Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="kmaci3k"]Nie posiadam bety bo zamówiłem wersję pudełkową, dlatego czy ktoś mógłby rzucic okiem czu Hutnik Nowa Huta zmienił nazwę na Hutnik Kraków (4 liga Kraków zachód) ? (Nazwa Hutnik Nowa Huta była wykorzystywana jeszcze na wiosnę sezonu 2016/2017. Aktualnie Hutnik występuje pod nazwą Hutnik Kraków).[/quote]
Jest Hutnik Kraków i "dziedziczenie" nazwy, czyli gra rozumie że wpisy z Hutnika Nowa Huta dotyczą tego samego klubu.

Zecevic Partyzant

Grupa: Użytkownik
Czy zawodnicy, którzy przyszli do naszej ligi w ostatnim okienku są już poprawieni? Jak wiemy ligi np.: słoweńska czy słowacka są przepakowane i piłkarze typu Miković w zasadzie mogliby grać w reprezentacji Polski. Też np Kolar czy Balanyuk. Stąd moje pytanie, czy mieliście już możliwość ich edycji?

[quote="Gvynbleidd88"][quote="Leopolis"]Sprawdzilby ktos czy Karol Danielak (Chrobry) to lewy obronca?[/quote]

Nie bardzo...
[/quote]
Nie, to świeży pomysł trenera Nicińskiego, po sparingach przedsezonowych nie miałem przekonania że tak będzie wykorzystywany (przed tym sezonem nigdy nie grał na tej pozycji). Poprawię, ale 10-12/20 to max jak na jego aktualną znajomość pozycji IMO.

Drughi Partyzant

27.10.2017 12:01    #1664     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Ściągał ktoś z was dodatki graficzne z sortitoutsi do tej bety? Chodzi mi konkretnie o stroje 3d na ten sezon (są na tamtej stronce) i niestety nie działają, a reszta loga klubów itd tak. Nie wiem czy po prostu tamte stroje są zepsute, czy ja robię coś nie teges...

machlak Partyzant

27.10.2017 10:11    #1665     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Zaskoczyła mocno mnie ta muza w menu in plus ;) a co do Bety to jestem już po 2 grach i streamach i mam pewne spostrzeżenia.
Ekran taktyki jakoś tak dziwnie pozmieniany że ciężko się przestawić, rozmowy motywacyjne w przerwie i po meczu to jakaś masakra dla mnie totalnie nie intuicyjne w FM 17 bylo to lepiej zrobione, tryb 3D wygląda słabo (murawa jakaś taka jasna i słabo widoczna) dlatego licze na coroczny dodatek usprawniający murawę itp. Chodzi dosyć szybko to na plus a wgrałem 200tyś piłkarzy w bazie i 2 Polskie ligi. Podoba mi się ten paseczek na ekranie meczu u góry pokazujący zmiany, kartki, gole (w innych meczach także). Zobaczymy co będzie dalej podczas następnych gier bo pewnie nowe plusy i minusy tegorocznej wersji odkryje ;)

Bolson Minister ds. Nagłych

27.10.2017 09:52    #1666     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Z pewnością są wśród nas gracze, którzy nie mogli się doczekać premiery nowego Football Managera i postanowili zakupić już grę.
W tym miejscu stworzyliśmy dla was przestrzeń, żebyście mogli podzielić się wrażeniami z pierwszych meczów i pierwszych transferów. Dla reszty ten temat z pewnością może być ważnym czynnikiem w corocznym procesie decyzyjnym pt. "Kupić, czy nie kupić".

Zachęcam do pisania o wszystkim, co was zachwyciło, rozbawiło, zdenerwowało w Football Managerze 2018.

Pierwsze 174 posty w tym temacie odnoszą się do wersji beta.

Kwestie organizacyjne
- błędy zgłaszamy tutaj
- swoją niepohamowaną frustrację tutaj
- o screena Lewandowskiego prosimy tutaj
- problemy z taktyką rozwiązujemy w tym dziale
- nie szukamy pomocy technicznej (najpierw spróbujcie rozwiązać problem samemu, potem skorzystajcie z wyszukiwarki forum FM Revolution, a jeśli tamte sposoby nie okażą się skuteczne, załóżcie nowy temat w suflerze). Jak wygląda wyszukiwarka forum? Otóż tak:

I pamiętajcie, że to tylko internet i to tylko gra komputerowa. Miłej zabawy!
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

[quote="Tom88"]Tak samo w innych krajach jest jak zespół nie jest topowy to rezerwy i juniorzy to szaraki, W poprzednich wersjach tak nie było i wszystkie zespoły miały zawodników w rezerwach itp[/quote]
Może po prostu zacząłeś grę z zaznaczonym tickboxem "uzupełnij kadry grywalnych zespołów" (lub podobny tekst)?
Nigdy nie udało nam się dodać kadry rezerw Niecieczy, grają w tarnowskiej okręgówce.

[quote="Tom88"]W becie nie ma pełnej jeszcze bazy danych? Bo wczytałem wszytkich ponad 300 tyś piłkarzy a np w takiej Sandecji czy Bruk Bet nie ma praktycznie juniorów i rezerwowych a w Legii są[/quote]

W międzyczasie odpisałem Ci w poprzednim temacie :)

[quote]Nie no, rezerwowi są :) W Sandecji i Niecieczy nie mamy rozpoznanych zespołów rezerw i juniorów bo to delikatnie rzecz ujmując, trochę inna półka niż w Legii, a bez sensu dodawać chłopaków na poziomie okręgówki których gra wygasi za chwilę. Ogólnie dobrym pomysłem przy starcie gry jest zaznaczenie tickboxa z uzupełnieniem kadr o newgenów już w pierwszym sezonie.[/quote]

Viique Młody aktywista

1. Herby
2. Paczkę (jak jest napisane w instrukcji) nie wypakowujesz w folderze z grą, tylko w 'Moich dokumentach' -> Sports Interactive itd.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

kucol Partyzant

Witam
mam mały problemik gram w fm 15 i pobrałem cherby dla polskich lig do ekstraklasy od 3 ligi plik pobrałem z naszej strony ale niestety nie działają gre mam zaintalowaną na dydsku D a ścieżka do gry wygląda tak D/Programy Files (x86)/Sports interactiv/Football Manager2015 więc rozpakowany plik wrzuciłem do folderu z grą a także zrobiłem kolejne kroki opisane w intrukcji. Sposób instalacji: Pobrany plik należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2015”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź miestety żadne cherby mi się nie wyświetlają jakies pomysły jak to zrobić

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.