Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2017 16:37    #1231     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomoc z edytorem
Wędka, nie ryba.

1. Reguły -> Dodaj reguły krajowe -> Polska -> Dodaj niższe ligi i puchary do istniejącej struktury
2. Reguły -> Konwertuj na reguły zaawansowane
3. Reguły zaawansowane -> Lotto Ekstraklasa -> Rozgrywki -> zjedź do rubryki "indeks reguł terminarza" i zapamiętaj wpisany tam numer (u Ekstraklasy to 1, u I Ligi to 2 - ale znajdź to sam, by rozumieć, skąd to się bierze)
4. Wróć do lewej rubryki i wybierz: Polska -> Przepisy meczu -> Zasady 1 (od wcześniejszego 1)
5. W Zasadach 1 zaznacz opcję "Testowani grają w meczach" (z lewej strony), po czym ją wyłącz (z prawej strony).
6. Zjedź na sam dół i zaznacz opcję "Zasady wybory składu".
7. Zrób to samo w Zasadach 2 dla I Ligi. Analogicznie kroki wykonujesz - jeśli chcesz - dla PP, SP i niższych lig, jeżeli edytujesz jakiś dodatek.
8. Zapisz plik
9. Reguły -> Testuj zasady -> Wszystkie
10. Utwórz w grze nową karierę z użyciem stworzonego pliku.
twitter.com/Ceyvol

kcielepa Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.12.2017 15:23    #1232     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomoc z edytorem
Znajdzie się jakaś dobra dusza która zrobi i prześle mi plik edytora w którym w polskich ligach zniesiony będziemy limit graczy spoza UE ? Próbowałem sam to zrobić ale nie daje rady. Z góry dziękuje

_Pablo_ Partyzant

07.12.2017 09:42    #1233     Sufler - Problemy techniczne - Wydajność FM2018
[quote="Tysqie24"][quote="swider-oks"]gdzie zobaczyc z jakiej kart graficznej korzysta fm 18 czy stem??[/quote]

W prawym górnym rogu klikasz na napis "FM" i wybierasz status gry . Reszta na ss-ie[/quote]

U mnie w ogóle nie ma tam infomacji o GPU, jest tylko info o procku, czyli to co jest u Ciebie na tym dolnym screenie. Skąd wytrzasnąłeś to info o GPU? trzeba gdzieś coś kliknąć jeszcze?

diabelek26 Partyzant

07.12.2017 07:47    #1234     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Ja gram systemem DOM / WYJAZD i mam wyniki już w pierwszym sezonie. Tottenhamem mistrzostwo i przegrany finał LM |:)

deco87 Partyzant

06.12.2017 20:42    #1235     Sufler - Porady do gry - Sparingpartnerzy
Gram Śląskiem pierwszy sezon i potrzebuje sparingowców na zimę na których można trochę zarobić. Jakie kluby polecacie. Dalekie odpadają bo zarząd się nie zgodzi.

kmdrev Partyzant

06.12.2017 20:36    #1236     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Fajny jest ten fm, zwróciłem uwagę na większe znaczenie dostosowywania taktyki pod rywala i nagle zaczęły przychodzić wyniki. Nie gram już jedną taktyką z jednym czy dwoma opcjami (dom, wyjazd czy dół tabeli i czołówka), tylko dostosowuje ją pod konkretnego przeciwnika, pod konkretne jego ustawienie, słabe i mocne strony. Fm 18 jest wciągający przez to, gra się wolniej, trzeba włożyć w sezon więcej wysiłku, ale jest dużo zabawy.

MIeko Partyzant

06.12.2017 20:01    #1237     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Gram Juventusem, chciałem zatrudnić lepszy sztab dla U-20 i U-18, ale na Wyszukiwanie sztabu są sami słabi, a jak już z dobrymi umiejętnościami to nie chcą iść na te stanowisko na które chcę ich zatrudnić. W takim razie czy warto w ogóle mieć lepszy sztab menedżerów, asystentów w U20 i U18?

Adaskob Partyzant

06.12.2017 17:54    #1238     Sufler - Problemy techniczne - Wydajność FM2018
Ja odnotowałem problem dopiero teraz podczas oglądania meczu. Jestem w sezonie 21/22, gra z 6 ligami. Komputer według FM w ustawieniach na wszystkie gwiazdki i jak do tej pory nie było problemów. Czy to duży stadion, czy mały zacina, przycina próbowałem zmienić ustawienia na mniejsze, ale to nic nie daje. Wcześniej mogłem mieć uruchomionego chroma, a nawet photoshopa i nie było problemów.

Ktoś zanotował taki problem
Mój komp to
Grafika: GeForce gtx 760
Procek: i7 4470k
Win: 10 home
Ram: 16 gb

arekrks1 Partyzant

Witam. Skąd najlepiej pobrać działającego FM 2017? beż żadnych błędów przy instalacji nie chce kupować tego fm bo mam zamiar kupić FM 18 w najbliższym czasie ale pograłbym z chęcia w FM 17, a poprzednią wersję jaką mam to FM 16. Z góry dziękuję :)

vicomino Partyzant

05.12.2017 20:42    #1240     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
W depeszach użytkownik vrc1983 próbuje wyjaśnić zagadnienia taktyczne do FM 2018 na podstawie Liverpoolu na filmikach zamieszczonych w youtubie. Obejrzyj sobie, ma nagrane bodajże trzy odcinki, może tam znajdziesz jakieś wskazówki? Próbowałeś grać Liverpoolem więc będziesz miał punkt odniesienia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.