Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wartość zawodników w polskiej lidze to jakaś farsa. Zdobyłem z Lechem Ligę Europy w sezonie 2020-21. Mam w składzie świetnego napastnika. Młody chłopak, strzelił m. in. hattricka w Lidze Mistrzów z Monaco (zająłem w grupie 3 miejsce stąd grałem później w Lidze Europy), drugiego hattricka strzelił w finale LE. Został powołany do pierwszej reprezentacji Hiszpani! 21 letnia perełka. Wartość - 2,8 mln euro... Powtarzam, w klubie który zwyciężył w tym sezonie LE. Niech mi więc ktoś nie wyjeżdża z słabą reputacją.

jekert Partyzant

FM wie coś więcej. ISIS zmieni granice?

|\\//| Partyzant

Kolory nie mogą być powielane, dlatego nie możesz grać w białej koszulce jeśli przeciwnik też w takiej gra. Albo twoja koszulka będzie innego koloru albo przeciwnika. Tak samo ze spodniami. Zawsze możesz stworzyć trzeci komplet w innej barwie często zostanie użyty jeśli barwy przeciwnika pokrywają się z barwami twojej drużyny

Bartek12345 Partyzant

03.07.2017 21:21    #2014     Sufler - Edytor - Edytor problem z wgraniem
Jak można wgrać plik do głównego fma? bardzo proszę o pomoc zmieniłem tylko 2 wypożyczenia i budżet podniosłem do góry.

Bartek12345 Partyzant

03.07.2017 21:00    #2015     Sufler - Edytor - Edytor problem z wgraniem
Witam zakupiłem oryginalną gre FM2017 przez steam i pobrałem również editor do gry , zmieniłem sobie kilka rzeczy w polskiej lidze i zapisalem importowałem bodajże albo eskortowałem plik. Natomiast nie wiem jak mogę go wgrać do głównego FM2017 bo w ustawieniach jako dodatkowe pliki nic nie pokazuje żeby można było wgrać. Proszę o pomoc !

Gallacher Partyzant

Grałem City i zdobyłem z nimi 2 tytuły mistrza Anglii oraz CL,ale z racji że kocham wyzwania jak i United,to chce sobie pograć do końca jeśli chodzi o wiek w FM.Frustruję mnie przede wszystkim że rywale pokroju City czy Tottenham zaczynają jak burza a ja zawsze najgorzej o dziwo.Z Totkami udało mi się zdobyc mistrza po 6 sezonach,z United chyba to będzie po 10 sezonach.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

fornal85 Partyzant

No i wlasnie o to mi chodzi. 4 gwiazdkowa druzyna albo odwieczny rywal. Ciekawe dlaczego nie sa w stanie zrobic czegos takiego ze powiedzmy takim Wardarem dochodze do barazu o LM i trafiam tam na powiedzmy Maribor ktory ma chyba ze 3 gwiazdki i potega nie jest ale ranga meczu wiadomo jaka wielka kasa i prestiz a tam troche wiecej ludzi niz na waznym meczu ligowym. Fajnie jakby zrobili cos takiego ze niezaleznie od rywala stadion wypelnia sie bo zespol gra arcywazny mecz.

Nawet Fmrte tu nie pomoze bo jak sobie ktos podwyzszy frekwencje to cala a nie na takie konkretne istotne mecze.

Kouo Partyzant

Cześć.

W FM 17 obserwowałem frekwencje na przykładzie Legi.
Wnioski jakie zauważyłem.
Frekwencja w dużej mierze zależy od średniej z ostatnich lat.
Na mecze typu "odwieczny rywal" przychodziło ok 2 tyś kibiców więcej niż normalnie( przy średniej frekwencji 20 tyś).
Przez cały sezon frekwencja wahała się -10% +10% (liga krajowa). W pucharach przychodziło ok 20% kibiców mniej.
W Lidze mistrzów dla większości meczy frekwencja nie odbiegała od ligi, z wyjątkiem meczy z drużynami 4-5 gwiazdkowymi. W tym przypadku bywało różnie. Stadion zapełniałem maks 2 razy w sezonie i to tylko gdy grałem w LM z potężnym rywalem lub w lidze krajowej raz udało mi się zapełnić, gdy grałem z Lechem o mistrzostwo.

Przyrost frekwencji co roku (pod warunkiem zdobycia mistrza kraju i awansu do grupy rozgrywek między państwowych)
Nigdy nie przekroczył 10% (zazwyczaj 3%-6% wzrostu frekwencji).
Warto zauważyć, że znaczącą role we frekwencji ma zajmowana pozycja w lidze w aktualnym sezonie.

Dumlooo Partyzant

02.07.2017 21:44    #2019     Sufler - Porady do gry - Finanse i reputacja
Grajac Legia i jadac tam na wyjazd zabierajac trampkarzy i dostaje 300k profitu :) Nawet organizujac mecz towarzyski z Chelsea w Warszawie dostajesz 200k-220k... Raja nie godzi sie na 3 mecze pod rzad i mozna zapomniec i meczach z nimi w czasie okresu zimowego. Dlatego szukam alternatywy

R.Baggio Partyzant

02.07.2017 21:44    #2020     Sufler - Porady do gry - Finanse i reputacja
[quote="Dumlooo"]Raja Casablanca ratuje moj budzet. Aczkolwiek przydalabysie jeszcze jedna taka druzyna z takim profitem za gre z nia na wyjezdzie. Jakies sugestie?[/quote]

Sprawdź pozostałe Afrykańskie państwa z nad morza śródziemnego:
Maroko: Raja Cassablanca
Algeria: MC Algier
Tunezja: Club African, ES Tunis
Libia: brak
Egipt: Zamalek

Osobiście tnę maksymalnie Raję ewentualnie MC Algier bądź Club African.

Zauważyłem też dodatkowo, że można sobie wybrać (w okresie przygotowawczym bądź w trakcie przerwy na mecze reprezentacji) tournee po Afryce Północnej i wybrać cztery mecze (rozgrywane co drugi dzień - więc 4 mecze rozgrywasz w 7 dni) z jednym i tym samym zespołem (np. 4 mecze z Rają) - wtedy niestety część wpływów ucieka do tego klubu jako honorarium (około 10%) jednak masz o 1 mecz więcej niż gdybyś brał towarzyskie wyjazdowe (gdzie konieczne są dwa dni przerwy między meczami -- więc w 7 dni możesz rozegrać 3 mecze), więc i tak jesteś na plusie :).

Mi obecnie podskoczyła reputacja klubu, dzięki czemu (radykalnie) zwiększyły się kwoty za sparingi wyjazdowe (i mecze w tournee) jednak co ciekawe - nie u wszystkich tych klubów (dotyczy jedynie Rajy, MC Algier i Club African - gdzie wzrosło o 90%-100% w odniesieniu do roku poprzedzającego), natomiast u pozostałych tych wymienionych kwoty pozostały na poprzedniej wartości.

Swego czasu zadałem pytanie tutaj na forum czy ktoś zna jakieś inne 'skarbonki' poza Rają, niestety zero odzewu było :/

[quote="deco87"]Ale przecież Casablance trzeba dać honorarium za mecz ? Dokładnie 1.300.000 euro..[/quote]

Jeżeli jakieś honorarium masz im płacić to tylko jeżeli Ty grasz u siebie. Jeżeli wybierasz opcję 'honorarium' w meczy wyjazdowym to jest to kwota którą otrzymuje klub, który przyjeżdża na dany mecz (czyli Twój klub). Dlatego też (nie dotyczy meczy z klubami o niskiej reputacji) wysokość honorarium meczu wyjazdowego = przychód.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.