Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pawel1806 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.11.2017 11:27    #1591     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Dzień dobry.
Czy jakaś osoba grająca w bete wie, czy sposób wypożyczenia swojego zawodnika z obowiązkowym wykupem jest wciąż jest możliwy?
Nie mogę znaleźć tej klauzuli.
Z góry dziękuje za pomoc- pozdrawiam.

luki1906 Partyzant

U mnie klawisz windows nie minimalizuje gry tylko pozwala otworzyc pasek start, ale gra caly czas jest a minimalizuje okna przegladarki, dla mnie lepsze rozwiazanie.

jojo91 Partyzant

01.11.2017 10:00    #1593     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Ogólnie nie wiem jak to u Was wygląda, ale ja przez przypadek poszedłem na urlop i miałem odznaczoną opcję "Wystawiaj obecny skład, o ile to możliwe". I mój asystent wystawił coś takiego jak na załączonym obrazku. Nie ma tam żadnego zawodnika z pierwszego zespołu, wszyscy z dwójki lub U-19. Jest to mecz Ligi Mistrzów, a najlepsze że jeszcze wygrany. W poprzednich FM-ach mi się nie zdarzyło żeby w takich sytuacjach była aż taka rotacja.

https://zapod(...)png.html

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Mnie nigdy jakoś nie ciągnęło do bety, da radę wytrzymać spokojnie te 2 tygodnie, żeby mieć pełne tłumaczenie i już chociaż małe fixy gry ;)
E: a jak dodatkowo sporo tańsza jest gra bez bety, to nawet nie ma się co zastanawiać.

zulzielona Partyzant

W ogóle, mógłbym czytać książkę przy graniu... Wiesz co ostatnio grałem w fifę 18, może nie na najwyższych ustawieniach ale bez żadnego zamulania.. Sprawdziłem wydajność podczas załączonego FM 17 procesor 100% :O Pamięć 58%..

zulzielona Partyzant

Cześć!
Panowie gram od niedawna w FM 17. Jest na najnowszym patchu. Normalnie offline karierę managera. Mianowicie problem jest taki, że mam wybraną jedną ligę, a regularnie dni przetwarzają się nawet około 5 min...Przez tak długie wczytywanie zagrałem z 6 meczy co zajęło mi około 4 godzin to chyba trochę za dużo..
Mam laptopa 8Gb ramu, procesor i7 4rdzenie, karta geforce GT 740M, windows 8.1. W czym może być problem??

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
31.10.2017 17:22    #1597     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="matg87"]Podbijam pytanie z wątku o polskiej bazie - czy w grze odwzorowany jest PRO junior System i gratyfikacja dla klubów z nim związana?[/quote]
Niestety, jeszcze nie, przez to jak system jest skomplikowany i wymagał prac przygotowawczych. Pewnych jego części i tak nie będziemy w stanie niestety oddać, jak np. punktów za kadrę U17 i U18.

Slayer666 Partyzant

31.10.2017 15:27    #1598     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Dziwne troche,gram ASSE,jak zwykle srodkiem,krotkie podania,3 false 9 w srodku zupa zrobiona z registy i rozgrywających i po obiecującym początku mam fatalną serie i zaraz mnie zwolnią :(( nic nie pomaga,zadna zmiana rol,raz zmienilem na szarże i sztywną płynność ale mecze konczyly sie 3-6 albo 5-4
Warto troche posiedziec i przed meczem rozgryzc rywala?Poprawili to troche? Aha,i nadal nic nie zmienia u mnie w szatni obrażony zawodnik,Dabo chciał odejsc,miałem to w dupie,morale mu spadły a i tak jest wyrózniającym się graczem,nikt sie w szatni nie buntuje

Rio5fan Partyzant

Krzyczeć nie będę, bo staram się być wyrozumiały i wiem, że nie wszystkie błędy da się wyeliminować. Frustrują jednak pewne schematy, które przytrafiają mi się w każdym meczu (zaznaczę, że gram na poziomie czwartej ligi polskiej, więc rozumiem, że kopaczom umiejętności nie zbywa i będą im się przytrafiały błędy), ale:

- podanie obrońcy do bramkarza, które wychodzi na rzut rożny
- strzał z dalekiej odległości, który bramkarz (nie wiedząc czemu) próbuje na siłę złapać i wychodzi centymetr poza linię końcową, powodując rzut rożny
- schemat wyrzut z autu i odegranie w aut
- sytuacja, w której silnik gry niejako blokuje "zbyt dobrą" sytuację dla naszej drużyny. Idzie kontra 3 na 1? Zawsze niecelne podanie, podanie za plecy, podanie w plecy, podanie prosto w przeciwnika, podanie minimalnie za mocne, za mocne wypuszczenie sobie piłki, itd.
- i jeszcze ta szpileczka, kiedy przez cały czas biję głową w mur bezskutecznie próbując strzelić gola, a ze spalonego zawsze wpadnie. Jakby gra chciała pokazać "widzisz, wpadło, nie narzekaj".

cypek Partyzant

Interesuje mnie województwo śląskie. Jak wyglądają następujące kluby (kadry drużyn) czwartej ligi (które w historii grały na najwyższym szczeblu) takie jak: Bytomski Sport (Polonia Bytom), Szombierki Bytom, Ruch Radzionków, Szczakowianka Jaworzno?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.