Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
Skoro wczoraj spokojnie grałeś, a dzisiaj nie, to odpowiedz sobie na pytanie - co zmieniło się na twoim komputerze?
twitter.com/Ceyvol

Pijo90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
15.11.2017 09:49    #1412     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening FM 2018
Nie zwolnię bo to są jedni z lepszych w moim zespole a moje fundusze są ograniczone

Slayer666 Partyzant

Witam,mam podobny problem do tego z poprzednich wersji. Mianowicie nie udaje mi sie uruchomić gry. Klikam na ikonke,jest informacja,że gra została uruchomiona i po paru sekundach aktywacja pada, to samo gdy włączam gre nie poprzez ikonke na pulpicie tylko steama. W poprzednich wersjach wystarczylo sie wylogowac albo zrestartowac komputer ale tutaj widze,że nic nie działa. Tym dziwniejsze,że wczoraj sobie spokojnie grałem a dzisiaj taki psikus, wiadomo co może być problemem?

Naalek Partyzant

15.11.2017 00:39    #1414     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Nowa część naszego ukochanego Managerka jak najbardziej na +. Zmiany w scoutingu, plany przedmeczowe, relacje między piłkarzami okazały się (dla mnie) fajnym pomysłem. Sam widok meczu też jest fajny, bardziej realistycznie wyglądają zagrania, ruchy piłkarzy itp. Jedyne co mnie frustruje to stałe fragmenty gry... czego bym nie próbował to i tak moi zawodnicy zostawiają wolne pole a rywal gra sobie krótką piłkę i uderzenie z dystansu które bardzo często kończy się golem..

hotalinho Partyzant

Mam to samo, jest to wkurzające, bo co chwile się pojawia, gra się nie wyłącza i jakoś można grać, savy też mam, ale no jest to irytujące.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="kubaniczk"]Stadion Arki ma 14 825 miejsc a w rzeczywistości 15 139[/quote]
Niby tak, ale nie do końca.
Gra nie odejmuje miejsc na bufor, na meczach w pucharach i np. na mecz z Lechią dostępnych było 14 825 miejsc. Jest opcja rozgraniczenia między pojemnością stadionu a pojemnością wykorzystywaną, potestuję to przed zimą.

Ceyvol Premier Rewolucji

14.11.2017 21:40    #1417     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Kroki"]Witojcie.
Jak sobie radzicie grajac w anglii z pozwoleniem na prace ? mam rok 2019, kupuje zawodnikow z europy i brak pozwolenia na prace.. kupuje z anglii np hiszpana i ? tez taka sama sytuacja... Czekam te 120 dni, ciekawe jak to sie zakonczy... Zawodnicy ktorzy juz duzo, duzo meczy rozegrali dla swoich reprezentacji.[/quote]
Nie miałeś przypadkiem "twardego" brexitu?

Ogólnie te przepisy są już teraz bardzo restrykcyjne i (niestety) musi mieć to swoje odzwierciedlenie w grze.
twitter.com/Ceyvol

paranoix Partyzant

14.11.2017 21:32    #1418     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Cześć, gra nie zapisuje mi się lokalnie tylko w chmurze, przy zapisywaniu lokalnym mam komunikat że zapis gry zakończył się niepowodzeniem, miejsca na dysku mam ponad 200GB, więc nie jest to problem miejsca. Miał ktoś podobny problem ?

Ceyvol Premier Rewolucji

14.11.2017 20:24    #1419     Football Manager - Ogólna dyskusja - Taktyka do fm 18
Grunt to rozbawić dziewczynę na początku, a potem już z górki ;)

Powiesz chociaż jaką drużyną grasz i z czym masz problemy?
twitter.com/Ceyvol

Kroki Partyzant

14.11.2017 18:06    #1420     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Witojcie.
Jak sobie radzicie grajac w anglii z pozwoleniem na prace ? mam rok 2019, kupuje zawodnikow z europy i brak pozwolenia na prace.. kupuje z anglii np hiszpana i ? tez taka sama sytuacja... Czekam te 120 dni, ciekawe jak to sie zakonczy... Zawodnicy ktorzy juz duzo, duzo meczy rozegrali dla swoich reprezentacji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution