Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Foxyr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja zagram na pewno kilka karier. Po pierwsze projekt "Bójcie się wschodu" czyli kariera Jagą, ściągając polaków, estończyków, ukraińców, litwinów, łotyszy i białorusinów. Chcę w końcu zbudować coś opartego o polaków czym zwojuję Europę, ale samymi Polskimi zawodnikami uznałem, że było by zbyt trudno, więc dziury będę łatał piłkarzami którzy pasują do rzeczywistej polityki transferowej Jagi.
Chciałbym też w końcu zagrać w LaLiga i uznałem, że Betis Sevilla będzie idealna. Ekipa bez wielkiej historii, zawsze w cieniu rywala zza miedzy. Myślę, że derby w stolicy Andaluzji, oraz rywalizacja o same europejskie puchary, a w przyszłości oby o mistrzostwo będą naprawdę ciekawe.
Trzecia kariera to pomysł by objąć jakąś angielską ekipę, najpewniej któregoś z beniaminków PL i zdobyć ligę mistrzów ściągając tylko anglików, szkotów, irlandczyków (nie ważne północ, czy południe :p), walijczyków i farerów (tak się nazywają obywatele Wysp Owczych? xD)
Ostatnim planem który na pewno zrealizuje jest zaczęcie w jakimś piłkarskim trzecim świecie. Po głowie chodzą mi najsłabsze ligi europy jak Armenia, Wyspy Owcze, albo Islandia, albo ewentualnie jakieś wyspy w ameryce środkowej. Pogranie tam kilku sezonów, bez wyraźnego celu z założeniem by po prostu ugrywać jak najlepsze wyniki i spróbować jakkolwiek podciągnąć te ligę do góry pod względem reputacji, a kiedy po kilku sezonach mi się znudzi odejście do większych lig i dążenie do tego by ugrać jak najwięcej jako menadżer, starając się przy okazji promować w większych ligach piłkarzy z tego kraju jaki sobie wybiorę na start.
I może raz jeszcze spróbuję coś ugrać Ceseną, bo w 16 zabrakło czasu i zostawiłem karierkę rozgrzebaną niedługo po starcie, a może coś wymyślę, a może zabraknie mi czasu i na to co już wymyśliłem :p

tamorela Partyzant

25.10.2017 18:10    #1672     Inne - Gry i komputery - ONLINE FOOTBALL MANAGER PL

Witam. OFM ONLINE FOOTBALL MANAGER to wg mnie najlepszy menadżer piłkarski online. W Niemczech to najpopularniejszy tego typu manager piłkarski (na 2 serwerach gra 64.000 graczy. Co najważniejsze, że na grę nie trzeba przeznaczać długich godzin grania, wystarczy 5-10 minut i to nie codziennie, by ustalić np. na najbliższe 5 dni mecze towarzyskie, to samo dotyczy np. treningu czy graczy rezerwowych, których po ustaleniu system sam pilnuje. Zapraszam.

Link do PL polskiej wersji gry: www.onlinefootballmanager pl

Zwiastun:
youtu.be/8yfAdPocOPE

Przykładowe konto gracza:
youtu.be/RB0-J5SGZHw

Nieoficjalne FAQ dla początkujących: forum.onlinefootballmanager.pl/archive/index.php/t-59 html

Spike1922 Partyzant

Jeśli chodzi o Francję myślę, że też Monaco. Fajna polityka, sporo perełek, tylko grać i czekać aż wystrzelą :) z drugiej ligi o ile dobrze pamiętam Reims ma też młodą utalentowaną kadrę a klub dość utytułowany ;)Edit: co do postu wyżej to przekonują oczywiście też derby Della Lanterna :)

Drughi Partyzant

Z seria a po za moim Juventusem fajnie się zazwyczaj gra Fiorentiną, Sampdorią i Udinese. To są kluby, które mają mniejszą reputację niż choćby Milan, ale z historią i trzeba się troszkę pogłówkować nad nimi by zrobić potęgę, więc fajna sprawa. A warto dodać też do tych klubów Lazio, naprawdę fajne opcje.
Z francuskiej ligi polecam grę Nantes, kolejny zespół z historią, któremu brakuje ostatnio pucharów, nie wolno zapomnieć też o Marsylii :)
No i jeszcze jest bundesliga, Schalke, Leverkusen czy Werder, to kluby które kuszą by się za nie zabrać.

Spike1922 Partyzant

W Hiszpanii w "siedemnastce" raczej nie grałem aczkolwiek Valencia moze byc ciekawa :) Myślę raczej o Serie A po ciekawych transferach Milanu może uda się nadać im dawny blask ;) ciekawa może być też przygoda Sampdoria no i na pewno dużo czasu spędzę też w Anglii, Manchester City fajnie się wzmocnił myślę że do podszkolenia się będzie w sam raz :)

Drughi Partyzant

[quote="Spike1922"]Siema planujecie już kim zagracie w FM18? Czekam na wasze pomysły, ja na pewno zacznę w naszej ukochanej ekstraklasie ponieważ jestem ciekaw jak będzie wyglądała w tej wersji, a później kto wie... :)[/quote]

Ja już sobie planuję, że na dobry początek "poćwiczę" i podszkolę się na laliga i to będzie Valencia. Później pewnie też zagłębie się w naszą rodzimą ligę albo też mam koncepcję na Blackburn by wyprowadzić ich z kryzysu.

Tak swoją drogą, wiecie może jakie ligi będą mieć licencję w tej edycji fm'a?

Spike1922 Partyzant

Siema planujecie już kim zagracie w FM18? Czekam na wasze pomysły, ja na pewno zacznę w naszej ukochanej ekstraklasie ponieważ jestem ciekaw jak będzie wyglądała w tej wersji, a później kto wie... :)

machlak Partyzant

25.10.2017 10:51    #1678     Serwis - Społeczność - FM 2018 Giveaway!
Swoje punkty możecie sprawdzić na moim Twitchu pod komendą :
!myrank – ranga i ilość Zombików
!leaderboard – ranking punktowy (tu sprawdzicie także swoje Chat points)

REGULAMIN :
Losowanie odbędzie się jeżeli liczba uprawnionych osób do wzięcia udziału w losowaniu Giveaway wyniesie minimum 10 osób. Jeżeli liczba ta będzie znacznie niższa losowanie Giveaway zostaje odwołane i przeniesione na inny termin.
Osoba która zostanie wylosowana i wygra Giveaway, musi spełniać powyższe wymagania inaczej losowanie odbędzie się ponownie.

Emilooo Partyzant

24.10.2017 20:50    #1679     Football Manager - Świat taktyki - minusy zawodnika
Dementi! Stabilność formy w przypadku newgenów może ulec zmianie. Choć trzeba podkreślić, że owa zmiana jest na poziomie ~3 punktów. Oczywiście, skok stabilności formy z 6 do 8-9 punktów nie będzie przez nas zauważalny, ale zawsze lepiej aby grajek mógł grać te 9 meczy na 100% swojego CA aniżeli 6 ;)

Viique Młody aktywista

24.10.2017 20:11    #1680     Football Manager - Świat taktyki - minusy zawodnika
Ukryte atrybuty typu 'stabilność formy' czy 'podatność na kontuzję' są odgórnie ustalone przez researcherów (dla realnych zawodników) i generowane w momencie tworzenia zawodnika (w przypadku newgenów). Atrybuty te pozostają niezmienne do końca kariery zawodnika i nie ma możliwości ich zmiany z poziomu gry - jedyną możliwością ich poprawy jest użycie zewnętrznych programów typu FMRTE.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.