Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

przemek202 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.03.2007 20:42    #1461     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
ata Editor v7.0.1
==================
- Fixed game crash when changing an official to a player or non player.
- Fixed problem with changes not being stored on Mac.
- Fixed problem with displaying Used For National Team on stadium.
- Fixed not being able to change the name and season data for Weather.
- Fixed spelling error in award based rule.
- Fixed not being able to change Media Source URLs.
- Fixed all regions having "No Name" when setting Media Source Scope to Regional.
- Fixed issue with peoples City Of Birth, which would sometimes cause it show up as "Unknown" in the game.
- Fixed not being able to enter negative club balance values.
- Removed Nation Population field, as it is not for editing and is not used by the game.
- Removed Average Club Rep At Start and Average Club Cash At Start fields from competition panel, as it shouldn't be changed by the user.
- Changed the layout of the player attributes to make it more similar to the game, and to sort them alphabetically.
- Changed the limit of the Competition Reputation field to 20.
- Changed the weather field limits to 100.
- Added kit and colour editing for clubs and nations.
- Added filters to all searches.
- Added option to change user data folder.
- Added ability to add new Clubs, Cities, Stadiums, Weather, Injuries, Media Sources and Awards.
- Added ability to delete People, Clubs, Cities, Stadiums, Weather, Injuries, Media Sources and Awards.
- Added Club & Nation Relationships.
- Added extra information columns to search dialogs, to make it easier to select on of several players with the same name.
- Added Nation Region field.
- Added Feeder Club Editing.
- Added Unique ID Fields.
- Added Is Covered and Has Undersoil Heating fields for Stadiums.
- Enabled Board Confidence editing for Chairmen (to modify Chairman Status).
- Number values now auto selects the text when it receives keyboard focus.
- Swapping two team also swaps their nation.

Nie wiem jak i gdzie to przetłumaczyć(o edytotrze w paczu 7.0.2)

hoolsi Partyzant

czyli odinstalowac ,i zainstalowac ponownie ,a stary save wgrac tak ? zaznaczam ,ze plik Crash Dumps znalazlem,moze jego tez usunac ?

hoolsi Partyzant

Witam
Na wstepie zaznaczam,ze widzialem ,ze jest na temat tego bledu juz temat zalozony,ale moze juz wiecej ktos wie jak go usunac,zeby nie wyskakiwal podczas gry,wczoraj tyle grania na marne poszlo bo wlasnie ten blad wyskoczyl i po grze :( zaznaczam,ze rowniez mam oryginalna gre z paczem 7.0.1. jeszcze raz prosze Was o pomoc. Jak go zlikwidowac i co to do cholery jest. W poprzedniej wersji 2006 tez mialem to samo! czy tak juz zawsze bedzie ?

Z gory dziekuje. Pozdrawiam.

richieaddams Młody aktywista

15.02.2007 19:05    #1464     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji, ale inny.
Wiem, że kolejny temat "Błąd aplikacji" doprowadza Was do białej gorączki, ale ten jest trochę inny. Dodam na początku, że mam oryginalnego Football Managera. Już mam oryginalnego. Błąd jest następujący:

C/Documents and Settings/glowne.richie/Dane aplikacji/Sports Interactive/Football Manager/crash dumps (tak, albo bardzo podobnie)

Problem jest w tym, że ja wchodząc w to miejsce nie widziałem żadnego pliku crash dumps. A może chodzi o to, że trzeba go jakoś ściągnąć? Dziwi mnie, że ten błąd wyskakuje zawsze wtedy, kiedy wchodzę w jakiś mecz.

A pomyśleć, że kiedyś wszystko działało ładnie...

Proszę o pomoc.

massaro Partyzant

05.12.2006 08:13    #1465     Sufler - Porady do gry - Błąd - wywalanie z gry
Witam, mam problem od momentu w którym zainstalowałem patch. Od razu uprzedzę pytanie i odpowiem, mam oryginał. Gram Ligę Polską i zdarza się że nagle zamyka się okno z managerem i w windows wyskakuje komunikat, że wystąpił jakiś błąd i manager zostanie zamknięty. W katalogu gry w moich dokumentach tworzy się plik crash dumps. Co to może być i czy ewentualnie da się to jakoś sprawdzić ?
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.