Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

OxxPrZeMeKxxO Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam tak samo ... po pierwszej aktualizacji gra śmigała mi jak żaden FM wcześniej ... od kilku dni po instalacji kolejnej aktualizacji nie da się grać ... skład meczowy wybieram 15 min tak długo ładują mi się propozycje zawodników na poszczególną pozycje ... oby szybko wyszła nowa łatka ... porażka

OxxPrZeMeKxxO Partyzant

15.01.2018 16:50    #1082     Football Manager - Ogólna dyskusja - Szybkość Fm18
Jeśli chodzi o szybkość gry u mnie ... po instalacji gry dzień w grze przetwarzał się ok 10 minut ... po pierwszej aktualizacji wszystko się zmieniło i po kliknięciu spacji w kolejnym dniu byłem po 5 sekundach ... ostatnio znów pojawiło się coś nowego oczywiście instalacja obowiązkowa i od kilku dni nie mogę grać ponieważ skład na mecz wybieram dobre 15 minut tak długą pokazują mi się możliwości wyborów zawodników na daną pozycje itp masakra :/ komputer też mam stary grafika na 1 gwiazdę ... dlatego uważam że szybkość gry zależy od aktualizacji ... oby szybko wyszła nowa aktualizacja

Igorekt95 Partyzant

13.01.2018 12:37    #1083     Sufler - Porady do gry - Lista transferowa
Gdzie znajdę listę transferową - listę graczy, którzy zostali wystawieni przez swoje kluby na sprzedaż lub wypożyczenie? Nigdzie nie mogę tego znaleźć

Foxyr Partyzant

13.01.2018 00:23    #1084     Sufler - Porady do gry - KODY DO GRY
Można też nie tworzyć masy zbędnych menago, usiąść nad skautingiem z dużym kubkiem herbaty, przejrzeć ogrom wolnych zawodników, pozapraszać na testy wszystko co wyda się ciekawe, albo o czym nie mamy informacji i dać kontrakty tym kilku których uznamy za dobrych.
Potem zrobić nową herbatę i zmienić filtry, przejrzeć zawodników dostępnych do wypożyczenia, próbować wrzucać dobre klauzule, wypożyczać na dwa lata gwiazdy ekstraklasy za darmo...
Na koniec można jeszcze ręcznie przeglądać ogórkowe zespoły w ogórkowych ligach.
Efekty?
Appiah, przychodzi za darmo, spędza w klubie 9 sezonów i od drugiej ligi do ekstraklasy jest podstawowym środkowym pomocnikiem, zostaje kapitanem, gra w finale LM, a w najbliższym okienku planuję jeszcze zarobić na 30 latku parę milionów.
Kocourek przychodzi za darmo do beniaminka ekstraklasy, przez kolejne lata staje się kluczową postacią środka pola która dosłownie napędza każdy atak i to nie tylko w ekstraklasie, bo on również przyłożył swoje bramki i asysty do sukcesów międzynarodowych.
Cibilica przychodzi za 800tyś z ligi rumuńskiej, po kilku świetnych sezonach zamienia OKS na OM za 30mln.
Kamiński przychodzi jako 16 latek z Resovi za 1,5tyś euro. Po pięciu sezonach dobrej gry w Opolu odchodzi do Pro Verceli za 4,5mln euro.
Danotti kupiony z Juve za 250tyś po dwóch dobrych sezonach sprzedany do Sunderlandu za 11mln.
Arlet kupiony za 35tyś z portugalskiej ligi krajowej, sprzedany po trzech sezonach do Galatasaray za 4,5mln.
Shilavy kupiony za 400tyś po trzech najwyżej przeciętnych sezonach oddany bez żalu do turcji za 3,5mln.
Pospisil kupiony za 350tyś jako wzmocnienie na ligę europy po zajęciu trzeciego miejsca w ekstraklasie dzisiaj jest filarem środka defensywy który awansował do półfinału Ligii Mistrzów.
A to tylko przykłady z jednej kariery, mógłbym podać z innych, ale nie chciało mi się specjalnie z tego powodu skakać teraz po kolejnych zapisach (bo na pamięć tych kwot nie znam :p). Jak nie umiesz grać słabymi klubami to nie graj. Moja pierwsza kariera była grana Arsenalem, gdzie wydawałem 120mln by wykupić Ruganiego z PSG i sprowadzałem Neymara za mniej niż 222mln. Tobie też radzę wziąć bogaty klub skoro bieda Cię męczy i najpierw wygrać wszystko nim, a potem jak się może coś nauczysz to wrócić do biedy. No ale zrobisz jak będziesz uważał.

kosimazaki Partyzant

witam , poszukuję lewego obrońcy do klubu legia warszawa , może być cudzoziemiec ale może być też polak . Taki dobry zmiennik Hlouska bo gram w lidze mistrzów a jeden lewy to mało . Cena może być do 3 -4 milionów złotych .

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Plik config do danej twarzy musisz sobie utworzyć sam (najlepiej programem FM Graphics configurator).

Dspk777 Partyzant

pobrałem na stronce sortitoutsi.net/graphics/request/5473 i niby plik w nazwie podpisany (czy to nie chodzi o nazwe pliku ?)
to moze znasz jakas str gdzie moge spobie odpowiedni plik pobrac

Dspk777 Partyzant

Pewnie dla was to banał . Ale mam problem żeby wgrać sobie zdjęcie danego gracza.
Jak kupie sobie jakiegoś zawodnika i nie ma fotki np. Gość z steau B. I bez problemu można znaleźć w necie pejedynczy plik z jego facjata czy cały zespół nawet wklejam do folderu gdzie mam już cała megapake twarzy . No i co . Odswiezam bufor i nic nie ma.
Macie jakieś sugestie i co chodzi ?

vicomino Partyzant

Ja nigdy nie używam edytorów. Gra przez to jest dla mnie ciekawsza, ((i bardziej irytująca :)).
Jeśli chodzi o scouting, na raportach swoich szperaczy nie zawsze polegam bo zdarza się im drastycznie pomylić. Ale jak już kogoś na prawdę polecają (albo sam kogoś wyczaje), a nie mam kasy żeby nią szastać w ciemno, sam obserwuje tego zawodnika. Najpierw proszę scouta by "odkrył" wartości wszystkich atrybutów a później sam obserwuje czy one rosną, w perspektywie powiedzmy pół roku. Jak idą do góry, można inwestować.

Przy rozwoju każdego zawodnika kluczowe są wartości atrybutów psychicznych, bardzo rzadko bowiem zdarza się by zawodnik z słabą psychiką rozwijał się i grał dobrze w dłuższym okresie czasu. W ogóle w tej grze mamy dużo przypadku i sytuacji których nie da się przewidzieć (jak w życiu). Trzeba się więc jej trochę nauczyć, mieć wyczucie.
Lub używać edytorów :)

Kaczko Partyzant

09.01.2018 11:08    #1090     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Dla mnie błędem w tej grze jest cały rynek transferowy. Jak to jest, że w pierwszym okienku transferowym Barca kupuje za 52 mln ojro Toniego Lato (kto to w ogóle jest?), Tottenham wywala 70 mln na Volland'a. Z kolei za moich zawodników dają jakieś grosze. W pierwszym sezonie zająłem drugie miejsce w Serie A, grając Lazio. Najlepsza defensywa w lidze, de Vrij z najlepszą oceną wśród obrońców. Wartość 45 mln, po sezonie oferty od gigantów w granicach 35mln. Słabe to.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution