Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Szalik88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Również szukam jakiś fajnych i sprawdzonych zawodników do FM 18, połowa pierwszego sezonu.
Gram drużyną z polskiej ligi i chciałbym wzmocnić pozycję takie jak: lewa i prawa obrona, lewe i prawe skrzydło oraz ofensywny pomocnik :)

Śledziu z... Partyzant

19.11.2017 22:09    #1362     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Pierwszy raz udzielam się na forum w FM Revolution choć w managera gram od jego pierwszej wersji 99. gram we wszystkie wersje tej gry ale po raz pierwszy przytrafił mi się błąd którego nie sposób ogarnąć. Chodzi o grę online. Dzisiaj z ziomkiem ruszyliśmy po raz kolejny naszą rozgrywkę, ku naszemu zdumieniu prawie każdy mecz i on i ja okraszony był najstraszniejszym błędem jaki można w tej grze sobie wyobrazić. albo już na początku, albo w przerwie pozbawiani byliśmy kontroli nad zespołem. Kontrole przejmował asystent. Czy ktoś jeszcze spotkał sie z takim błędem? przeszukiwałem stronę steam i inne w tematyce FM ale nie znalazłem takiej sytuacji. Pomocy bo taka gra nie ma sensu!!!

jachu89 Partyzant

[quote="Gietz"][quote="jachu89"]Nie wiem czy ktoś zgłaszał ale Nikodem Manthey (ID 96052493) nie jest już piłkarzem Olimpii Grudziądz od tego sezonu występuje w Unii Susz.

+brak Milan Lech[/quote]
Z Mantheyem nie wiedzieliśmy czy odszedł na stałe, czy dalej jest związany jakąś umową z klubem (Olimpia często wypożyczała zawodników spoza I zespołu do okolicznych klubów). Przy grze w Unii Susz musielibyśmy go całkiem "wygasić" w grze, więc stwierdziłem że lepiej poczekać. Kojarzysz cokolwiek o Milanie Lechu więcej? Wiem tylko że jest lewym obrońcą, ale nie wiedziałem czy bardziej takim który gra też na skrzydle, czy bardziej defensywnym, nie grał w żadnym spotkaniu, wolałem nie dodawać pustego profilu tylko dlatego że został zgłoszony.[/quote]

Jeżeli chodzi o Nikodema Mantheya to na 99,99% jestem przekonany że już podczas drugiego sezonu w Warlubiu był tam ich zawodnikiem z wolnego transferu.

Jeżeli chodzi o Milana to w kadrach młodzieżowych gra jako środkowy pomocnik. Ciężko mi powiedzieć z jaką rolą ale gra bardziej do przodu. Oczywiście nie wiem jaką rolę potencjalnie widzą dla niego w pierwszym zespole bo akurat nie widziałem sparingów z jego udziałem a tak jak sam zauważyłeś nie grał w meczach oficjalnych. Wiem tylko, że w młodzikach gra śp/śpo.

vicomino Partyzant

19.11.2017 15:33    #1364     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
To ciekawe na jakiej faktycznie karcie gra jest uruchomiona

vicomino Partyzant

19.11.2017 13:01    #1365     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="Ceyvol"]Wrócę jeszcze do tematu płynności. Ci, którym gra chodzi płynniej, i Ci, którym koszmarnie - wejdźcie w status gry i sprawdźcie, jaką kartę graficzną rozpoznaje Wam FM, po czym porównajcie to z poprzednią wersją. Jestem ciekaw wyników.

Od paru lat gra zawsze wyświetlała mi tam Intela, mimo że docelowo odpalałem grę na nVidii. Wydawało mi się, że to jakaś głupotka, bo 3D nie chodziło jakoś źle i wydawało mi się niemożliwe, by gra ciągnęła to na integrze.

Tylko w tym roku po wejściu w ustawienia okazało się, że mam gwiazdkę więcej wydajności niż zwykle, domyślna jakość to "wysoka" (poprzednio "niska" ), 3D śmiga znacznie płynniej, a w statusie gry... FM po raz pierwszy od kilku edycji widzi nVidię.[/quote]

Mam pytanie, przepraszam że tutaj bo nie na temat ale akurat w tym temacie padła kwestia zmiany domyślnej karty graficznej. W FM 2017 mam w statusie gry zintegrowaną kartę. Gdzie zmienić by gra odpalała się na Nvidii?

IbraDFT Partyzant

19.11.2017 12:36    #1366     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Czy ktoś ma wiedzę co może powodować, że w drugim sezonie Carabao Cup zatrzymuje sie po pierwszej rundzie? Runda druga miała odbyć sie 28.08.2018. Nie poznałem rywala nawet. Obecnie mam już 01.09.2018 a rywal nie został wylosowany, mecz się nie odbył, a gra idzie dalej. W terminarzu pusta luka.

Grajux Partyzant

Dzięki, zawsze było w ogólnym a teraz trzeba było poszukać :) Dzięki za pomoc.

Grajux Partyzant

Witam wszystkich,
Chciałem się dowiedzieć gdzie mogę zmienić aby mecz był w 2d. Nigdzie nie mogę znaleźć o ile zawsze był do zaznaczenia czy chce czy nie oglądać mecz w 3D to teraz nie mogę tego nigdzie znaleźć. Czy zmieniło się miejsce tego albo trzeba rozpocząć od nowa by to zmienić?
Proszę o w miarę nakierowanie mnie może screena gdzie to jest
Dziękuję za pomoc.

Soberwks Partyzant

Sam gram Śląskiem.
Na ŚO polecam wypożyczyć z Southampton: Alfie Jones (po pierwszym sezonie ulubieniec kibiców),
na DP/ŚP Abdou Traore- wolny agent.
Pozdrawiam :)

lolek77 Partyzant

18.11.2017 23:34    #1370     Football Manager - Ogólna dyskusja - WYMAGANIA FM18
Czy mając 3 gwiazdki na 5 wydajności graficznej 3D powinien mi tak zamulać silnik meczowy? Bo jak na razie jest dramat, a FM17 chodził bez zarzutów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution