Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

szolik10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2009 20:48    #1201     Sufler - Porady do gry - Crash dumps po zainst. patcha
Na wersji 10.1 ani razu nie pojawił mi się ten błąd ani razu! Po zainstalowaniu łątki 10.2 ktora rzekomo miala ten błąd wyelminować, nagle bląd się pojawil unimożliwiając kompletnie grę. Pojawia się co chwile, nie da sie grać. Probowałem reinstall i zainstalowac tylko 10.1 ale wtedy nie wczytywalo mi już gry. Wczytuje już tylko na 10.2. Co z tym fantem zrobić?

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

zrobie go juz na pewno w tym tyg...

przed chwila wlaczylem FM-a i oczywiscie zacielo mi sie ale poczekalem chwile i brałem ctr alt delete zeby wejsc do menadzeru zadan i udalo sie wyszedłem normalnie do pulpitu co WCZEŚNIEJ MI SIE NIE ZDARZYLO! Fm byl normalnie uruchomiony i zminiimalizowany wlaczylem z paska zadań i odcielo sie i dalej gralem ale po kilku minutach znow sie zacielo;/ ale co mnie zdzwilo to ze moglem cos zrobic a nie jak wczesniej tylko byl grany RESTET PC.... Łatke najnowsza mam ktora eliminuje Memory Leak i powinno byc dobrze... moze ta łatka nie eliminuje tego bledu wogole??? niektorzy mieli te crash dumpsy i latka tez je miala usunac a sa dalej... Łatka nie dopracowana???
(L)

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
30.11.2009 18:52    #1203     Sufler - Porady do gry - Crash dump podpowiedzi
[quote=przemkoo]Ściślej mówiąc poszukaj tutaj: http://www.cmrev(...)sji.html[/quote]

I z ewentualnymi problemami zgłoś się tam. Zamykam.
lucasinho.blox.pl

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
30.11.2009 18:47    #1204     Sufler - Porady do gry - Crash dump podpowiedzi
Ściślej mówiąc poszukaj tutaj: http://www.cmrev(...)sji.html

szudow Partyzant

30.11.2009 18:32    #1205     Sufler - Porady do gry - Crash dump podpowiedzi
Za każdym razem gdy wchodze podpowiedzi trenerów wywala mnie do pulpitu . Można to jakoś naprawić?

szfedo Przodownik pracy

27.11.2009 23:43    #1206     Sufler - Porady do gry - FMRTE a Crash Dump
Opisałem już swój problem na suflerze w temacie Crash dump, jednakże nie uzyskałem tam odpowiedzi. A mianowicie postanowiłem zamienić pewnego brazylijczyka w miejsce taniego juniora oraz dodałem mu portugalskie obywatelstwo aby dostał pozwolenie o pracę (uprzednio niestety go nie dostał i musiałby kisić się w rezerwach go nast sezonu. I po tej zamianie wyleciały nagle dwa crash dumpy w odstępie miesiąca, pech czy po prostu rozwaliłem sobie sejwa? W 09 notorycznie dodawałem obywatelstwa i 0 crashów. Czytałem jednak, że FMRTE rozwala niekiedy save i czy jest to możliwe, że mi się to stało? Czy po prostu te dumpy to przypadek/pech?

szfedo Przodownik pracy

Mi przed chwilą w ciągu miesiąca wywaliło 2 crash dumpy.. Ogólnie nie bawiłem się w tym FMie FMRTE, ale tym razem zachciało mi się dodać pewnemu janowi obywatelstwo portugalskie bo nie mógł dostać pozwo o pracę i od tego zaczęły się crash dumpy.. Czy da się coś z tym zrobić (w FM09 notorycznie dodawałem obywatelstwa i żadne dumpy nie występowały) czy po prostu przez moją głupotę rozwaliłem se sejwa? Crash nie wywala w tym samym momencie. Pierwszy raz wywalił przy zapisie gry 3 lipca 2011, drugi raz natomiast koło 6 września.

amadeo Partyzant

Witam!
Ja też mam problem z crash dumps. Najbardziej denerwujące jest to, że "nie znam dnia ani godziny" pojawienia się tego błędu. Jedyna rzecz, jaka rzuciła mi się w oczy to to, że błąd pojawia się podczas kliknięcia "kontynuuj".
Czy ktoś wie, czy błąd "crash dumps" to błąd, który naprawiony może być przez łatkę, czy jest to problem z komputerem?

Tom88 Partyzant

18.11.2009 14:58    #1209     Sufler - Porady do gry - kolejny patch
Kiedy ma być kolejny patch? Bo na razie nie da się grać przez crash dumps, chyba że kogoś cieszy gra z małą ilością piłkarzy(baza danych)

sk1n3r Partyzant

Panowie, w FM 2010 również mam problem z crash dumpem.
Po zainstalowaniu gry bez patcha odpalałem ja normalnie, grzebałem nawet w edytorze ( dorabiałem kluby )i było wszystko OK. Wczoraj zainstalowałem Patcha i ZONK.
W edytorze po zainstalowaniu patcha nic nie grzebałem, grę odinstalowałem i ponownie zainstalowałem w innym folderze. Bez patcha również wyskakuje mi crash dump.
Przeskanowałem dyski, usunąłem folder z błędem, zainstalowałem grę od nowa, i zawsze błąd wyskakuje mi po wczytaniu nowej rozgrywki, działa tylko poczta, kliknięcie na inna rzecz powoduje awarie...
Dodam iż posiadam oryginalną wersje FMa.
Co robić? Jakby ktoś mógł to proszę o kontakt mailowy, sk1n3r_(at)_wp.pl
Z góry bardzo dziękuje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.