Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kami268 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ok, kilka słów na temat Legii:

- Dawid Leleń nie jest wypożyczony z Legii. Dawno odszedł definitywnie. Identycznie z Józefem Burtą. Z kolei Filip Czach jest definitywnie sprowadzony do Legii, nie tylko wypożyczony z Miedzi.
- Marcin Muszyński nie znajduje się już w sztabie szkoleniowym Legii II. Jest kierownikiem/magazynierem zespołu.
- Marek Saganowski jest trenerem w rezerwach, nie w U-19. Asystentem Kobiereckiego jest z kolei Robert Picuła. Tak samo to w U-19 powinien występować analityk Michał Łasak.
- Zastanawiające, jak podejść do tematu pana Lucjana Brychczego. Od dawna w sztabie go już nie ma, nie pojawia się na boisku. Od czasu do czasu tylko ogląda treningi.
- W klubie nie ma już Carlosa Jimeneza. Był na krótkiej umowie, bardziej opartej o staż, niż faktyczne zatrudnienie. To człowiek Krzepoty, którego jak wiadomo, nie ma już przy Ł3. Brakuje z kolei Pawła Bambra w roli fizjoterapeuty. W tej roli, lecz w ekipie rezerw, przydałby się także Sebastian Karst.
- Jako analityk Legii występuje Łagożny. Nie ma będącego przed nim w hierarchii Maćka Krzymienia. Z kolei wśród skautów przydałby się Tomasz Kiełbowicz.
- Żyro i Szczepański grę zaczynają w rezerwach, podczas gdy w rzeczywistości od lata trenują z pierwszym zespołem. Szymański jest tam już prawie rok :).
- Mogę kłócić się z ocenami kilku juniorów Legii :).Pewne aspekty za mocne, inne za słabe.
- Ewentualne kwestie pozycji. Żyro w ogóle nie gra na LO, poza dwoma sparingami. Z kolei Bartczak obecnie regularnie występuje na lewej stronie defensywy. Eryk Więdłocha śmiało może z kolei dostać OPP, gdzie spędził całą wiosnę w rezerwach.

Pozdrawiam :).

Dziabor Partyzant

28.10.2017 01:33    #1642     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Jak wgrałem logopack z FM17 to zepsuł mi sie pasek przewijania dni po kliknieciu Kontynuuj. Każde nadchodzące wydarzenie zniknęło, nie pokazuje mi żadnych zaplanowanych, nadchodzących meczy

robal15 Młody aktywista

27.10.2017 22:19    #1643     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Było. A ja sobie zacząłem grac w Chinach Kappa
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

marfix Partyzant

27.10.2017 20:11    #1644     Sufler - Problemy techniczne - Czy pójdzie?
Procesor: amd athlon 2*2,1
Pamięć operacyjna: 2 GB
Karta graficzna: AMD Radeon HD 4200
System operacyjny: Windows 7
w FM 17 wybierałem 1 liga i średnia baza danych śmigało ok, według mnie dasz rade w FM2018 swoim sprzętem

Elder Partyzant

27.10.2017 18:32    #1645     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Coś jest nie tak z rzutami wolnymi (tymi z dalszej odległości) piłkarze ustawiają się na linii pola karnego i są do niej "przyspawani" po rozegraniu piłki stoją na linii, a przeciwnik rozgrywa sobie piłkę w najlepsze ( stworzenie schematu nic nie daje)

luki1906 Partyzant

taka korekta, caly czas mi pokazuje ze moja druga druzyna gra mecze i korzysta z juniorow

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="luki1906"]Grając Wisłą zauwazylem ze slask II gra sparing z wisla II pomimo braku drugiej druzyny wisly.[/quote]
Dziwne ... Możesz podrzucić screena albo (jeszcze lepiej) sejw na pw? Dla gry Wisła II nawet nie istnieje.

luki1906 Partyzant

Grając Wisłą zauwazylem ze slask II gra sparing z wisla II pomimo braku drugiej druzyny wisly.

[quote="maniek00"]To ja mam w sumie kilka pytań :)
1. Czy kontrakt Hildeberto nie jest przesadzony w porównaniu do całości zespołu (circa 30k euro/miesiąc)
2. Czy możliwość wykupu Sandro Kulenovicia przez Juventus ustalona jest na 2 euro czy 2 mln. euro?
3. Czy statystyk Nikoli Vujadinovicia (Lech) nie są delikatnie na wyrost?
[/quote]
1. Raczej nie, Legia ściągała go z rezerw SLB po pobycie w Nottingham Forest, tam się płaci znacznie więcej. Z tego co wiem wynegocjował sobie dobre warunki. Legia i tak w testach wydaje na pensje trochę mniej niż wg raportów finansowych.
Btw, to są kwoty brutto brutto, dlatego czasem mogą się rozmijać z doniesieniami medialnymi.
2. 2 mln euro, w publicznej becie coś się źle wyświetla oznaczenie kwot.
3. W porównaniu do tego co jest w publicznej becie będzie miał o punkcik mniej w szybkościowych i zwinności (uzgodnione z researchem hiszpańskim), ale reszta zostaje. Nie gra, ale to nie znaczy że jest słaby automatycznie - pewnie zasłużył na swoje atrybuty poprzednimi sezonami.

[quote="Metzelder"]Ja wiem, że KSP w tej chwili bogatym klubem nie jest, ale o ile dobrze się orientuję, konto jest regularnie zasilane przez dopływy gotówki z akcji, które nie są uwzględnione w FM. Stąd pytanie, jak wyglądają finanse KSP tym razem, bo serio w 2017 i 2016 gra tym klubem była niemalże niemożliwa. Z góry dzięki.[/quote]
Mamy ustawione 700 000 zł zbiorczo jako roczny wkład właścicieli + 120 000 zł za miejsce na koszulkach. Dokładnego sprawdzenia tego jak gra się bilansuje nie mogę teraz zrobić bo klub jest w niegrywalnej lidze, ale dzięki poprawkom w pensjach w niższych ligach wydatki na pensje z tego powinny wynieść rocznie ok. 1-1,2 mln zł, więc klub powinien przynosić co roku trochę strat, ale niezagrażających upadłością.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution