Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kalista8 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, o dziwo nigdzie nie znalazłem metody na to z czym problem, więc zakładam nowy wątek.
W jaki sposób zmienić te śmieszne prostokąty na ekranie taktycznym na normalne koszulki jak w poprzednich FM'ach. A drugie pytanie to jak wyrównać koszulki rezerwowych a potem w taktyce przedmeczowej z tymi cieniami. Mam ściągnięte "default kits" pod mój wgrany styl koszulek i nic to nie dało.

teekoki Partyzant

14.12.2017 16:54    #1192     Football Manager - Ogólna dyskusja - CA/PA
a kto powiedział że chce grac w 18? Gdybym chciał to bym kupił a nie zakładał tego tematu.

toMar Partyzant

Panowie ja bym chciał kupić nowego laptopa, ale tak do 2000-2500pln..
Grałym TYLKO w FM18 przez to nie potrzebuje sprzętu typowo do grania..
Polecacie coś co by dźwignęło najnowszą wersje gry?
Dodam że nie znam się na sprzęcie i proszę Was o naprawdę szczere propozycje.

toMar Partyzant

Przyjaciele pomocy!
Mam starego laptopa a pograłbym sobie w fm18!!
Nie bardzo znam się na sprzętach, więc proszę Was o pomoc..
Jakiego laptopa mógłbym kupić, żeby chodziła mi ta gierka??
Dodam też że chciałbym wydać do 2500pln

Z góry dzięki !!!!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
14.12.2017 10:26    #1195     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
@MichalMik
Może to wina sterowników lub karty graficznej? Ewentualnie jeśli używasz jakąś skórkę pobraną z neta to też może być jej błąd.

MichalMik Partyzant

14.12.2017 01:26    #1196     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Witam. Jestem tu nowy i nigdy nie pisze na forach, ale mam problem i mam nadzieje ze da rade jakos temu zapobiec.
A mianowicie, podczas wybierania zawodnikow na mecz, po przeciagnieciu zawodnika na pozycje, reszta niewybranych zawodnikow mi znika, pojawiaja sie dopiero kiedy wejde gdzies i wroce znow na taktyke, tak samo jest z ocena pozycji zawodnika, kolor zmienia sie dopiero po wejsciu gdzies i powrocie do tylu. Wogole uwazam ze FM18 jest o wiele gorsze od poprzedniczek i nie za fajnie sie gra, ale gdy dochodza do tego jeszcze takie irytujace bledy, to odechciewa sie grac. NIestety daleko nigdy nie zachodzilem w grze i nie moglem sprawdzic czy byly inne bledy, gdyz za bardzo irytowal mnie powyzej wymieniony blad...

Z gory dziekuje za kazda odpowiedz i przepraszam za brak polskich znakow.

teekoki Partyzant

13.12.2017 21:35    #1197     Football Manager - Ogólna dyskusja - CA/PA
Nie mam jak zainstalowac fm 18 bo musialbym go najpierw kupic...
Zalezy mi na pa zawodnikow ktorzy graja/sa powolywani do kadry polski.

JESLI KTOS BYLBY NA TYLE MILY I MOGL WRZUCIC SCREENA TYCH ZAWODNIKOW (chociaz paru)BEDE BARDZO WDZIECZNY.

cienias19 Partyzant

Gram Sampdoria, w praktycznie każdym meczu gra wyglada zadawalajaco, nawet w meczach z Juve czy Roma stwarzam sobie kilka/kilkanaście dogodnych sytuacji lecz jedynym problemem jest skuteczność. Gram ustawieniem 4-3-1-2 bez skrzydłowych. Gra wyglada składnie ale ilosc słupków czy niecelnych strzałów na praktycznie pusta bramkę jest ogromna. Czy macie jakieś porady jak to zmienić? Trening? Jakieś polecenia taktyczne? Grę opieram na graniu po ziemi i krótkich podaniach. Nastawienie zależne od przeciwnika.

aartur242 Partyzant

13.12.2017 16:48    #1199     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
witam
chetnie pogram w fm18 w sieci
chetni pisac na steam aartur242

Świeżak1111 Partyzant

Cześć wszystkim

Chciałabym kupić mężowi najnowszą grę FM (2018?), jednak mieszkam w Szwajcarii i zastanawiam się, czy w przypadku kupna płyty na PC w Menu będzie możliwość zmiany języka na polski? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

I jeszcze w sumie jedno pytanie, może ktoś przy okazji odpowie i nie będzie potrzeb zakładać nowego tematu: Mąż coś wspominał, że te pierwsze wydania są z jakimiś błędami i lepiej poczekać, aż poprawią i wtedy kupować. Tylko za pierona nie pamiętam ile to trwa, a płytę chciałam mu podarować pod choinkę? O ile uda się ją kupić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.