Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Farfan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.11.2017 23:22    #1371     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
A co to ma za znaczenie jak tam się znalazł? Chodzi o to, że się znalazł a wywiad z nim i informacja jest tylko na Mój Football Manager i na gram. To chyba coś nie tak, że nie umiecie docenić jak komuś coś wyszło i napisać o tym. Zamiast tego są newsy o hotfixie, jakby to była jakaś rewelacja. Co roku jest to samo, a hotfix sam się wgrywa przez steam.

Szalik88 Partyzant

18.11.2017 21:24    #1372     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Cześć, po aktualizacji FM'a gra przy włączeniu od razu pokazuje mi crash dump FM 2018 v18.1.2.1043463
Ktoś wie o co chodzi i dlaczego tak się stało?

Szalik88 Partyzant

Cześć, po aktualizacji FM'a gra przy włączeniu od razu pokazuje mi crash dump FM 2018 v18.1.2.1043463
Ktoś wie o co chodzi i dlaczego tak się stało?

kedzior19 Partyzant

Ja mam podobnie jak wy. Gram Legią i po 8 kolejkach mam bilans meczów 3-3-2 i 9-9 w bramkach. Za diabła nie wiem które ustawienie wybrać, żeby było ok. Grałem już nawet ustawieniem reprezentacji z ostatniego meczu . Nic nie idzie.

nasir10 Partyzant

18.11.2017 12:49    #1375     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Dużo zmian na gorsze, jak chociażby ekran taktyki. Formacja jest tak wielka, że na laptopie grając na pełnym ekranie ledwo się mieści cała, grając w oknie bramkarz się w połowie nie mieści. Ale to pewnie zrobili po to by to za rok zmienić znowu na tak jak było i powiedzieć: hej! w tej wersji mamy ulepszony interfejs!

Biedak Partyzant

18.11.2017 10:38    #1376     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia

Coż to były za derby! Pierwszy raz mimo straty gola i czerwonej kartki udało mi się wygrać ;)

Jack87 Partyzant

18.11.2017 09:56    #1377     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Gram reprezentacją Polski. Znalazłem błąd z ograniem zawodników. Mimo ,że grają w swoich klubach w pierwszym składzie. Ciągle mają bardzo niski procent ogrania i status brak ogrania.

koscien Partyzant

18.11.2017 01:11    #1378     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Chciałem się z Wami podzielić i swoimi wrażeniami na temat tegorocznej odsłony naszego ukochanego FM'a.
Na plus:
- poprawiony silnik meczowy - w żadnym fmie nie chodził mi on tak płynnie - mam tu na myśli oczywiście wydarzenia boiskowe.
i to tyle ... oczywiście pomijam fakt rozbudowania już istniejących rzeczy, które z reguły powinny być na plus, ale... nie są.

Minusy:
- pogmatwanie kwestii poleceń wobec przeciwnika - zagranie słabsza noga etc...
- pogmatwanie kwestii wyszukiwania zawodników - wydawało mi się to wcześniej jakieś takie prostsze
- kwestia sztabu - i znowu dotyczy sie to podobnego panelu, co wyszukiwanie zawodnikow
- raporty scoutow
- ekran Taktyki - dramat!

Jest tego pewnie więcej, ale pisze na szybko, co pierwsze wpadło mi w danym momencie do głowy.

I teraz na koniec...

Pierwszy raz mam problemy z optymalizacja... w życiu nie miałem problemu z samym długim lądowaniem gry - spokojnie mogę iść zagrzać wodę na herbatę, a nawet zdarza się, ze zdążę ja zaparzyć, zanim pojawi mi się faktyczny panel wyboru z menu np. nowej kariery. Przycinki podczas przechodzenia miedzy ekranami, czy tez po prostu na kolejny dzień, same panele między połowami meczu bardzo wolno reagują na moje działanie, pierwszy raz zdarza mi się, że nie mam żadnej przyjemności z gry, wręcz nie mam ochoty jej uruchamiać... Mam mocny sprzęt jak na FM'a - i5, 8gb ramu, karta 2 gb. O ile w 17stce była opcja wsparcia programowego grafiki, to tutaj tego nie widzę. Oczywiście ustawiłem opcję w ustawieniach nvidii, aby uruchamiać grę z główną kartą graficzną. Stąd teraz moje pytanie, jak to wygląda u Was? czy ktoś ma podobny problem ?

bezio777 Partyzant

[quote="Foxyr"]http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM18-Leagues-Megapack-by-claassen.html także chyba ligi jednak będą, tylko trzeba poczekać :p

A co do tematu to chyba spanikowałem, bo po remisie z Las Palmas ogralismy Villareal 4-1, podejrzewam że u moich to kwestia po części motywacji, po części tego że Palmas zagrało bardziej defensywnie niż Villarreal. Wywaliłem ze składu Lewego i Messiego, Suarez dostał szansę i odwdzięczył się hattrickiem - ławka wygrywa trofea.

Co do Legii to ja bym tam pewnie właśnie kazał piłkarzom grać po ziemi, jakoś na płynnym, ale tutaj duże znaczenie mają role zawodników na boisku i ich odpowiednie dopasowanie do atrybutów. Ja grając bardzo często ofensywnie nawet słabszymi klubami w środku pola lubię zostawić jakąś "kotwicę", typu rygiel defensywy, albo cofnięty rozgrywający-obrona, bo taki zawodnik (Kopczyński? Jodła? Mulę?) pilnujący swojej pozycji z dobrymi atrybutami psychicznymi będzie w stanie przeciąć wiele kontrataków i znacząco pomóc obrońcom, bo nawet jak nie zatrzyma kontry, to zawsze spowolni i da czas na powrót. Chociaż na razie ciężko mi coś doradzić, bo sam dopiero zacząłem ogrywać "osiemnastkę".[/quote]

Jako ŚPD to tylko Jodła, Kopa ma 8 siły chyba :D Ja właśnie kazałem im rozgrywać na spokojnie po ziemi, w Legii jest sporo zawodników dobrze podających (Mąka, Gui, Moulin) ale na ten ligowy beton nic praktycznie nie idzie. Zdecydowana większość zespołów gra ze mną albo na zachowanie remisu albo na jakąś decydującą kontrę. Efekt tego był taki że po chyba 15 kolejkach byłem 6 ze sporą (chyba koło 10pkt) stratą do lidera. No nic, może zacznę od nowa jak znajdę motywację.

Evix Partyzant

17.11.2017 15:47    #1380     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
https://steam(...)67213CE/

Ta gra mnie kocha chyba:D Bramka Jędzy w 62 min po czerwonej kartce w zespole:D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.