Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

LukaszPRW Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.05.2017 19:50    #2131     Sufler - Problemy techniczne - FM 17
Cześć
Ja u siebie mam cały folder "moje dokumenty" przeniesiony na inny dysk niż systemowy i wtedy wszystko działa. Zmieniałem to we właściwościach folderu moje dokumenty w zakładce lokalizacja. W samym FM nic nie zmieniałem. I grafika oraz zapisy gry działają.

Gabrielo25 Partyzant

28.05.2017 14:49    #2132     Sufler - Problemy techniczne - FM 17
Witam

Mam taki problem w FM 17 gdy zmieniam folder z zapisem gry tak aby mieć Facpacki bo nie mam miejsca na dysku C gra nie chcę mi się zapisywać w zmienionej lokalizacji czy ktoś ma taki problem czy nie?

Makaronczterojaj... Partyzant

Dlaczego ta gra jest chora. Ano dlatego

Jagiellonia -Lechia 10(1) 32(12) 1:1
Lechia-Korona 19(12) 6(1) 1:1
Śląsk -Lechia 2(2) 18(11) 2:0 (ten mecz był grany 3 razy)

I wszystko w jednym sezonie i do tego na samym początku. Kabaret który ta gra uskutecznia budzi tylko moje politowanie.

teekoki Partyzant

28.05.2017 10:14    #2134     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kadra B
Witam.
Od razu zaznaczam że gra oryginalna :D
Mam problem z kadra B.Prowadze repre Polski i nie moge wybrac sparingpartnerów dla kadry POlska B.Mam w pierwszym roku gry z 7 mozliwości do zrobienia sparingów,ale wchodząc w wybór zespołów są wszystkie na szaro.To jest jakiś błąd? czy coś trzeba zrobić żeby się to odblokowało?
Z góry dzięki za pomoc.

foxxer Partyzant

Witam. Gram w Fm 2016, i w pewnym momencie sezonu, Imiona i nazwiska zawodników, zmieniają mi sie na jakichś No-name'ów. Przykładowo: "Harry Kane" sie zmienia w "Abadul Groetzke"
Mógłby Ktoś pomóc!?

teekoki Partyzant

26.05.2017 21:08    #2136     Sufler - Inne - reprezentacja b
Witam.
Orientujecie sie dlaczego nie idzie zrobic sparingow dla kadry b? Gram polska i mam chyba w pierwszym roku gry z 10 terminów mozliwych ale jak chce wybrac zespół to wszystkie są na szaro.

Viique Młody aktywista

26.05.2017 18:17    #2137     Football Manager - Ogólna dyskusja - Sortitoutsi
Aktualizacje transferowe na sortioutsi są skonstruowane w taki sposób, że przenoszą one zawodników, zakontraktowanych już na kolejny sezon do swoich przyszłych klubów. W najnowszej łatce, na starcie rozgrywki prowadząc West Ham, będzie można grać m.in. Pablo Zabaleta, mimo że w tym sezonie gra przecież jeszcze dla Manchesteru City.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Zwolay Partyzant

26.05.2017 16:42    #2138     Football Manager - Ogólna dyskusja - Sortitoutsi
Witam-czy uaktualnienia bazy danych ze strony z tematu mojego posta są dobrze zrobione? Pytam bo po odpaleniu gry (stan update 23 maja) Lacazette jest w Atletico Madrid! Nawet sprawdzałem na transfermarkt czy o czymś nie wiem ale tam jak byk stoi że Lacazette gra dalej w O.Lyon...lige hiszpańską i francuską mam ustawioną na "Grywalne" ale prowadzę zespół z Anglii.

bartton Partyzant

Cześć, mam 2020 rok w FM17 i szukam podstawowych BR, O PLŚ oraz NŚ do słoweńskiej ekstraklasy w cenie do 250-300k €. Wiek nie gra roli.
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej." A. Einstein

"War. War never changes" Fallout

ernie0509 Partyzant

24.05.2017 07:16    #2140     Sufler - Problemy techniczne - Znikające statystyki FM 16
Witam. Mam taki problem, ze podczas grania meczu co jakis czas znikaja mi okienka. Zawsze mialem otwarta tabele, ostatnie wyniki, forme, a teraz zniknely mi statystyki. Wie ktos jaka moze byc przyczyna?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.