Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

johny96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Możecie mnie zlinczować, że znowu zmieniłem klub, ale tak to jest jak się nie zapisuje gry, plus crash dumps. Potrzebuje do mojego Atletico Madryt zawodników na następujące pozycje: OP-młody, zmiennik, OL-młody, zmiennik, OŚ-młody, przyszłościowy, OPL-zawodnik, który będzie mógł walczyć o pierwszy skład, najlepiej przebojowy i min dwóch napadziorów, którzy od razu wskoczą do składu.

Marek86 Partyzant

Mi wyrzuca ten błąd też jednego określonego dnia. Myślałem, że to kwestia uszkodzonego save, ale z poprzednimi to samo. Usuwanie katalogu crash dumps, dodawanie nowego managera, wczytywanie i zapisywanie FMRTE nie pomaga. Jestem powiem szczerze wnerwiony, odechciewa mi się grać w FM. Bo jaką mam pewność, że po rozpoczęciu nowej gry znowu po roku-dwóch nie wywali mi... Brak słów. Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, to śmiało. Jestem otwarty na wszelkie próby.

cammilly Partyzant

18.04.2010 15:15    #1183     Sufler - Porady do gry - Własna Drużyna - Problem
Edytor bazy danych do FMa 10 jest na tyle przyjazny, że jeśli będziesz w miarę często zapisywał i sprawdzał czy gra ze zmianami działa (poprzez konfigurację nowej gry i puszczeniem powiedzmy 2 tygodni) nie powinno być żadnych problemów. Ja w ten sposób stworzyłem własną trzy poziomową ligę.

Uważaj jedynie na crash dumpy, więc gdy będziesz w połowie tworzenia zespołu, ligi czy czegokolwiek, sprawdź czy gra działa, żeby nie było zaskoczenia...
Forza Internazionale!
GKBlog.net - Pierwszy polskojęzyczny blog poświęcony wszystkiemu co związane ze sztuką bramkarską.

krysjaz Partyzant

13.04.2010 20:47    #1184     Sufler - Porady do gry - Rozwiązanie błędu Crash Dumps
Miałem problem z Crash Dumps na windowsie viscie i 7 ale udało się go zlikwidować, ale nie przez czytanie głupich porad na forach (że trzeba usunąć folder gdzie się znajduje informacja) tylko drogą przypadku, a mianowicie przeczytaniu co daje poszczególny patch a jeden z nich chodzi o patch 10.1.1 likwidował błąd związany z wyciekiem pamięci, przejdę do sedna:

1. należy odinstalować FM
2. zainstalować ponownie
3. wgraj patcha 10.1.1
4. wgraj juz najnowszego pacha czyli wiekszosci przypadku 10.3.0

przetestowany sposób na jednym sezonie poprzednio mogłem zagrać tylko 2 mecze teraz bez problemu nie pojawia się mi jak narazie Crash Dumas

ttomekk Partyzant

07.04.2010 18:45    #1185     Sufler - Porady do gry - Dodanie Menedżera przez FMRTE
Witam,

Mam prośbę do wszystkich obytych w FMRTE. Mam crash dumpsa i aby przejść datę gdzie błąd występuje muszę zrezygnować z klubu. Ale po krytycznej dacie chciałbym do klubu wrócić i wiem, że da się to zrobić dzięki FMRTE. Bardzo proszę o jakieś wskazówki tutaj lub na gg 1472170. Pozdrawiam

stachu2424 Partyzant

Rozkminilem to!A moze w czasie gry odpalacie jakis inny program w tle co????
Bo ja tak mialem!smiejcie sie-ale to akurat byl addobe reader-kozystalem z poradnika do fm.Za kazdym razem jak odpalilem go w czasie gry komp sie resetowal i pojawial sie wlasnie folder CrashDumps.Wkurzylem sie za ktoryms razem bo nie wiedzialem czemu tak sie dzieje,tzn jedyne co mi przychodzilo do glowy to ten Adobbe-ale myslalem,ze to nie mozliwe.Wkoncu za ktoryms razem sie wkurzylem,odpalilem samego addobe r.i znow sie komp zresetowal.Nie mialem zaaktualizowanego Add.R.,zainstalowalem najnowsza wersje i teraz juz nie mam tego problemu.Moze to przypadek byl?Nie wiem ale wiecej cruchdumps mi nie wyskoczyl.
pzdre

szfedo Przodownik pracy

Ponowny atak crashów nastąpił. Nie mogę przejść daty 7. czerwca 2012. Po każdej próbie wywala mi crasha... Nie znam przyczyny. Usuwałem już folder crashów z folderu FMa, nic to jednak nie dało, urlop też nie pomaga. Macie jakiś pomysł?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

06.03.2010 20:00    #1188     Sufler - Porady do gry - stadion Wisły Kraków
To nie jest żaden "BUG". Wisła ma tak ustawione w edytorze - jest to pewnie błąd researchera Wisły Kraków, jednak w ogóle nie wpływa to na płynność gry, ani nie powoduje żadnych "crash dump'ów". Można powiedzieć, że "Rok Budowy" to taki dodatek "wizualny", ale tak jak pisałem - nie wpływa to na jakość gry. Jedynie, może to troszkę denerwować, więc ja sobie to w edytorze zmieniłem.

[quote=pawelbarca1993]dziwne. u mnie wszystko zgodnie z planem bylo i od drugiego sezonu gralem na R22. mozesz zmienic date przeprowadzki na nowy stadion w edytorze[/quote]

Tu nie chodzi o datę przeprowadzki, bo z nią wszystko jest dobrze ustawione - tylko o datę budowy stadionu. To dwie różne rzeczy.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

15.02.2010 12:53    #1189     Sufler - Porady do gry - crash dumps !! Pomocy ..
Wyszukiwarka w Suflerze nie gryzie - tu jest odpowiedni temat do tego problemu.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

84czarny Partyzant

15.02.2010 12:43    #1190     Sufler - Porady do gry - crash dumps !! Pomocy ..
Wszystko było git kilka razy formata robilem potem instalowalem i bylo dobrze teraz wys?kakuje mi takie cos jak chce np: wcisnac ustawienia ,bac wczytaj gre .Co mam zrobic w moich dokuentach mam ; Folder crash dumps i wnim FM 2010 v10.0.0.80381 (2010.02.15 12.29.35).dmp

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution