Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2017 10:28    #1441     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Witam. Czy u was w Ajaxie tez brakuje wiekszosci sztabu szkoleniowego, i prezesa? Druga kwestia, to ze w klubach nizszych lig polskich (np Widzew, LKS, olonia Warszawa) wszyscy pilkarze przeniesieni sa do druzyny rezerw. Zaznaczam, ze gram na oryginalnej bazie danych. Sorry za brak polskich znakow.

CzajaM Partyzant

13.11.2017 09:37    #1442     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Jest gdzieś jakiś mod który wyrówna "nations youth rating" dla wszystkich krajów do nowego fm? Bo bez tego nie ma sensu grać

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
13.11.2017 00:52    #1443     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Nie posiada ścieżki dźwiękowej. Posiada jeden utwór grający jedynie w menu głównym i ustawieniach.
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

[quote="moldovan"]może pierdoła ale zapytam: w nazwie rozgrywek III liga nazywa sie normalnie III liga ale grupy to juz Polish Third Division group 1,2,3,4. Da się to zmienić (i czy jest sens)? Nie chodzi mi o zmienianie w edytorze ale ogólnie w oryginalnej grze.[/quote]
Eee? Nazwy są normalnie po polsku, nie wgrałeś jakichś pijanych names fixów?
twitter.com/Ceyvol

priestosix Partyzant

13.11.2017 00:15    #1445     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Po prostu nie ma grafiki chorągiewki czy gwizdka jak jest faul itd. Może to wina tego, że gram na grafice najniższej.

golobiasty Partyzant

12.11.2017 23:04    #1446     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Elo panowie (i panie)
mam mały problem gdy rozpoczynam karierę to nie mogę wybrać lig i bazy danych w grze
mam tylko pusty ekran z tapetą i mogę tylko potwierdzić lub anulować
jak potwierdzę to mam wszystko ok czyli polską ligę z dodatkiem waszym ale chciałbym baze dużą a nie grać na małej.
Zna ktoś rozwiązanie?

arfa2 Partyzant

12.11.2017 22:59    #1447     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
a ja mam pytanie gdzie szuka się trenerów. Ostatnio grałem w 2016 . Tutaj wchodzę w scouting i nie widzę gdzie przełączyć z piłkarzy na trenerów

Ceyvol Premier Rewolucji

I po co ci ta grywalna C-klasa, skoro grasz Motorem? :D Wiesz ile meczów w ciągu jednej kolejki musi przetworzyć taka struktura? Załaduj nową grę z grywalną "3. ligą i wyżej", a zobaczysz różnicę ;)
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

A ile grywalnych poziomów załadowałeś? Jeśli grasz Motorem w III lidze, to nie warto ładować nic poniżej. Szczególnie od okręgówki w dół potrzeba naprawdę wydajnego sprzętu do przetwarzania tych wszystkich meczów.
twitter.com/Ceyvol

ExtrimexYTT Partyzant

Czesć mam problem nie wiem czy to wina gry czy sprzętu gram na PLU 1.7 (mod) który dodaje niższe ligi rozgrywkowe do FM2017 Gram Motorem Lublin i chodzi mi o to ze jak klikam kontynuuj to strasznie dlugo sie laduje na przykład jest 15 czerwiec to ładuje sie na 16 czasami nawet 5 min.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.