Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

HotShotCharlie Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.06.2017 00:17    #2091     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kontuzje
Witam. Jeśli nie ten dział, to sorki i proszę o przeniesienie.

Mam pytanie. Czy "formy" kontuzji zmieniono w tej edycji i jak je ograniczyć? Sprawa wygląda następująco. Prowadzę od 1 ligi nowo stworzony klub, więc już 3 piłkarzy mi odpada przy rejestracji jako wychowankowie i automatycznie kadra uszczupla mi się do 22 piłkarzy. Poziom fizjoterapeutów i naukowca mam na poziomie 6 drużyny ligi (Ekstraklasa), a co chwila moi kluczowi zawodnicy są kontuzjowani... I nie chodzi tu o jakieś przeziębienia czy bóle brzucha jak w FM 13 czy 16, które trwają max tydzień, ale o skręcenia kolan, itp. W 2 sezonie pomimo rotacji, większość zawodników miała problemy, teraz kupiłem Stebleckiego, usunąłem 2 piłkarzy do rejestracji, zagrał 2 niepełne mecze (pierwszy wszedł w połowie, drugi musiał zejść ok. 60 minuty) i co? Kontuzja... Złamał kostkę i za 41 tys. lekarz poskłada go w 3 miesiące.

Tak więc powtarzam pytanie :D Co zmieniło się z kontuzjami w tej wersji FMa i jak je ograniczyć lub chociaż zmniejszyć do normalnych rozmiarów?

Gallacher Partyzant

Zespół Southend wygrywa ze mną i zdobywa 3 gole z.... rzutów karnych :D skrajnie jebnięte dziadostwo,by przeciwnik w ciągu całego meczu wygrał mając 3 karne :D
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

trybet Partyzant

I taka sprawa jeszcze, wgrałem wcześniejszego sejwa miałem jakiegoś z zeszłego sezonu i widzę, że tam są te plany meczowe hmmm.. to już nie wiem o co w tym chodzi.. miał ktoś może kiedyś podobnie ?

trybet Partyzant

Cześć kochani. Grałem sobie kiedyś w FM16 łatka 16.3.0 później o nim zapomniałem i jakiś czas temu go "odkopałem", no i do rzeczy. O co mi chodzi ? Chodzi mi o to, że kiedy chcę zrobić "instant result" meczu na skinie Virtex16 2.2 to kiedy wybieram "plany meczowe", rozwijam to nie mam tych planów meczowych, wiem, że niedawno było tam takie coś jak "szarża w końcówce", "szybkowar" itd. Próbowałem już odświerzyć skina, wgrać innego z "instant result" wyczyściłem bufor odświeżyłem wszystko zrobiłem jak trzeba no ale nie wróciły te plany. Kiedy wchodzę do dokumenty/sports interactive/football manager 2016 to folder "match plans" jest pusty, no i mam podejrzenia graniczące z pewnością, że tutaj tkwi sęk. Nie wiem czy czasami ręcznie tego nie usunąłem jakiś czas temu jak robiłem porządki z taktykami albo przy czyszczeniu kompa ze śmieci się nie usunęło, mniejsza o to w jaki sposób znikło, po prostu nie ma i chciałbym kogoś poprosić o pomoc jak to zrobić żeby wróciło albo skąd pobrać bo szukałem z godzinę w necie i nie mogłem nic znaleźć. Jeżeli ktoś mógłby mi to jakoś podrzucić byłbym wdzięczny, proszę o odpowiedź, mam nadzieję, że ktoś jeszcze gra w FM16 :). PS. Specjalnie po to założyłem tutaj konto, więc jeżeli nieodpowiedni dział proszę admina/moda o przeniesienie do odpowiedniego. Pozdrawiam i czekam na odzew Peace

michatymichaty Partyzant

08.06.2017 13:19    #2095     Sufler - Problemy techniczne - Spowolniona rozgrywka
Witam.
Mam problem dotyczący gry online (nie wiem czy offline równiez, na pewno spotkało mnie to w grze ze znajomym).
Weszliśmy do sezonu 2027/28 (11. sezon) i nagle wszystko się spowolniło. Na wejście do poszczególnych trybów trzeba odczekać ciut dłużej, kontrakty się negocjuje dwa razy wolniej a przede wszystkim nie mogę wejść do taktyki.
Domyślam się że to jest spowodowane nadmierną liczbą wygenerowanych graczy, ale pytanie moje brzmi czy da się to jakoś usprawnić? Testowaliśmy potem na nowej karierze to wszystko płynnie chodzi, w grze offline również tylko tamten save z karierą już 11-sezonową tak wolno chodzi.
Proszę o pomoc.

Dred Partyzant

08.06.2017 10:14    #2096     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wypożyczenia-Pilne
Witam, serdecznie społeczność menedżerów.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy jest taka możliwość żeby puścić piłkarza na wypożyczenie i ustawienie tak żeby klub który chce go ode mnie wypożyczyć musiał mi za niego płacić ?
Rubryki z procentami, rozumiem że ile ustawie to tyle będę płacił wynagrodzenia piłkarzowi na wypożyczeniu. Ale rubryka z Miesięczną opłatą gdy gra, również ja będę to płacił?? Jest to po to żeby zachęcić klub do wystawiania mojego piłkarza który jest u nich na wypożyczeniu ??????
Prosiłbym o szybką odpowiedź. Mam urlop i nie chcę tracić czasu a muszę się paru piłkarzy pozbyć w ten sposób :) i przy tym coś zarobić. Gram na FM17

mreco Partyzant

Witam. Właśnie prowadzę 3 sezon CHELSEA LONDYN i mam taki dziwny problem. Właśnie jestem w trakcie rozgrywania sezonu gdzie mam rozegrać mecz w Klubowych MŚ i nie mogę zgłosić żadnego zawodnika do składu na mecz ponieważ żaden nie został niby zgłoszony do tych rozgrywek. O ile pamięć mnie nie myli to nie ma takiej opcji aby gra przepuściła mnie bez rejestracji zawodników w danych rozgrywkach a jednak chyba tak się stało. Proszę o pomoc.

mreco Partyzant

Witam. Właśnie prowadzę 3 sezon CHELSEA LONDYN i mam taki dziwny problem. Właśnie jestem w trakcie rozgrywania sezonu gdzie mam rozegrać mecz w Klubowych MŚ i nie mogę zgłosić żadnego zawodnika do składu na mecz ponieważ żaden nie został niby zgłoszony do tych rozgrywek. O ile pamięć mnie nie myli to nie ma takiej opcji aby gra przepuściła mnie bez rejestracji zawodników w danych rozgrywkach a jednak chyba tak się stało. Proszę o pomoc.

DJMalinzLFC Partyzant

Witam posiadam FM 17. Podczas próby jeggo uruchomienia wyskakują kolejno po siebie 6 błędów. które dołączam poniżej. Po tych 6 błędach gra się wyłancza lecz proces gry fm.exe nadal jest i zamula komputer procesem na ponad 3GB ramu. spotkał się ktoś z podobnym problemem ?

1: https://zapod(...)jpg.html
2: https://zapod(...)jpg.html
3: https://zapod(...)jpg.html
4: https://zapod(...)html>
5: https://zapod(...)html>
6: https://zapod(...)html>

Chelsea781 Partyzant

Przebudowałem całą taktykę od nowa. Z formacji 4-2-3-1 przeszedłem na 4-4-2 Diament szeroki, zmieniłem polecenia, zacząłem na bieżąco reagować poleceniami w trakcie meczu i mimo że Hazard wypadł mi na 6 msc a Fabregas na 5 msc to zaczęło to jakoś wyglądać. Remis 2:2 z Man Utd na old trafford gdzie manchester wygrywał wszystko jak leci od początku sezonu, z Liverpool'em który też wszedł w sezon od zwycięstwa do zwycięstwa wygrałem na anfield 2:3 a pierwsze skrzypce zaczynają grać Griezmann i Pjanic. Niestety w LM z monaco nie dałem rady i przegraliśmy u nich 2:0. Zobaczymy co będzie się dziać dalej

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.