Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Donci Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2017 18:23    #1861     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja U23
Witam gram w FM 12 i nie mogę powołaś zawodnika po jest w kadrze U23 innego kraju, po dodaniu nowego menagera nie moge go nawet z tamtąd usunąć on tam jest już kupę lat w tej kadrze i nie wogólę nie grał

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
5 krajów, 10 lig? Tak na oko. Ogólnie polecałbym grać w FM Touch z takim sprzętem, tam masz naturalnie ograniczone te rzeczy.
twitter.com/Ceyvol

TakaTiki Partyzant

15.08.2017 14:34    #1863     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Cześć wszystkim!

Robię listę chętnych do grania wieczorami. Aktualnie gram z 4 angolami ich premier league. Jak zbierzemy 4-5 osób to rozpoczniemy swoją, nową grę. Szczegóły do ustalenia. Proszę o dodanie mnie do znajomych na steam!

Mój nick na steam to Mr Bean

salva Partyzant

15.08.2017 01:31    #1864     Sufler - Porady do gry - FM 2017 - pozyczki i frekwencja
Gram Milanem i np po 3 sezonie ilosc sprzedanych karnetow wynosi 13k czyli prawie nic sie nie zmiania a wygralem np LM i Serie A. Kibiców prawie nie przybywa na mecze. Czy zmieni sie to pozniej ??
Chcialem zagrac jakims angielskim zespolem np Liverpool albo Tottenham, lecz maja straszne pozyczki. Jest moze mozliwosc splacenia wczesniej. Lub klub je sam splaci wczesniej?

teekoki Partyzant

Pomoze ktos?chcialem zaczac dzisiaj grac a nie wiem jak ustawic parametry.Bardzo licze na wasza pomoc.Dzieki:)

teekoki Partyzant

Witam.
Prosiłbym o pomoc w doborze ilości piłkarzy pod mój sprzęt.
Jaką wybrać baze danych? duza,mała,średnia,ogromna? robi to jakąś różnicę?
Chodzi mi o to żeby gra chodziła płynnie a nie zatrzymywała się co chwile.ZAleży mi na tym żeby można było pograć trochę sezonów żeby po jakis 10-15 sezonach gra nie staneła
Mój sprzęt:
System: Windows 8.1
Procek:Intel(R) Core (TM) i3-4010U CPU @ 1.70 HGz 1.70 HGz
Pamięć:4 GB(dostępne 3,89 GB)
Karta: AMD RADEON R5 M230
Z góry wielkie dzięki :)

Zielson Partyzant

Sciągnąłem kitspacki niższych polskich lig i wrzuciłem je do gry po kilku rozegranych sezonach. Kluby, które awansowały lub spadły nie mają koszulek z kitspacku, da się jakoś to naprawić?

Dashe Partyzant

12.08.2017 14:35    #1868     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
[quote="Komandor Shepard"]Witam. Mam taki mały problem: otóż po awansie do Ekstraklasy grając Zagłębiem Sosnowiec, zarząd postanowił rozbudować stadion. Więc pół roku graliśmy na innym stadionie. Jednak jak już się okazało, że wracamy na swój stadion, to dlaczego ma mniejszą pojemność niż miał? Stadion Ludowy miał 5750 pojemności, a teraz ma 3000. Tym bardziej mnie to dziwi, że przecież Ekstraklasa ma wymagania by stadion mógł pomieścić 4500 osób. Dlaczego tak jest? Dodam, że w gram w FM 17 z dodatkiem PLU 1.6.

E; Okazuje, że tylko pierwszy mecz gramy u Siebie, a resztę którą gramy "u siebie" to dalej na zastępczym stadionie. Ale dalej się zastanawiam czemu tak mała pojemność ma. Chyba, że od przyszłego sezonu zwiększy się ta pojemność? [/quote]

Nie wiem czy przypadkiem nie musisz go rozbudować jeszcze - wybudowali nowy stadion, nowocześniejszy, ale dziwne że tylko na 3000 miejsc przez co nie możecie grać u siebie bo nie spełniacie wymagań Ekstraklasy.

Komandor Shepard Partyzant

12.08.2017 12:35    #1869     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Witam. Mam taki mały problem: otóż po awansie do Ekstraklasy grając Zagłębiem Sosnowiec, zarząd postanowił rozbudować stadion. Więc pół roku graliśmy na innym stadionie. Jednak jak już się okazało, że wracamy na swój stadion, to dlaczego ma mniejszą pojemność niż miał? Stadion Ludowy miał 5750 pojemności, a teraz ma 3000. Tym bardziej mnie to dziwi, że przecież Ekstraklasa ma wymagania by stadion mógł pomieścić 4500 osób. Dlaczego tak jest? Dodam, że w gram w FM 17 z dodatkiem PLU 1.6.

E; Okazuje, że tylko pierwszy mecz gramy u Siebie, a resztę którą gramy "u siebie" to dalej na zastępczym stadionie. Ale dalej się zastanawiam czemu tak mała pojemność ma. Chyba, że od przyszłego sezonu zwiększy się ta pojemność?

romantico Partyzant

10.08.2017 18:23    #1870     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
BRAWO Pucek!!! Super jesteś gość. Nie ma jak srać na ludzi takich jak Speed czy Ceyvol na konkurencyjnym portalu. Super moderator. Pogratulować lojalności.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.