[quote="cypek"]I czy w przypadku tego ostatniego klubu jest uwzględniona likwidacja jego obiektu w bytomskiej dzielnicy Stroszek w czerwcu 2018 roku i od nowego sezonu przenosiny na mały stadion ze sztuczną nawierzchnią, który powstaje przy Szkole Mistrzostwa Sportowego w Radzionkowie.
Pytam o to, bo uwielbiam grać znanymi klubami z niższych lig i odbudowywać ich pozycję
A im bardziej skomplikowana sytuacja, jak choćby sprawa ze stadionem Ruchu Radzionków, tym bardziej mnie napędza
[/quote]
Rozmawiałem z kolegą zajmującym się niższymi ligami, kwestia stadionu jest na tyle skomplikowana że nie zdecydowaliśmy się na uwzględnianie jej w FM18 - możliwe że Ruch zostanie na Stroszku dłużej jeżeli prace na Knosały się przeciągną, nie jest znana pojemność tego stadionu, nie do końca jest jasne czy spełni wymogi II ligi ...
Pytam o to, bo uwielbiam grać znanymi klubami z niższych lig i odbudowywać ich pozycję
A im bardziej skomplikowana sytuacja, jak choćby sprawa ze stadionem Ruchu Radzionków, tym bardziej mnie napędza
[/quote]Rozmawiałem z kolegą zajmującym się niższymi ligami, kwestia stadionu jest na tyle skomplikowana że nie zdecydowaliśmy się na uwzględnianie jej w FM18 - możliwe że Ruch zostanie na Stroszku dłużej jeżeli prace na Knosały się przeciągną, nie jest znana pojemność tego stadionu, nie do końca jest jasne czy spełni wymogi II ligi ...

Linków nie mogę zapodać, ale w sekcji "Zadowolenie" przy plusach widnieje info, że uważa, iż Kiełpin to dobry piłkarz
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty