Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

baszczyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Znowu mam problem z tym edytorem...po utworzeniu uaktualnienia i rozpoczeciu gry w trakcie tworzenia nowej gry wyskkuje mi komunikat ze wystapil blad w folderze crash dumps i aplikacja zostaje zamknieta. Jak temu zaradzic?

Rybarca Partyzant

01.07.2010 09:31    #1172     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet
nie to nie były crash dumps :D
był to błąd że "nie można odczytać jakiegoś uaktualnienia" bo chcieliśmy zagrać na tym najnowszym smeichela...łatka 7.0.2 była zainstalowana...a ten update smeichela nie działał chyba kumplowi...ale tutaj nie powinno być błędu bo ja jestem hostem i wystarczy żebym ja miał to uaktualnienie...z innym kumplem grałem i była podobna sytuacja i wszystko było okej...

szfedo Przodownik pracy

29.06.2010 22:30    #1173     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet
Zależy jeszcze jakie błędy. Crash dumpy, raczej nie bo by Cie wywalało z gry, napisz jakie to może znajdziemy odpowiedź ;)

vivaldi9 Partyzant

Siema panowie. Mam wielki problem. Gram sobie a tu burdel. Gra wywala crash dumpsa jednego konkretnego dnia 1 sierpnia 2012. Próbowałem urlopu nie pomogło. robiłem reinstalla też nie pomogło. Usuwałem folder z moich dokumentów i też nie pomogło. Macie jakieś pomysły????? Pomóżcie panowie bo nie moge gra.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
13.06.2010 10:25    #1175     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps - Pomocy !!!
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

osasuna Partyzant

12.06.2010 18:45    #1176     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps - Pomocy !!!
Witam, prosiłbym o pomoc.
Założyłem ligę przez edytora która zastąpiła amerykańską MLS (skasowałem ją) a na jej miejsce stworzyłem nową.
W trakcie tworzenia gry z moją liga występuje błąd (crash dump).
Plik "przeskanowałem" przez WinDbg, ale wciąż nie wiem co jest nie tak (w załączeniu screen z raportu).
Proszę o pomoc.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=baluch]Mam crashdumpa kiedy wchodze w finanse ;/
Latka 10.3.0
Da rade jakso to poprawic?[/quote]

Prawdopodobnie coś ze skinem. Spróbuj zmienić, włącz/wyłącz buforowanie skórek.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

baluch Partyzant

Mam crashdumpa kiedy wchodze w finanse ;/
Latka 10.3.0
Da rade jakso to poprawic?
Anglia -> Solihull -> Wharf Lane

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=johny96]Drodzy przyjaciele wydawało mnie się, że był takie temat, ale nie mogłem go znaleźć, dlatego dodałem tutaj mój wpis.
Mam 2014 rok w mojej Romie, początek sierpnia i gdy chcę przejść z dnia na dzień wyskakuje mi crash doumps, zarówno poprzez kontynuuj, jak i urlop. Bardzo proszę o pomoc. [/quote]

Ostatnio pomagałem jednemu koledze z takim samym problemem. Jeśli masz łatkę inną niż 10.3 - zainstaluj 10.3. Jeśli problem nadal występuje, najprawdopodobniej pomoże dopiero rezygnacja z funkcji managera w klubie, a po felernym dniu wpisanie się ponownie (czy to za pomocą jakiegoś edytora, czy po prostu stworzenie nowego managera).

Czy grasz na oryginalnej bazie danych, czy na jakimś update? czy baweiłeś się edytorem?

przyczyną może być (co jest głupie, no ale... ) grafika. powyłączaj wszystkie dodatki graficzne, oraz ustaw domyślną skórkę.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

johny96 Partyzant

Drodzy przyjaciele wydawało mnie się, że był takie temat, ale nie mogłem go znaleźć, dlatego dodałem tutaj mój wpis.
Mam 2014 rok w mojej Romie, początek sierpnia i gdy chcę przejść z dnia na dzień wyskakuje mi crash doumps, zarówno poprzez kontynuuj, jak i urlop. Bardzo proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution