Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

adrian2112 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wszystko ładnie pięknie tylko że Wy tu widze możecie chociaż wczytac save a mi niestety crash drump czy jakoś tak wyskakuje mi przy wczytywaniu sie save. Proszę żeby mi ktoś coś poradził bo mnie wciągnęła ta gra jest super gdyby nie ten crash

Rafaldinho97 Partyzant

maM problem gdy chce zacząć nową gre podczas ładownia pojawia mi sie bład crash dump . Moje pytanie jest takie co z tym zrobić ??
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

jmuhha Partyzant

Chłopaki, z tego co przeczytałem na innych forach zagranicznych, do powodów Crash Dumps zalicza się małą ilośc pamięci ram oraz uszkodzenie bazy danych. No tak ale skoro mam spokojnie 3 gb pod obudową, to jak można myśleć o błędzie w pamięci ram? Sam nie wiem. Co do drugiego powodu błąd bazy danych, hm no tak, ale mam orginalną gre i orginalną baze. Sam nie wiem co robić, ale może chodzi o programy w tle? Może fm czasem się "żre" z innymi programami? Nie wiem nie testowałem, ale to moja sugestia.

Fenix Partyzant

Crash Dumps? No pewnie, zmieniałem też nazwę. Gówno to dawało :/ (O, teraz znów mam crash dumpsa)

Fenix Partyzant

Mam wersję 8.0.2, gram domyślną bazą danych. Zacząłem karierę od nowa ale problem z tymi pier... crash dumpsami dalej jest.... przez te gówno już tracę ochotę do mojej ukochanej gry :(

slawcio80 Partyzant

10.08.2010 19:10    #1156     Sufler - Porady do gry - błędy w fm 2010
Witam. Mam problem z uruchomieniem gry fm2010. przy uruchomieniu wyskakuje błąd
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm.exe
Wersja aplikacji:10.0.0.14845
Sygnatura czasowa aplikacji:4acbdd56
Nazwa modułu z błędem:fm.exe
Wersja modułu z błędem:10.0.0.14845
Sygnatura czasowa modułu z błędem:4acbdd56
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:00d32a96
Wersja systemu operacyjnego:6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:0a9e
Dodatkowe informacje 2:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatkowe informacje 3:0a9e
Dodatkowe informacje 4:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

mam windows 7, a wcześniej na xp grałem bez problemu. POMOCY

dudek_9 Partyzant

Możecie mi dokładnie powiedzieć co to za folder ??
Wchodzę w Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2010 i usuwam folder Crash Dumps - to jest to??
To jest jakieś popieprzone, wydałem stówę i guwno :(

Nie wiem czy to wina edytora, ale w FM 2008 więcej czasu spędzałem przy edytorze niż grze i nic się nigdy nie działo :(

Tutaj tak samo - Bawię się edytorem i jest git, dzisiaj jak chce rozpoczac new game, to przy konfiguracji wyskakuje mi nie zgadniecie nigdy - CRASH DUMPS

Nie posiadam żadnej łatki, gram na plikach graficznych, usuwałem ale lipa ( wcześniej jak grałem to było git)

I mam pytanie - Czy w FM 2011 wkońcu SI jakoś rozwiąże ten problem ??
I czy jest jakiś skuteczny sposób ( niech będą i te patche) na zlikwidowanie tego pieprzonego ( za przeproszeniem) błędu ??
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

madridistas Partyzant

06.08.2010 13:19    #1158     Sufler - Porady do gry - Blad w FM
Oj będzie Pomarańcz ... heh czytaj Faq ;p

EDIT: Wyszukiwarka nie boli... ^^ ;p

Masz linka do tematu: http://www.cmrev(...)l?page=0

Na drugi raz troche bardziej pomyśl , chyba że lubisz pomaranczowy ^^ heh

ak1995 Partyzant

Cześć , mam taki mały problemos z grą przez sieć kumplem gram z nim i gdy już jesteśmy po otwarciu okienka transferowego w grze grze mi wyskakuje błąd a mianowicie "crash dumps" i się gra wyłącza a jak gram sam nie mam żadnych problemów.

PROSZĘ O POMOC!

ak1995 Partyzant

Cześć , mam taki mały problemos z grą przez sieć kumplem gram z nim i gdy już jesteśmy po otwarciu okienka transferowego w grze grze mi wyskakuje błąd a mianowicie "crash dumps" i się gra wyłącza a jak gram sam nie mam żadnych problemów.

PROSZĘ O POMOC!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution