Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

martin123154 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Sie troche podirytowałem teraz bo zrobili mi trzy mecze pod koniec sezonu co 2 dni, nawet z większym składem ciężko to ogarnąć,
4.05 Tottenham
7.05 PSG (1/2LM)
9.05 Sunderland wyjazd
11.05 Swansea wyjazd

Rozumiem że pod koniec roku mam sytuacje jedną gdzie gramy po dwóch dniach, ale aż trzy mecze w odstępach dwu dniowych i cztery mecze w ciągu tygodnia to troche przesada :P Nie widziałem jeszcze sytuacji takiej w prawdziwej piłce :P

kmt1921 Partyzant

A z Waszego doswiadczenia? Graliscie zawodnikiem >40 lat

kmt1921 Partyzant

Zaczalem grac Rakowem i na wstepie scout mi zaproponowal.... 43 letniego gracza :) ktory statystyki ma swietne, rewelacyjne wrecz, poza aspektami fizycznymi, tj szybkoscia wytrzymaloscia itp itd. Odrzucilem wstepnie tego zawodnika, ale jednoczesnie sie zastanawiam jakby gral, nigdy takim starym nie gralem :) jakies opinie?

Ekoasome Partyzant

23.11.2017 21:34    #1334     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wygrane tylko 1:0
Witam. Trenuje Wolves, mam chyba klasyczny problem w tym FM'ie, czyli ze skutecznoscia. Z reguly sporo akcji, duzo strzałow, z celnoscia bywa roznie, ale przewaznie jest nienajgorzej, rywale zas maja ok. 2-3x mniej, nawet doszlo do sytuacji, gdzie przeciwnik mial 1 celny strzal i wygral 2:0.

Zmieniam taktyki jak skarpetki, nie rzadko z dobrym efektem, teraz po przegranej 2:0 u siebie z Ipswich, zastosowalem przeciwko Milwall ustawienie z 3ka srodkowych obroncow, jeden lewy wahadlowy i na prawej skrzydlowy pomocnik - mentalnosc DEFENSYWNA, efekt: wygrana 4:1 czyli najwieksza w sezonie. Gdzie tu logika?(to jest moje pierwsze pytanie)

Drugie pytanie: Jak przyspozyc sobie poparcie zespolu, ostatnio pierwszy raz wskoczylem na przecietny poziom poparcia, trwalo to moze ok. tygodnia/dwoch i pomimo 2 wygranych meczy w tym czasie poparcie spadlo do poziomu slabego bez uchwytnej dla mnie przyczyny...

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
http://www.sport(...)2Zdjecia

Ups! A my go nie chcieliśmy, gdy dostawał powołania w FM17 Polak
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

Tak, częściowo jest .lnc, ale za nazwy klubów odpowiada .fmf. Ale to jest dodatek, który trzeba wgrać przed rozpoczęciem kariery. To ostatnia deska ratunku.

Zrobiłeś, o co pytałem? Wrzuciłeś obecnego fixa zarówno w folderach 1800 jak i 1810?
twitter.com/Ceyvol

kmaci3k Partyzant

Dobra, poddaje się, nie mam pomysłu jak to można naprawić. Trzeba grać tym co jest...

Ceyvol Premier Rewolucji

23.11.2017 18:39    #1338     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wygrane tylko 1:0
Nie ma takich bugów, mogą być coś najwyżej trendy w symulacji danej wersji gry (niższe lub wyższe wyniki), ale sam przyznałeś, że występuje też sporo innych rezultatów.

Trudno coś ci poradzić, nie widząc statystyk z tych meczów, nie znając taktyki... Oddajesz dużo strzałów, mało? Grasz szybko, wolno, ofensywnie, defensywnie? Wyniki 1:0 mogą równie dobrze oznaczać, że się dobrze murujesz i kontrujesz, albo że dominujesz, ale oddajesz zbyt dużo nieprzygotowanych strzałów. Nie jesteśmy jasnowidzami :)

Plus, z doświadczenia Ci powiem, że 12 meczów to jest żadna próbka badawcza, jakiekolwiek wnioski wyciągałbym po pełnym sezonie, a na pewno już bym się nie przejmował serią jednobramkowych zwycięstw :D
twitter.com/Ceyvol

jimiH1967 Młody aktywista

23.11.2017 18:07    #1339     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wygrane tylko 1:0
Witam,
jak w tytule - rozegrałem 12 kolejek w lidze portugalskiej (Boavista). Irytuje mnie bardzo mała liczba strzelonych bramek (dla równowagi niewiele goli tracę). Z tych 12 meczów w lidze, wygrałem 6 i wszystkie w stosunku 1:0. Nie wiem czy to jakiś bug, ale reguła ta nie dotyczyła pucharów czy meczów towarzyskich gdzie wygrywałem w wyższym stosunku (ale z rywalami z niższej klasy rozgrywkowej). Jeżeli chodzi o porażki to wyniki są już inne - 2:4, 1:3 i 1:2.
Jakieś porady, sugestie?

Ceyvol Premier Rewolucji

23.11.2017 16:21    #1340     Sufler - Inne - Kupno FM18
Minimalne wymagania sprzętowe FM 2018

Jak widzisz, twój procesor nie mieści się w wymaganiach - możesz mieć problem z uruchomieniem gry przy takiej konfiguracji.

Co do karty graficznej, to do zeszłego roku karty zintegrowane pozwalały na grę bez trybu 3D, ale tegoroczny FM korzysta z GPU w szerszym zakresie niż ubiegłoroczne. Obawiam się, że teraz gra będzie domagać się karty dedykowanej.

Podsumowując, nie postawię ani złotówki, że gra na tym sprzęcie ci się uruchomi...
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution