Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gra ktoś przez neta?Jak to wygląda? tak jak w fifie?Czy mogę np znaleźć 3 znajomych,wybrać Ligue 1,do tego z 5 grywalnych lig,i sobie grać karierę rywalizując w lidze Francuskiej?

Slayer666 Partyzant

[quote="Foxyr"]@TakiKuba co do tych taktyk to nwm jak złe polecenia musisz dobierać do jednego napastnika, że to nie działa. Klasyczne 4-2-3-1 to bardzo dobre ustawienie i mam wrażenie, że najbardziej popularne, przynajmniej wśród początkujących.

Ale... ja tu w innym celu! To co odwalają bramkarze to przechodzi ludzkie pojęcie i patrzeć się na to nie da. Buffon, De Gea, Ter Stegen, Oblak, Szczęsny, Kiełpin, Rajković, Tobi.. każdy jeden bramkarz w tej grze nie może jednego meczu zagrać bez złapania piłki i wyskoczenia z nią poza boisko. Kurde, dosłownie. Łapie miękkie dośrodkowanie i wypada z nim poza boisko - rożny dla przeciwników. Takie akcje nawet w B klasie nie są czymś codziennym (tam prędzej bramkarz piłki nie złapie, ale jak już złapie to nie wyskoczy z nią za linię końcową!) a co dopiero w Lidze Mistrzów! Ale jak ktoś spieprzył te linijki kodu odpowiedzialne za grę bramkarzy to potem
tak wygląda.[/quote]
Nigdy nie miałem podobnej sytuacji w FM 2017 a grywam często w Ligue 2 więc takie błędy w rzemiośle powinny zdarzać się często.Grasz na oryginale?

Foxyr Partyzant

@TakiKuba co do tych taktyk to nwm jak złe polecenia musisz dobierać do jednego napastnika, że to nie działa. Klasyczne 4-2-3-1 to bardzo dobre ustawienie i mam wrażenie, że najbardziej popularne, przynajmniej wśród początkujących.

Ale... ja tu w innym celu! To co odwalają bramkarze to przechodzi ludzkie pojęcie i patrzeć się na to nie da. Buffon, De Gea, Ter Stegen, Oblak, Szczęsny, Kiełpin, Rajković, Tobi.. każdy jeden bramkarz w tej grze nie może jednego meczu zagrać bez złapania piłki i wyskoczenia z nią poza boisko. Kurde, dosłownie. Łapie miękkie dośrodkowanie i wypada z nim poza boisko - rożny dla przeciwników. Takie akcje nawet w B klasie nie są czymś codziennym (tam prędzej bramkarz piłki nie złapie, ale jak już złapie to nie wyskoczy z nią za linię końcową!) a co dopiero w Lidze Mistrzów! Ale jak ktoś spieprzył te linijki kodu odpowiedzialne za grę bramkarzy to potem tak wygląda.

TakiKuba Partyzant

Jak. Powiedzcie mi kurwa jak. Jak można grać z przewagą dwóch zawodników ponad połowę meczu i nie tyle ze tego nie wygrać co kurwa nie stworzyć ABSOLUTNIEJ ŻADNEJ AKCJI, za to Juve jak cisnęło tak cisnęło akcjami dalej.
Przecież to jest kurwa chore. Jakim uejm ta wkurwiająca gra tworzy takie rzeczy. Kiedy oni w końcu zrobią coś z tym jebanym "algorytmem" meczowym który jest tak bardzo chujowy że nawet jakby przeciwników było sześciu to i tak bym ten mecz przegrał bo tak algorytm postanowił. Od paru lat tak jest i to jest chore.

student137 Partyzant

[quote="Kanecione"]Witam, Panowie mam problem, mianowicie gramy z kolegą przez siec już dłuższy czas. Dzisiaj chcąc sie zalogować wyskakuje, taka sytuacja wpisac hasło do klubu. Widzi mojego kolege był to Peter Dark i klub prowadzi Peter Dark ale jego podłącza pod piotrziel i jak chce objać southampton musi wpisać haslo a nigdy nie wpisywał hasła...Co lepsze nie da sie objąc posady southampton przez nowego menadzera. Jak sie tego pozbyć??jak rozwiązać taki problem?:)[/quote]

Jako hasło niech wpisze: sportsinteractive :D

Kanecione Partyzant

Witam, Panowie mam problem, mianowicie gramy z kolegą przez siec już dłuższy czas. Dzisiaj chcąc sie zalogować wyskakuje, taka sytuacja wpisac hasło do klubu. Widzi mojego kolege był to Peter Dark i klub prowadzi Peter Dark ale jego podłącza pod piotrziel i jak chce objać southampton musi wpisać haslo a nigdy nie wpisywał hasła...Co lepsze nie da sie objąc posady southampton przez nowego menadzera. Jak sie tego pozbyć??jak rozwiązać taki problem?:)

student137 Partyzant

03.09.2017 01:14    #1807     Football Manager - Ogólna dyskusja - wolne transfery
[quote="ultimate"]Siema,
[FM17] Czy istnieje jakiś sposób by dogadać się z zawodnikiem, aby po zakończeniu jego kontraktu przeszedł na zasadzie wolnego transferu do mojego klubu? Pytam, bo szukałem w tym FMie, a za cholerę nie mogłem tego znaleźć. Chodzi mi o to, że np. na początku sezonu 16/17 (kiedy zawodnik ma jeszcze przynależność klubową) dogaduję się z zawodnikiem, któremu się kończy kontrakt 30 czerwca 2017 (koniec sezonu 16/17), aby dołączył do mojej drużyny na początku nowego sezonu (żeby uniknąć opłaty za transfer). Myślę, że zrozumiecie o co mi chodzi :P[/quote]

Oczywiście, że się da, ale możesz to zrobić tylko na pół roku przed końcem kontraktu takiego zawodnika. Wówczas masz opcję "zaoferuj kontrakt". W większość lig kontrakty kończą się 30 czerwca, więc już 30 grudnia możesz oferować zawodnikom nowe kontrakty. Oczywiście są ligi, które nie mają takowych przepisów i wtedy nie weźmiesz takiego gracza. Prawo to jeśli się nie mylę omija Brazylię, oraz Wielką Brytanie po ekstremalnym Brexicie.

Godlo Partyzant

Wiecie co mnie wnerwia? To, że jak w moim klubie piłkarz zagra kilka dobrych meczy od razu zgłasza się jakiś klub i ten piłkarz od razu chce do niego przejść i tak jest z każdym piłkarzem. Ch*j, że jak przechodzi to nawet do słabszego klubu i mniej zarabia, ale jak Ja kur*wa chce kupić jakiegoś piłkarza, to chce kasy nie wiadomo ile, albo nie chce przyjść, kabaret!

Jeszcze najlepsze jest, że za mojego piłkarza dają tak mało, a gość ma więcej bramek niż Messi i Ronaldo razem, król strzleców ligi, a jakiś klub mi proponuje 30 mln i ani grosza więcej, a JA oczywiście chce kogoś dobrego kupić to ch(j chcą za niego 150 mln...

TakiKuba Partyzant

Jestem jak Polska reprezentacja, właściwie poza jedną przygodą z Atletico Madryt 3lata temu nie potrafiłem grac jednym napastnikiem, jakkolwiek nie raz próbowałem zawsze się to kończyło źle. Od wielu wielu lat korzystam z paru zapisanych taktyk które sprawdzają się zawsze. Postanowiłem zacząć coś nowego, bez żadnych wczytanych taktyk, w dodatku grac na jednego napastnika. Sampdoria. Ustawiłem, pokupowałem, zrobiłem skład. Sparingi wygrałem po 1 max 2 do zera z włoską okręgówką, w lidze dostałem 5 wpierdzieli z rzędu od każdego. Między czasie próbowałem zmian w taktyce, mniej lub bardziej drastycznych ale wciąż na jednego napastnika. Po tej piątek porażce z rzędu w lidze wczytałem taktykę którą gram od X lat, zero wyuczenia u zawodników, 4wygrane z rzędu różnicą 3 / 4bramek. Smutne to jest. Bezsensowne to jest. Wyłączyłem nie zapisując nawet tych 4wygranych.

student137 Partyzant

01.09.2017 15:32    #1810     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM17-Lechia-Finanse
[quote="michalo19"]Witam. Ostatnio nie sięgałem po fm-a jednak 17 mnie skusiła a i udzieliła się trochę tęsknota za tą grą i zaczełem grać Lechią Gdańsk. Niby wszystko ładnie pięknie, bo pierwszy w lidze po 14 kolejkach z przewagą już 7 pkt nad 2 Lechem pierwszy mecz w cwierćfinale PP na wyjeżdzie wygrany, jednak mam dość spory problem z finansami. Na początku gdy zaczęłem grę bilans ogólny wynosić coś około 2 mln euro, na ten moment jest to 564 tys euro, zarząd zmiejszył mi do 40% hajs z transferów z klubu dla mnie. Niby budzet płacowy ma jeszcze rezerwę jakąś, małą bo małą ale jednak, niby organizuje sparingi na wyjazdach, niby mam jeszcze chyba dwa albo trzy stanowiska scoutów i fizjoterapeutów puste, a jednak mimo wszystko ciągle leci w dół hajs.... Jak tak dalej pójdzie to do końca sezonu przez hajs nie doczekam w Lechii ;/ Jakieś porady, jakaś pomoc, co zrobić, jak zacząć zarabiać? Zapraszam do dyskusji i z góry dziękuje za każdy pomysł.
PS.Chciałem wstawić screeny zeby to lepiej zoobrazować ale nie mogę. Mam nadziaję że dobry dział.[/quote]

Nie jest źle. Wczoraj Ekstraklasa opublikowała raport, z którego wynika, ze prawdziwa Lechia przejebała taki hajs, że głowa mała. Sezon ze stratą 20mln :D Niezłą piramidę finansową tam mają.

Jak można tak hajs tracić. To nawet Ruch i Górnik mieli długi 30-50mln, ale w cyklu wieloletnim.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution