Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

priestosix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2017 18:53    #1451     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Też macie tak, że jak jest karny/spalony itd to nie ma tej grafiki co była w trybie 3d w 17 stce ? Troszkę to do bani. Czy mają dodać wsparcie graficzne czyli wiecie bez animacji w opcjach czy nie bardzo.

pawlas83 Partyzant

12.11.2017 18:50    #1452     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Seryjnie łapanie kontuzji. Chyba że jest to błąd w niższych ligach polskich. Gram Widzewem. Bramkarz łapię kontuzję w ciągu tygodnia, skręcenie stawu skokowego i 8 tyg. przerwy od gry...czy tylko mnie się wydaje to trochę za dużo?? Tego samego dnia kolejny zawodnik identyczna kontuzja i identyczny czas niezdolności do gry. Miałem już tak 3 razy. Raz przypadek, drugi raz ktoś z developerów mnie nie lubi ale trzeci raz to już niepojęte.

Inna sprawa, czy ktoś poza mną odnosi wrażenie że render meczy jest słaby?? Piłkarz strzela, choć ciężko to nazwać strzałem na bramkę bo piłka leci bliżej narożnika boiska niż bramki, a gra nazywa to strzałem na bramkę czasem nawet celnym :/

Faith_l Partyzant

12.11.2017 18:24    #1453     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Wstawiłam cały plik Grafika i działa :)

misiekawf Partyzant

12.11.2017 18:16    #1454     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Witam , mam pytanie do was. Mial ktoś podobnie , że w dokumentach nie ma pliku Football Manager 2018 i nie ma jak wklejać uaktualnienia bądź plików z grafika, Co w takiej sytuacji zrobić

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
12.11.2017 17:56    #1455     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Rozumiem, że masz na myśli In-Game Editor? FMRTE to inny program, nie kupuje się go w Steam.
twitter.com/Ceyvol

nasir10 Partyzant

12.11.2017 15:11    #1456     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Faith_l"]Mam pytanie. Czy mogę jak w poprzednich częściach, wysłać scouta w określony region?[/quote]

Scouting -> Zadania -> Zleć zadanie i opcja zasięg scoutingu
A jeśli zadania scoutom daje Twój scout główny to klikając na punkt ciężkości scoutingu możesz zmienić go ustawić długofalowo albo krótkofalowo jak chesz ;p

Ja mam i5 2,30 4 rdzenie, 8 gb ram i karte graf tą co ma Ceyvol, troszkę brakuje do ideału. Czytałem,, że jedynie w czym ten FM miał mieć wyższe wymagania od poprzednich to karta graficzna, a się okazuje jednak, że to wina procesora, który dla poprzednich wersji był spoko.

Ceyvol Premier Rewolucji

12.11.2017 15:02    #1457     Football Manager - Ogólna dyskusja - Fm 2018
Jaka karta graficzna? Upewnij się też, że sterowniki są aktualne.
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

12.11.2017 14:58    #1458     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Dobra, spróbuję przez to przebrnąć, ale zadajesz tyle różnych pytań na raz i jeszcze w tak zbitym bloku tekstu, że nie będę ukrywał - nie czuję się zachęcony. Pisz staranniej :)

[quote="x men"]Kiedy będzie dostępna aktualizacja, nowy patch pytam tylko tak z ciekawości kiedy mniej więcej wychodzą patche? [/quote]
Może za kilka dni, może za tydzień, może za dwa, kto wie. Na pewno ukażą się jeszcze jakieś aktualizacje w tym roku, większa zapewne w grudniu.

[quote="x men"]Mam też pytanie o oprocentowanie jak kasa leży na koncie ile to jest % mniej więcej?[/quote]
Co?

[quote="x men"]I mam pytanie o scouting mam tylko 17% znajomości świata i pokazuje mi mało piłkarzy to dlatego, że nie są te rejony przescoutowne? [/quote]
% znajomości świata oddaje stan wiedzy o krajach twoich scoutów. Możesz zwiększać tę znajomość przez wysyłanie ich do nowych krajów lub przez zatrudnianie kolejnych scoutów, którzy mają wiedzę o krajach, o których wiedza w twoim klubie jest niska lub żadna. Wykupowanie większych pakietów danych z zawodnikami pewnie też zwiększa wiedzę, ale jeszcze nie testowałem tej opcji.

[quote="x men"]Mam bazę danych na 50 tys i daje to 2 i pół gwiazdki. Można po sezonie zwiększyć liczbę lig tak?,[/quote]
Tak, w opcjach gry jest zakładka Dodań/usuń ligi. Zatwierdzone zmiany aktywują się na starcie nowego sezonu odpowiednio w danych krajach.

[quote="x men"]teraz gra mi się bardzo dobrze, gra jest mega a w następną będę grał za dwa lata w FM 2020 a tą mam zamiar przez 2 lata, będzie nowy podział praw TV w Ekstraklasie, licencje w Niemeczech i pewnie jeszcze wiele innych zmian, poprawek do tego czasu.[/quote]
Twój wybór :)

[quote="x men"]Jeszcze jedna ważna kwestia, czy są pliki adboard patch do Ekstraklasy i innych lig i gdzie to wkleić proszę o linki gdyż to jest fajny bajer skądś pobrałem reklamy i w Ekstraklasie zrobiły mi się tylko czarne pasy zamiast reklam. Macie takie pliki reklamowe i gdzie je wkleić prosze o pomoc[/quote]
Przecież w Lotto Ekstraklasie są oryginalne bandy, to do czego ci adboard patch? Ale odpowiadając na pytanie - na pewno nie ma nowszej paczki band niż kilkuletnie.
twitter.com/Ceyvol

x men Partyzant

12.11.2017 12:01    #1459     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Kiedy będzie dostępna aktualizacja, nowy patch pytam tylko tak z ciekawości kiedy mniej więcej wychodzą patche? Mam też pytanie o oprocentowanie jak kasa leży na koncie ile to jest % mniej więcej? I mam pytanie o scouting mam tylko 17% znajomości świata i pokazuje mi mało piłkarzy to dlatego, że nie są te rejony przescoutowne? Mam bazę danych na 50 tys i daje to 2 i pół gwiazdki. Można po sezonie zwiększyć liczbę lig tak?, teraz gra mi się bardzo dobrze, gra jest mega a w następną będę grał za dwa lata w FM 2020 a tą mam zamiar przez 2 lata, będzie nowy podział praw TV w Ekstraklasie, licencje w Niemeczech i pewnie jeszcze wiele innych zmian, poprawek do tego czasu.

Faith_l Partyzant

12.11.2017 10:27    #1460     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Ja się nie znam, ale chyba mam gorszy sprzęt od Was... I5 6200U, 12 GB RAM, SSD 256 GB GF 950M. Gra hula super.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution