Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="cypek"]I czy w przypadku tego ostatniego klubu jest uwzględniona likwidacja jego obiektu w bytomskiej dzielnicy Stroszek w czerwcu 2018 roku i od nowego sezonu przenosiny na mały stadion ze sztuczną nawierzchnią, który powstaje przy Szkole Mistrzostwa Sportowego w Radzionkowie.
Pytam o to, bo uwielbiam grać znanymi klubami z niższych lig i odbudowywać ich pozycję :) A im bardziej skomplikowana sytuacja, jak choćby sprawa ze stadionem Ruchu Radzionków, tym bardziej mnie napędza :)[/quote]
Rozmawiałem z kolegą zajmującym się niższymi ligami, kwestia stadionu jest na tyle skomplikowana że nie zdecydowaliśmy się na uwzględnianie jej w FM18 - możliwe że Ruch zostanie na Stroszku dłużej jeżeli prace na Knosały się przeciągną, nie jest znana pojemność tego stadionu, nie do końca jest jasne czy spełni wymogi II ligi ...

Spike1922 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Właśnie testowałem sobie betę gdzie karierę grałem Monaco, Milanem oraz reprezentacjami Polski, Egiptu i Brazylii. Klubami szło dość przyzwoicie. Rozgrywałem właśnie mecze reprezentacyjne, Egipt ograł Ghanę na wyjeździe 1-3 co na dwie kolejki przed końcem eliminacji do mundialu mając w zanadrzu dwa mecze domowe dawało duże nadzieje na awans. mecz reprezentacji Polski był formalnością i ograliśmy Armenię na wyjeździe 1-4, a Brazylia grając na wyjeździe do 88 minuty przegrywała w Argentynie 2-1 lecz dwóch bramkach w samej końcówce wygraliśmy z odwiecznym rywalem 2-3. Cieszyłem się niesamowicie po tych wynikach i nie mogłem się doczekać kolejnych spotkań, lecz po opuszczeniu ekranu meczowego napotkano błąd i nie zdążyłem zapisać rozgrywki... teraz nie dość, że chce mi się krzyczeć to naprawdę nie mam już chęci rozgrywać tych meczy kolejny raz więc trzeba szukać czegoś nowego :(

maniek00 Partyzant

01.11.2017 19:14    #1573     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Gietz"][quote="maniek00"]Nie wiem, czy traktować to w kategorii błędu (ja to tam odbieram jako mały żart), ale czy Wilson Palacios, który powinien być głównie kojarzony z grą w Wigan, Stoke czy Tottenhamie ma prawo po pierwsze primo kojarzyć Wisłę Płock, a po drugie primo stwierdzać, że Seweryn Kiełpin to dobry zawodnik? :D Linków nie mogę zapodać, ale w sekcji "Zadowolenie" przy plusach widnieje info, że uważa, iż Kiełpin to dobry piłkarz :D[/quote]
Nie do końca wiem o co pytasz, chodzi o sytuację gdy Palacios już przeszedł do jednego zespołu z Kiełpinem, trenuje z nim na co dzień i za dobrą cechę zespołu uznaje dobrego bramkarza?[/quote]
Nie, nie, nie. Chodzi o sytuację, w której Palacios jest na wolnym transferze tuż po rozpoczęciu gry. Po prostu wydaje mi się to dziwne, że piłkarz, który prawdopodobnie nigdy nie słyszał o zespole pokroju Wisły Płock stwierdza, że któryś tam zawodnik jest dobry. No chyba, że źle myślę :D

01.11.2017 19:11    #1574     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="maniek00"]Nie wiem, czy traktować to w kategorii błędu (ja to tam odbieram jako mały żart), ale czy Wilson Palacios, który powinien być głównie kojarzony z grą w Wigan, Stoke czy Tottenhamie ma prawo po pierwsze primo kojarzyć Wisłę Płock, a po drugie primo stwierdzać, że Seweryn Kiełpin to dobry zawodnik? :D Linków nie mogę zapodać, ale w sekcji "Zadowolenie" przy plusach widnieje info, że uważa, iż Kiełpin to dobry piłkarz :D[/quote]
Nie do końca wiem o co pytasz, chodzi o sytuację gdy Palacios już przeszedł do jednego zespołu z Kiełpinem, trenuje z nim na co dzień i za dobrą cechę zespołu uznaje dobrego bramkarza?

maniek00 Partyzant

01.11.2017 19:03    #1575     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Nie wiem, czy traktować to w kategorii błędu (ja to tam odbieram jako mały żart), ale czy Wilson Palacios, który powinien być głównie kojarzony z grą w Wigan, Stoke czy Tottenhamie ma prawo po pierwsze primo kojarzyć Wisłę Płock, a po drugie primo stwierdzać, że Seweryn Kiełpin to dobry zawodnik? :D Linków nie mogę zapodać, ale w sekcji "Zadowolenie" przy plusach widnieje info, że uważa, iż Kiełpin to dobry piłkarz :D

cypek Partyzant

A czy mógłbym prosić o podanie listy zawodników bądź skany kadr tych czwartoligowych klubów, o które pytałem na poprzedniej stronie, czyli Bytomski Sport (Polonia Bytom), Szombierki Bytom i Ruch Radzionków (o Szczakowiance już dostałem wystarczające info). I czy w przypadku tego ostatniego klubu jest uwzględniona likwidacja jego obiektu w bytomskiej dzielnicy Stroszek w czerwcu 2018 roku i od nowego sezonu przenosiny na mały stadion ze sztuczną nawierzchnią, który powstaje przy Szkole Mistrzostwa Sportowego w Radzionkowie.
Pytam o to, bo uwielbiam grać znanymi klubami z niższych lig i odbudowywać ich pozycję :) A im bardziej skomplikowana sytuacja, jak choćby sprawa ze stadionem Ruchu Radzionków, tym bardziej mnie napędza :)

01.11.2017 17:57    #1577     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Tom88"]W tym miejscu powinna być możliwość wstawienia swojego zdjęcia, mam nadzieje że jakiś program czy coś będzie żeby można było je wstawić. Tak jak u komputerowych menadżerów i zawodników.[/quote]
Nie będzie już tej możliwości, nie można pogodzić zdjęcia w 2d z awatarem menadżera w 3d. Nie znam wszystkich szczegółów, ale końcowa odpowiedź w temacie na forum SI brzmiała:

[quote]The decision has been made for the greater good of the game. We appreciate people may not like all of our decisions at first, and we have to make difficult ones sometimes when looking at the bigger picture of the game's development over a number of years.

The reality is it is just a photo - you have the option to turn regenerated images off, if you don't like them so much. If we caved in to every single demand users wanted, there wouldn't be player roles, the Tactics creator or the 3D Match Engine with its improvements over the years

The Manager Photo is not going to change per Miles' decision, so you will have to learn to agree to disagree and let it go.
[/quote]

Tom88 Partyzant

01.11.2017 17:32    #1578     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
W tym miejscu powinna być możliwość wstawienia swojego zdjęcia, mam nadzieje że jakiś program czy coś będzie żeby można było je wstawić. Tak jak u komputerowych menadżerów i zawodników.

MIeko Partyzant

01.11.2017 17:20    #1579     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Witam, a jak dajecie w lepszych zespołach trening? Bo ja gram Juventusem, trening mam ogólny jak jest jeden mecz wysoki, trening indywidualny i przedmeczowy. I w medical center mam wysokie ryzyko kontuzji. Więc który trening najlepiej odjąć zawodnikom, żeby byli coraz lepsi, ale żeby zmiejszyć im ryzyko kontuzji?

[quote="luki1906"]Na starym savie bedzie mozna grac dalej Wisla juz bez dlugu i z kasa od lv bet?[/quote]
Nie, to są zmiany w bazie, wymagają nowej gry z nową bazą - to jest zawsze ryzyko zaczynania długiego sejwu na becie niestety.
Dług nie będzie Cię obciążał do czasu aż nie dojdzie do zmiany zarządu, wtedy tak nie mam pewności czy nie spłaca go nowy właściciel.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.