Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

amadeo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja gram. Rok 2078, Halesowen Town wyprowadziłem z VI ligi do Ekstraklasy, co prawda jako beniaminek z niej spadłem, ale po roku wróciłem i w obecnym sezonie na 8 kolejek przed końcem mam spore szanse na uniknięcie degradacji :)

mario2323 Partyzant

ja jeszcze gram...
nawet teraz xD

Łukasz G Partyzant

Witam czy jest jakakolwiek możliwość stworzenia Dariusza Mioduskiego prezesem Legii?Gram na uaktualnieniach od sortitoutsi i tam niestety pojawia się fikcyjny prezes Legii.

machlak Partyzant

13.09.2017 20:22    #1754     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Witajcie

Zapraszam na mój kanał na Twitchu, gdzie streamuję moją karierę w PSG ;) Niedawno zacząłem i gram aktualnie 1 sezon.
Twitch : https://www.twitch.tv/machlak

mateo931 Partyzant

Gracie jeszcze FM 16 ?? Proszę o odpowiedź;)

marcinx20 Partyzant

13.09.2017 09:46    #1756     Sufler - Problemy techniczne - Problem z URUCHOMIENIEM GRY
Cześć, w FM17 gram od niedawna lecz od wczoraj nie mogę uruchomić gry ponieważ wyskakuje mi informacja:

Steam is currently in Offline Mode for the first launch go in Online Mode.

Select "Steam" in the upper letf corrner. "Go online..." connect to the internet and follow the instructions. Afterwards restart the games.

Gra nie działa nie mogę nic zrobić.. O co chodzi? POMOŻCIE Prosze

Burbulek Partyzant

12.09.2017 20:36    #1757     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Też tak może macie, że finały Pucharu Polski zamiast na Stadionie Narodowym rozgrywają się na stadionie jednego z finalistów z podziałem na mecz "domowy" i "wyjazdowy" dla uczestniczących drużyn, a nie "neutralny"? Tak się cieszyłem, że wprowadziłem po raz pierwszy drużynę do finału i zagram na Narodowym a tu klops i wycieczka do Krakowa na Reymonta Co jest

Shrek Partyzant

Czołem.

Szybkie pytanie - wiem, że aby zrobić screena z gry należy wcisnąć kombinację klawiszy alt + F9, ewentualnie F12. Zapiszą się one wtedy w folderze, z którego gra pobiera dane ( fotki, skórki, pliki edytora itd).

Ale czy ktoś mi może wyjaśnić, dlaczego:
a) klawisze te nie działają, gdy chce zrobić screena ze statystykami meczowymi? Ogólnie z ekranu spotkania?
b) gra zapisuje plik jako nazwę skąd pochodzi dany screen - gdy robię screena Celik Zenica to zapisuje go jako pierwszy skład Celik Zenica. Jednak, gdy rolką zejdę niżej by uchwycić kolejnych zawodników nie mieszczących się na pierwszym screenie - gra nadpisuje plik - nie dodaje literki 2, czy kopia. Po prostu nadpisuje plik, bo dla niej w dalszym ciągu screen pochodzi z pierwszego składu Celiku Zenica. Czy można to jakoś zmienić, poprawić? Czy trzeba męczyć się w dalszym ciągu z Frapsem, tudzież innymi tego typu programami?

Jalfa Partyzant

12.09.2017 02:55    #1759     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Ja miałem zabawny błąd w trakcie meczu ale po kolei. Prowadzę Barcelonę i w roku 2022 w pucharze Hiszpanii gram z jakimiś ogórkami z 2 ligi. Pierwszy mecz wygrwam u siebie 5:0 i na wyjeździe gram jak najmłodszym składem średnia wieku coś około 21 lat. Myślę sobie że to będzie nudny mecz i że wygram go spokojnie więc włączam mecz i zaczynam przeglądać Internet, po kilku minutach patrze skończyła się pierwsza połowa i jest 0:0 więc motywuje ich i włączam dalej mecz i teraz śledze co się dzieje i dostrzegam że przeciwnik miał posiadanie piłki na poziomie 89%. Pomyślałem że to pewnie błąd wyświetlania liczby ale patrze na inne statystyki i Barca oddała 1 strzał a przeciwnik żadnego, około 50 podań przez całą połowę więc coś nie tak jest. Przewijam suwakiem meczu i patrze co tam się stało i trafiłem na 12 minutę meczu gdzie przeciwnik ma rzut z autu. Jeden z graczy wyrzuca piłkę z autu ale nie wpada w boisko tylko leci wzdłuż linni bocznej i oddala się od boiska aż odbija się od bandy reklamowej i wraca na boisko i podbiega do niej dwóch zawodników i tak stoją przy niej aż do przerwy :D Oczywiście mecz wygrałem 2:0 i nie powtarzałem tego ale jakby w jakimś ważnym meczy taki błąd by się przytrafił to trzeba było by napisać do "FIFY" o powtórzenie meczu :D

smagul Partyzant

prowadzę reprezentacje, zatrudniłem ludzi do bycia managerami zespołów u-xx, czy to tylko u mnie jest tak, że grają swoimi taktykami mimo że w obowiązkach w sztabie ustawione mają by grali taktyką pierwszego zespołu? W klubie rezerwy i u-xx nie mają problemu z grą taktyką pierwszego zespołu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution