Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pietrziii Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2017 15:48    #1931     Sufler - Problemy techniczne - Brak nowego sezonu
Tak, mam oryginalną kupioną na Steamie. Gram Legią w Lotto Ekstraklasie ;)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
25.07.2017 15:44    #1932     Sufler - Problemy techniczne - Brak nowego sezonu
[quote="Pucek"]w takim razie możesz je zadać[/quote]
Dzięki, o mało nie zapomniałem ;)

[quote="Pietrziii"]Używam PLU 1.3 oraz FM17 Gietz Update 1.0 ;)[/quote]
Czy masz oryginalną grę? Możesz też dopisać, jaką drużyną grasz, w której lidze.
twitter.com/Ceyvol

Foxyr Partyzant

Nie wiem czy Cię nie okłamię bo nie grałem nigdy w "piętnastkę" ale na podstawie tego co było w dwóch późniejszych wersjach jako ciekawą "kopalnię talentów" polecić można Cesene z Włoskiej SerieB. Jeśli nie chcesz grać w lidze Włoskiej to na pewno Holandia i Belgia zawsze słyną z ciekawych newgenów, świetnych baz treningowych, no i można próbować z pozycji średniaka (jakim obecnie jest takie PSV czy Ajax) próbować zawojować Europę. Wydaje mi się też, że ciekawym wyzwaniem jest poprowadzenie Athletic Club (chyba źle napisałem, jeśli tak sorry :p) gdzie jesteś ograniczony w dużej mierze do własnych wychowanków bo w końcu możesz mieć w składzie wyłącznie Basków z uwagi na filozofię klubu. Na pewno było by ciekawie w lidze wojować z Realem, Barceloną i resztą czołówki, a przy okazji szanse zawojowania pucharów kontynentalnych są dosyć spore. Jeszcze inna opcja to ktoś z Portugalskiej czołówki, nie od dzisiaj wiadomo, że Portugalczycy znają się na szkoleniu młodzieży znakomicie i znowu chociaż nie jesteśmy faworytami to nie pozostajemy bez szans w Europie. O ile też przepisy dot. obcokrajowców spoza UE w poszczególnych ligach się nie zmieniły przez te dwa lata to warto poszukać klubu z dobrymi warunkami dla juniorów w Bundeslidze, gdzie (w przeciwieństwie chociażby do Włoch) nie ma specjalnych limitów dla obcokrajowców spoza UE, więc można spokojnie polować na Brazylijskich newgenów. Aczkolwiek tak jak pisałem na początku czy faktycznie są tam dobre warunki do szkolenia młodzieży mimo wszystko musisz upewnić się już w samej grze, gdyż ja piętnastką nie dysponuje.

Tysqie24 Partyzant

Jestem na komórce i wygląda z mojej perspektywy całkiem super. Wrócę z pracy to postaram się ogarnąć do fma to wgrać ;) dzieki

Emilooo Partyzant

Niestety zmiana z ciemnego koloru na jasny mnie przerasta ;p Próbowałem wyciąć loga i podmienić, ale jakość nie powala na kolana, wręcz przeciwnie :( (proszę pamiętać, że zaczynam przygodę z grafiką i korzystam tylko z gimpa)

Widać, że "zina" za bardzo rozmazałem, a LV wyciąłem z obazu o dużej rozdzielczości więc pomniejszenie bardzo wpłynęło na jakość :/

Emilooo Partyzant

@Tyskie19
Nigdzie nie znalazłem zdjęć aktualnego (białego) kompletu wyjazdowego Widzewa. Ale jeżeli sponsorzy i ich loga nie zmieniły się, jak i również ich umiejscowienie na koszulkach w stosunku do stroju czerwonego-domowego to mimo, że nie jestem wirtuozem obróbki graficznej to jestem w stanie zmienić ich kolor. Poniżej dla przykładu zmieniłem kolor koszulki na żółty.

edit:
Oczywiście tło jest transparentne.

lares7106 Partyzant

Pobrałem najnowszy plik. W jakie miejsce musi być docelowo wrzucony aby został załadowany przez FM ? jak go wgrać ?

robal15 Młody aktywista

I dlatego w to nie gram. Szkoda nerwów i czasu.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

TakiKuba Partyzant

Jakim ta gra jest gównem...

http://s5.if(...)awne.png

Najzabawniejsze jest to że 6straconych bramek wyglądało identycznie, a Kuśmik, jak zresztą w sumie wszyscy strzelcy mieli krycie indywidualne a do meczu podszedłem defensywnie. Dwie identyczne bramki w pare sekund i trzecia identyczna 30sekund później. Kurwa, co za zjebana gra. I tak po 10zwycięstwach i 3remisach w lidze nagle dostaje wpierdol 8-3, BO TAK. To nie ma żadnego wytłumaczenia w stylu bo ci zawodnik źle zagrał, takie rzeczy są absolutną fikcją a fm jest po prostu chujostwem. No jak. No kurwa jak. No kurwa japierdole jak.

student137 Partyzant

Ta gra jest zajebiście niedojebana. 2 mecze z rzedu:
Realnie 2 strzały w bramkę - https://i.gya(...)45f4.png
Realnie 4 strzały w bramkę - https://i.gya(...)8d44.png

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution