Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Faith_l Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2017 01:29    #1521     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Tak, gra się zainstalowała i jest w Bibliotece. Przecież inaczej by się nie zainstalowała :/ Masakra...
Zainstaluję FM 17, zobaczę czy się uruchomi.

Faith_l Partyzant

10.11.2017 01:24    #1522     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Odpalałam, restartowałam kompa, przeinstalowałam Steam i nic nie pomaga... :/ Steam normalnie się odpala, a gdy wciskam Graj, wyskakuje ten error...

Mifune85 Partyzant

10.11.2017 00:47    #1523     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Faith_l"][quote="Ceyvol"]Źródło kodu nie ma znaczenia, on spełnił swoje zadanie w momencie, gdy FM 2018 pojawił się w twojej Bibliotece. Skoro gra nie chce się uruchomić, to problem jest z grą ;)

PS. Demo już wyszło.[/quote]

Wyskakuję Error, u Was działa normalnie?[/quote]

Mnie wywaliło za pierwszym razem, ale już działa

Faith_l Partyzant

10.11.2017 00:43    #1524     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Ceyvol"]Źródło kodu nie ma znaczenia, on spełnił swoje zadanie w momencie, gdy FM 2018 pojawił się w twojej Bibliotece. Skoro gra nie chce się uruchomić, to problem jest z grą ;)

PS. Demo już wyszło.[/quote]

Wyskakuję Error, u Was działa normalnie?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
10.11.2017 00:41    #1525     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Faith_l"]Kod z 2Game.[/quote]
Źródło kodu nie ma znaczenia, on spełnił swoje zadanie w momencie, gdy FM 2018 pojawił się w twojej Bibliotece. Skoro gra nie chce się uruchomić, to problem jest z grą ;)

PS. Demo już wyszło.
twitter.com/Ceyvol

Faith_l Partyzant

10.11.2017 00:34    #1526     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Ceyvol"]FM 2018 przed chwilą się ukazał :)

Demo i edytory powinny być dostępne z lekkim poślizgiem, tj. jakoś w ciągu najbliższej doby.[/quote]

Owszem, zainstalował mi się, ale gra nie chce się uruchomić... :( Kod z 2Game.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="DamianJB"]Po przejechaniu polskiej ligi na holiday'u wyskoczyl mi taki kwiatek.
https:/ /imgur.com/Aclm2fq
MOSP Białystok w grupie malopolskiej[/quote]
To się będzie jeszcze zdarzać czasami, szukam sposobu żeby uniknąć problemów, ale nie zawsze będzie się to bilansować niestety - dużo zależy od spadków z CLJ-ki, jeżeli polecą drużyny z jednego województwa (z którego nikt nie awansuje), to siłą rzeczy ktoś musi grać poza swoim województwem.

Mifune85 Partyzant

09.11.2017 13:35    #1528     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Czy wymagania dla nowego FM jakoś drastycznie się zmieniły?Oglądam mecz i obraz mocno przycina nawet jak ustawię jakość grafiki na niską, z czym nie miałem problemów w poprzednich wersjach. Jak ustawię jakość na bardzo niską to mam piksele, które pamiętam jeszcze z czasó commodore

Aterson93 Partyzant

07.11.2017 17:58    #1529     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Tak samo mam. Przede wszystkim jak gram mecz to zamula a najbardziej jak w trakcie niego przeprowadzam jakąś zmianę lub polecenie,ale miejmy nadzieje,że po premierze wszystko będzie ok.

x men Partyzant

Średnia cena karnetów takiej Legii czy Lecha jest zdecydowanie przesadzona Gietz można to zmniejszyć bo 950 zł za karnet? a Lecha ponad 500 ? to za cały sezon rozumiem ale to i tak za wysokie ceny Czy ceny biletów i karnetów mogą się zmieniać? Jak to wygląda?
Tomasz Frankowski nie jest uwzględniony w Wiśle jako ulubieniec czy gwiazda a mógłby i w Wisle i Jagielloni?
Czy można do ulubieńców Górnika Zabrze dodać Lukasa Podolskiego i dodać że Górnik to jego ulubiony klub że zakonczy tam karierę? Jeszcze mam pytanie czy nie można nieco ,,polepszyć,, Górnika czy to wykluczone?
Czy do Lecha dopisano przyszły transfer który ma być w styczniu?
Mam jeszcze prośbę do wszystkich tutaj by jak najwięcej zgłaszać Gietzowi błędów i pomyłek by gra była jak najbardziej realna, a do kiedy można to wszystko do polskiej bazy danych zgłaszać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution