Panowie, w FM 2010 również mam problem z crash dumpem.
Po zainstalowaniu gry bez patcha odpalałem ja normalnie, grzebałem nawet w edytorze ( dorabiałem kluby )i było wszystko OK. Wczoraj zainstalowałem Patcha i ZONK.
W edytorze po zainstalowaniu patcha nic nie grzebałem, grę odinstalowałem i ponownie zainstalowałem w innym folderze. Bez patcha również wyskakuje mi crash dump.
Dodam iż posiadam oryginalną wersje FMa.
Co robić? Jakby ktoś mógł to proszę o kontakt mailowy,
Z góry bardzo dziękuje
Witam.
Mam problem - zrobiłem własną ligę (już drugi raz), ale niestety gdy następuje dzień 26 czerwca włącza się Crash Dumps i gra się zamyka. Nie wiem co może byc tego przyczyną. Nie działa zarówno jak ładuję I ligą, jak II. Wczesniej zrobiłem jedną ligę i nie miałem takich problemów.
Czego to może byc efektem? Gdy testowałem przepisy to wszystko było ok, może dltago, że dałem 3 rundy rozgrywek (jak w Szkocji), a nie 2, jak porprzednio?
Wiem że to dosc "mlody" problem ale może znane sa już powszechne przyczyny? Na pewno nie jestem jedyny.
Ściągałeś jakieś uaktualnienia? Mnie crash dumpsy wyskakiwały w FM 09, który także posiadam oryginalny. Problemem okazało się być jedno uaktualnienie, bo tylko na nim wyskakiwały błędy. Nigdy wcześniej ani później nie miałem z tym problemów. Tak więc to mogą być jakieś dodatki. Samo usunięcie folderu nic nie daje, błędy jak być mają, to będą.
Witam.
Mam problem. Czy jest możliwość żeby przy oryginalnej grze wyskakiwał mi Crash dump ? Sądziłem, że wydając 120 zł na oryginał będę miał ten luksus, że żadne błędy nie będą mi się pojawiały.
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to będę wdzięczny za pomoc.
[quote=tomek89]Nie chciałem zakładać nowego tematu ale mam poważny problem - czy komukolwiek z Was zdarza się w nowym fm10 crash dumbs podczas rozgrywania meczu - mianowicie w sytuacji gdy klikacie w profil piłkarza i wracacie do ekranu meczowego ( np. w przerwie )? Bo mnie się to już zdarzyło dwukrotnie :-( gra jest spaczowana.[/quote]
Ja maiałem juz 5 podobnych przypadków. Jeśli ktoś wie czy crash dump są błędem aplikacji samej w sobie czy może jakimś błędem sprzętowym lub systemowym(nie zaleznym od FM10) to proszę o informację. Dzieki temu będę miał wieksze pojęcie co dalej robić.
Witam a ja mam taki problem gram juz drugi raz z bratem przez siec drugi sezon ligi hiszpańskiej i podczas grania brat chce wybrać finanse i ja czyli komputer gdzie server postawiłem dostaje crash dumps i wyskakuje taki błąd
Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm.exe
Wersja aplikacji:10.1.0.19166
Sygnatura czasowa aplikacji:4ae7185c
Nazwa modułu z błędem:fm.exe
Wersja modułu z błędem:10.1.0.19166
Sygnatura czasowa modułu z błędem:4ae7185c
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:007da53b
Wersja systemu operacyjnego:6.1.7600.2.0.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:4fe8
Dodatkowe informacje 2:4fe8aaf72bf2fcd42440fe6197f4ec7e
Dodatkowe informacje 3:61d6
Dodatkowe informacje 4:61d69adcb9dbbaf232a515303ef80831
Mój system to Windows 7 x64 macie jakieś pomysły ??
Najnowsze posty