które dawało mi grę w fazie CL i tak się stało.Rozpocząłem sezon dobrze bo gdzieś do 18 kolejki byłem liderem gdzie na początku ograłem City i z nimi zremisowałem a potem co ? hahahaha porażki mojego zespołu i kolejny dziwny "turbo tryb" City i wygrywanie.Mamy prawie 30 kolejkę a oni już mają lidera i 12 pkt przewagi.Mam ultranowoczesną bazę tak samo jak City i mam szansę na zdobycie wicemistrza gdzie w tej grze w historii klubu z White Hart line to będzie historyczny sukces a zarząd grozi mi zwolnieniem mimo że po przejęciu tego klubu ożywiłem ich.Śmiech jak ch...z tej gry,a jedynym pocieszeniem jest to że mam na sezon po 150 mln na wydanie.City po 14 sezonach uległo i zajęło 4 pozycję,ale znowu dostali jakiegoś buractwa w tej grze i znowu zaczynają swoje chore wygrywanie mimo że ja specjalnie olałem LE i PA by mieć podstawę na siłach a oni ku,,,, grają w każdym pucharze i mają siły hahahhaha trenerów mają może jednego a ja mam tylko jednego trenera z 4 gwiazdkami i przeciętnym obciążeniem.Poziom taktyki biegły.Przedmeczowe założenia bronienia czy atakowania się nie sprawdzają kompletnie.Czyżby twórcy robili nas z idiotów ? w 12 czy 11 to ja wygrywałem ligę angielską po 8 sezonów pod rząd,tyle że ja jestem człowiekiem i moje myślenie jest bardziej kreatywne niż jakiś pojebany algorytm którego Angole totalnie zjebali i to wygląda tak jakby City musiałą wygrywać i tyle.O dziwo że oni ulegli w zeszłym sezonie i dostawali w tyłek.Panowie,weźcie coś poradźcie bo ja już dostaje gorączki na punkcie tego gówna, i żadna gra mnie tak nie zmęczyła a zarazem wkurwiła.Mam przed i po odpoczynek po meczu,20 procent meczówki i zdaję się na scouta która ma uwaga - 20 na 20 a i tak gówno to daję hahahaha
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator

Equi Partyzant

[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="Gallacher"]prowadzić na wyjeżdzie 0-3 b dostać wjebane 7-4 hahahaha[/quote]

po prostu zrób jak ja,odinstaluj to losowe badziewie, które ma tyle wspólnego z grą logiczną,co rzut kostką do gry. Zrobiłem jak zwykle, zacząłem grę od nowej łatki i pusty śmiech mnie ogarnął. W pierwszej grywalnej rundzie PP 8 spotkań kończy się karnymi, w następnej 7 .Wyniki w lidze diametralnie różne od poprzedniej łatki. Zniknęły wyniki 3:0 4:1,a nawet 2:0.W pierwszych 6 meczach Legia wygrała 2 razy po 1:0 i cztery remisy po 1:1. Męczarnia w LM z Litwinami to kabaret. Polska przegrywa 3:0 z Kazachstanem.Lech Poznań na 10 spotkań ma dziewięć zwycięstw i remis. No po prostu cyborgi. Cracovia wygrywa u siebie z Austrią Wiedeń 3:0 a i tak odpada po rzutach karnych.
Zrobiono tę operację w banalny sposób. Przedefiniowano po prostu prawdopodobieństwa co przełożyło się na zmianę praktycznie całej gry.
Tym panom już dziękujemy. Kupujcie ten syfilis a chłopcy koszą kasę. Ja się osobiście do tego atraktora nie zamierzam dalej dokładać. Ale nie martwcie się już za pół roku wszystkie błędy tego badziewia zostaną wyeliminowane i to tak sprytnie,że zostaną jak obecnie wprowadzone w ostatniej łatce. Kino musi trwać a kasa ma wpływać. W niczyim interesie nie leży zrobienie dobrej gry. Przecież i tak można osiągać sukces stosując S&L[/quote]

Wszystko ok, tylko jak uzasadnić to, że wielu graczy odnosi w tej grze liczne sukcesy :p

Equi Partyzant

[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="Gallacher"]prowadzić na wyjeżdzie 0-3 b dostać wjebane 7-4 hahahaha[/quote]

po prostu zrób jak ja,odinstaluj to losowe badziewie, które ma tyle wspólnego z grą logiczną,co rzut kostką do gry. Zrobiłem jak zwykle, zacząłem grę od nowej łatki i pusty śmiech mnie ogarnął. W pierwszej grywalnej rundzie PP 8 spotkań kończy się karnymi, w następnej 7 .Wyniki w lidze diametralnie różne od poprzedniej łatki. Zniknęły wyniki 3:0 4:1,a nawet 2:0.W pierwszych 6 meczach Legia wygrała 2 razy po 1:0 i cztery remisy po 1:1. Męczarnia w LM z Litwinami to kabaret. Polska przegrywa 3:0 z Kazachstanem.Lech Poznań na 10 spotkań ma dziewięć zwycięstw i remis. No po prostu cyborgi. Cracovia wygrywa u siebie z Austrią Wiedeń 3:0 a i tak odpada po rzutach karnych.
Zrobiono tę operację w banalny sposób. Przedefiniowano po prostu prawdopodobieństwa co przełożyło się na zmianę praktycznie całej gry.
Tym panom już dziękujemy. Kupujcie ten syfilis a chłopcy koszą kasę. Ja się osobiście do tego atraktora nie zamierzam dalej dokładać. Ale nie martwcie się już za pół roku wszystkie błędy tego badziewia zostaną wyeliminowane i to tak sprytnie,że zostaną jak obecnie wprowadzone w ostatniej łatce. Kino musi trwać a kasa ma wpływać. W niczyim interesie nie leży zrobienie dobrej gry. Przecież i tak można osiągać sukces stosując S&L[/quote]

Wszystko ok, tylko jak uzasadnić to, że wielu graczy odnosi w tej grze liczne sukcesy :p

jimiH1967 Młody aktywista

Witam,
ściągnąłem 3 piłkarzy spoza UE do klubu 1 lipca. Nie mogę ich zarejestrować bo jedno wolne miejsce dla piłkarza spoza UE zajęte jest przez Argentyńczyka (który nie gra w kadrze). Sprzedaż Argentyńczyka również nie pomaga. Nowych nie mogę zarejestrować nawet jak Argentyńczyka wycofam ze składu. O co chodzi? Wszyscy maja czerwoną ikonkę sUE (mają oczywiście też fioletową), która oznacza, że nie mam żadnej możliwości ich rejestracji. Natomiast cała czwórka ma poniżej 21 lat, a przepisy we Włoszech mówią, że zawodników w tym wieku nie trzeba rejestrować. Będą mogli grać w lidze? Dodam jeszcze, że każdy z nich gra w kadrze i każdy ma ponad 5 występów barwach narodowych (ponoć ma to znaczenie przy rejestracji).

Emilossss Partyzant

Witam
Mógłby ktoś polecić coś ciekawego do grania? Interesują mnie drużyny ,w których jest duzo młodych talentów a sam team nie musi być jakimś bogatym i z topu. Ligi jakie wchodzą w grę to praktycznie wszystkie oprócz niższych.

bartek25 Partyzant

18.03.2017 14:55    #2290     Football Manager - Ogólna dyskusja - klauzula
inną ligą gram...już doszedłem czemu tak jest :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution