Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Spike1922 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Będzie już dobrze :) gram Brazylią i też mnie zaskoczył skład Argentyny na Superclasico, na eliminacje powołali już wszystkie gwiazdy :)

kedzior19 Partyzant

07.11.2017 16:40    #1532     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Gdy gracie w polskiej lidze i chcecie mieć możliwość wyboru zakupu zawodników ale bez zbytniego obciążania kompa to jakie ligi wybieracie dodatkowo oprócz polskiej?

Pijo90 Partyzant

Czy tylko ja zauważyłem problem w reprezentacji Argentyny i Brazylii są powołani mniej znani gracze nie ma Messiego czy Neymara

Spike1922 Partyzant

07.11.2017 00:25    #1534     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Pomocy... po ostatniej aktualizacji FM18 nie da się grać... gra chodzi o wiele wolniej, zacina się w trakcie meczu, a teraz właśnie po raz czwarty z rzędu wyłączyło mi grę podczas meczu gdy chciałem rozpocząć drugą połowę :( ma ktoś podobny problem?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
06.11.2017 18:49    #1535     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
W to samo miejsce gdzie w FM 17

Czyli: Documents/Sports Interactive/Football Manager 2018/graphics/pictures

Foxyr Partyzant

@Up polecam w depeszach moją karierę Odrą Opole FM17, kiedy ją zaczynałem OKS grał jeszcze w drugiej lidze, więc startowałem jako menadżer beniaminka na trzecim szczeblu rozgrywek w Polszy. Nie minęło wiele czasu a zagrałem w finale LM (sezon 2022/23), obecnie mam wirtualnie styczeń 2024 roku i powoli myślę o pierwszym meczu fazy pucharowej LM sezonu 2023/24 który zagramy na San Siro z obecnym liderem SerieA - Milanem. Mistrza Polski w tym czasie zdobyłem trzykrotnie (raz drugie miejsce, raz trzecie w ekstrakasie), a PP to szczerze mówiąc nie pamiętam ile razy wygrałem bo zwykle najmniej mi na nim zależy, chyba dwa, albo trzy... w sumie łatwo poszło w tej karierze :v

Viique Młody aktywista

Ustawiłeś bezpośredniość podań w poleceniach drużynowych na maksimum, więc automatycznie wszystkim zawodnikom zwiększają się słupki odnoszące się do bezpośredniości podać. W przypadku Twojego skrzydłowego skala zwiększyła się na tyle mocno, że nie nie ma możliwości korygowania jego stylu podań. Najniższa wartość (krótkie podania) zrównała się z domyślną i maksymalną (bezpośrednie podania). Przy nałożeniu się 3 stylów gra wybiera nazwę tej najniższej. Nie masz się jednak czym przejmować, bo nawet jeśli styl podań mylnie jest tu określony jako 'krótkie podania' to Twój zawodnik i tak będzie podawał maksymalnie bezpośrednio :)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

KRIS_Gano Partyzant

Tak czytam o waszych planach - w jakich klubach chcecie byc menagerem - a nie kusiło WAS zeby zagrac w II lidze polskiej i po kolei piąć sie coraz wyzej... I liga, awans do Ekstraklasy, PP, zdobycie mistrzostwa, kw do L.M i coraz wyzej.
Moze ktoś tak z Was juz spróbował?

kabaruto Partyzant

Witam. Jak wiecie w taktyce FM są słupki a właściwie linie w sumie nie wiem jak to nazwać pokazujące np. szerokość gry, długość podań, grę przy przeciwniku, tempo itp. Chodzi o ten ekran,
https://imgur.com/a/huX5X

Proszę zauważyć jest zaznaczone gramy na aferę.

Teraz przechodzimy do ekranu zawodnika. Dajmy dla przykładu odwróconego cofniętego skrzydłowego

https://imgur.com/a/ryBtj

Jak widać gość ma zapełniony cały pasek bezpośredniość podań a mimo to opis jest krótsze podania.

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to działa? Dlaczego pasek cały zapełniony a opis krótsze podania? Przecież pasek ten zmniejsza się jak są krótsze podania a tutaj mamy pasek na maksa w prawo i krótsze podania. O co chodzi??

Szkoda, że nie ma klasycznego wyboru opcji taktyki jak to było w starszych Fm'ach

KingD99 Partyzant

05.11.2017 22:32    #1540     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Steamcommunity.com/id/skajter999 STEAM, jak ktoś chce pograć przez neta(draft najczęściej) to zaproście, mam parę ludzi więc im więcej tym lepiej, mogę dodać później na konfe na fb z resztą graczy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.