Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
resq - skoro używasz linuxa to podbij do kogoś z windowsem (moze masz jakiegoś kumpla który jak Ty gra w FM, lub poproś na forum) a napewno w edytorze ktos ustawi Ci stosowne kolory. Sam bym Ci pomógł ale po crash dumpie jestem w trakcie "stawiania stabilnej wersji FM'a" ;)

ps. powinno pomóc z tego co pamiętam sam w wersji 2008 zmieniałem jakieś kolorki - czcionek czy koszulek bo oczopląsu dostawałem ;)

SzeRyFFek Partyzant

Ja za to mam łatkę 9.1 i ostatnio robiłem sobie transfery w edytorze i wyskoczył mi crash dump. Co robić ?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

16.04.2009 17:51    #1243     Sufler - Porady do gry - Złośliwy crushdump
http://www.cmrev(...)l?page=4

Spróbuj usunąć folder Crash Dumps z Moich Dokumentów. ;)

Możesz spróbować przeinstalować grę ;)

A, już w tamtym temacie sam to napisałeś :P

Ludi14 Partyzant

14.03.2009 22:02    #1244     Sufler - Porady do gry - Crash dumps
Może to ci pomoże - http://www.cmrev(...)-__.html

norbi 77 Partyzant

14.03.2009 21:58    #1245     Sufler - Porady do gry - Crash dumps
Mam pytanie sprawdzałem wszystkie tematy o tym ,ale mimo odinstalowania i ponownego zainstalowania, ponownej rejestracji,usuwania folderu crash dumps i wpisywaniu we właściwościach ikony "reset_preferences"(co zawsze pomagało) nie mogę uruchomić gry.W folderze games mam nadal plik , którego nie da się usunąć
a kiedy tylko wybieram nowa gra i ustawiam kraje włącza sie crash dumps.
Od razu zaznaczam mam ORYGINAŁA.

jaramaniak Przodownik pracy

14.03.2009 19:45    #1246     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm 2009 (Vista)
[quote=janexdvd]W raporcie o błędach powinieneś mieć napisane, czym zostało to spowodowane. Najprawdopodobniej to crash jakiegoś dll'a. Jak znajdziesz to wpisz w Google: XXX.dll (gdzie XXX to nazwa tego dll'a). Przyda Ci się to, ponieważ przy kopiowaniu niektórych dll-ów możesz schrzanić system. Na pewno na jakimś forum coś będą o tym pisać. Za chwilę znajdę w necie jakieś zdjęcie jak znaleźć przez jakiego dll'a jest to spowodowane. Być może nie przez niego, ale lepiej przygotować się na taką ewentualność.

Ok:
Zdjęcie jeden, dla starszych systemów, np. 98:
http://image(...)269e.jpg
Wszystko widać w jednym okienku.
Zdjęcie dwa (nowsze systemy np. XP i Vista; nie wiem jak to wygląda w siódemce):
http://gfx.e(...)6wuy.JPG
W rubryce na górze (tutaj w prawym górnym rogu), widać przez co to jest spowodowane.[/quote]

problem masz z tym pliczkiem atiumdag.dll
De profundis clamavi ad te, Domine

jaramaniak Przodownik pracy

14.03.2009 15:45    #1247     Sufler - Porady do gry - FM RTE
[quote=janexdvd]W raporcie o błędach powinieneś mieć napisane, czym zostało to spowodowane. Najprawdopodobniej to crash jakiegoś dll'a. Jak znajdziesz to wpisz w Google: XXX.dll (gdzie XXX to nazwa tego dll'a). Przyda Ci się to, ponieważ przy kopiowaniu niektórych dll-ów możesz schrzanić system. Na pewno na jakimś forum coś będą o tym pisać. Za chwilę znajdę w necie jakieś zdjęcie jak znaleźć przez jakiego dll'a jest to spowodowane. Być może nie przez niego, ale lepiej przygotować się na taką ewentualność.

Ok:
Zdjęcie jeden, dla starszych systemów, np. 98:
http://image(...)269e.jpg
Wszystko widać w jednym okienku.
Zdjęcie dwa (nowsze systemy np. XP i Vista; nie wiem jak to wygląda w siódemce):
http://gfx.e(...)6wuy.JPG
W rubryce na górze (tutaj w prawym górnym rogu), widać przez co to jest spowodowane.[/quote]

kieruj się tym. Możliwe że to wina plików dll . Jeśli zaś nie, to ściągnij inną wersję RTE
De profundis clamavi ad te, Domine

harry133 Partyzant

06.03.2009 19:55    #1248     Sufler - Porady do gry - Problem. APPCrash w FM2009 :(
OK, czyli serie C nie włanczam i crash nie wystąpi. Wiecie może czy w patchu 9.3.0 jest już Arshavin w AFC?

patryk_augustow Młody aktywista

Witajcie. Gdy zmieniłem rozdzielczość na jakąś duża ( coś w okolicach 1900x? ) na ekranie pojawił mi się komunikat "poza zakresem" i wyskoczył crash dumps. Próbowałem włączyć grę w rozdzielczościach 1024x768 oraz 1280x1024 poprzez element docelowy, jednak nie pomaga. Co robić? Z góry dziękuję za pomoc. Dodam,iż reinstal też był.

Problem rozwiązany. Sorka za kłopot. Można usunąć temat :)
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

batata Przodownik pracy

04.03.2009 21:52    #1250     Sufler - Porady do gry - Znowu Crash
Jak Ci ciągle wyskakuje crash, to zrób nowego użytkownika w Windowsie i po kłopocie. Bynajmniej ja tak zrobiłem i gra trybi aż miło ^^

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution