Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mifune85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2017 14:35    #1511     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Pieniądze wyrzucone w błoto. Nie miałem żadnych problemów z oglądaniem meczów w poprzednich wersjach, a w tej wersji nawet przy ustawieniu grafiki na "niska" obraz tnie, tak że boli mnie od tego głowa. Dałem się nabrać na zapewnienia, że wymagania sprzętowa dla FM 2018 prawie się nie zmieniły :/

mako82 Partyzant

Witam. Tak jak rok temu ze strony fm scout pobrałem taktyki. Tak jak zawsze stworzyłem pliki tactics i wkleiłem tam pobrane taktyki. Po włączeniu fm 18 wogóle ich nie widać do wgrania. Wie ktoś co może byc nie tak?

Faith_l Partyzant

10.11.2017 14:10    #1513     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
W karcie piłkarza przedstawianej po obserwacji meczu z jego udziałem, często nie ma danych, np nazwiska gracza. Błąd był także w Becie.

Faith_l Partyzant

10.11.2017 12:57    #1514     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
U mnie gra działa fajnie i szybko. Mecze z przyjemnością się ogląda. Podoba mi się silnik meczowy :)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
10.11.2017 11:27    #1515     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
A więc stało się. Grałeś sobie i wszystko było w porządku, szło całkiem nieźle i wydawało się, że nic nie jest w stanie powstrzymać tego zwycięskiego pochodu. Wtem znienacka podstępne Sports Interactive postanowiło utrudnić Ci życie i wprowadzić błąd. Choć w rzeczywistości mógłbyś się wstrzymać z donoszeniem, tak tutaj nie możesz wytrzymać i czym prędzej chcesz znaleźć miejsce, w którym możesz podzielić się swoim zdegustowaniem całą sytuacją. I to jest właśnie to miejsce!

Tutaj opisujemy wszystko, co według nas SI skopało w tej edycji Football Managera, jeżeli chodzi o grę. Zażalenia na temat rodzimej bazy danych składamy w tym temacie.

Tradycyjnie miejmy nadzieję, że problemów będzie jak najmniej. W zeszłym roku nie wyszliśmy z dziewięciu stron, więc trzymam kciuki.

Również tradycyjnie proszę o zachowanie kultury dyskusji i nie czepianie się siebie za zgłaszanie nawet najmniejszych rzeczy. Oczywiście najpierw sugeruję zapoznać się z tematem, zanim napiszecie "nie wiem, czy według mnie to błąd, ale..." bo możliwe że tak, to błąd i ktoś go wcześniej zauważył.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
[quote="Shrek"]A ja mam pytanie innej treści. Jak wygląda zakup formy digital. Wysyłam im pieniądze, a oni mi z automatu po otrzymaniu pieniędzy przesyłają cd key na emaila?[/quote]
Tak.

[quote="Shrek"]Czy trzeba czekać jakiś czas?[/quote]
Nie, a przynajmniej nie powinno się.

[quote="Shrek"]Jak wygląda to z językiem polskim? NIe będzie problemu?[/quote]
Oczywiście, że nie będzie. Gra jest jest od 7 lat multijęzykowa.

[quote="Shrek"]W FM chyba 17, był za to zgrzyt z FM rosyjskim spowodowanym niską ceną rubla? Jaką mam pewnosc, że nie dostanę rosyjskiej wersji?[/quote]
Sprzedawca powinien informować, dla jakiego regionu jest przeznaczony klucz. Rosyjskie klucze trzeba aktywować z użyciem VPN, a ich cena jest mocno zaniżona.

Ja rozumiem, że kto pyta, nie błądzi, ale widząc te pytania, oraz dokładając do nich rzekę pytań o rozgrywkę online, muszę spytać - czy miałeś do tej pory choć jedną oryginalną wersję FM-a?
twitter.com/Ceyvol

nasir10 Partyzant

10.11.2017 02:18    #1517     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Lewy mial karne 12 :D jestem ciekaw na ile powaznie biora sugestie graczy i czy zmienili

Vego090 Partyzant

10.11.2017 02:11    #1518     Football Manager - Kącik graficzny - Fm12 Grafika Meczu
Witam od dziś zaczynam przygodę z Fm 12 ale mam jeden problem nie leży mi zbytnio Grafika meczu 3D
a aktualnie mi chodzi czy jest możliwość zmieniania koloru imienia i nazwiska nad piłkarzami ? (aktualnie jest białe)
Oraz piłkę wymienić kompletnie mało widoczna , w porównaniu z Fm 11 strasznie rozmyte to wszystko

Czy wyszła może jakaś paczka Co podmienia cały silnik meczu ?
Chodzi mi dokładnie by była jak z Fm 11 (wrzucić do Fm12) ?
Czy któraś próbował tak podmieniać ?
VEGO

nasir10 Partyzant

10.11.2017 01:58    #1519     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Proszę :)
Ja za to chciałem sobie obczaić na szybko demo (czy Lewego poprawili np.) przed zakupem, ale chyba nic z tego, bo non stop wyskakuje mi, że brakuje fm.exe. Klikam Zagraj, aktualizuje się i znowu to samo...

Faith_l Partyzant

10.11.2017 01:37    #1520     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="lolek77"]próbuj, nie poddawaj się dziewczyno:)[/quote]

Wściekła jestem dzień wolny jutro wzięłam, a nie mogę grać. Ciekawe czy ktoś jeszcze ma taki problem? :( Beta działała bez zarzutu... :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution