Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

blackluk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2010 20:15    #1111     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
Witam
Mam nagminne Crashe występują one tylko podczas meczu. save dział normalnie, po ponownym uruchomieniu gry kolejne dwa mecze idą oki, az następuje trzeci lub czwarty mecz z kolei i znów crash. Najbardziej wnerwia mnie ze występuje on wtedy gdy prowadzę kilkoma bramkami. Doradźcie coś proszę. Czy mogę jakoś sprawdzić w tych plikach crash z jakiego powodu to sie dzieje????

Bartek94 Partyzant

05.12.2010 10:38    #1112     Sufler - Porady do gry - Patch 11.2
Ja bym bardzo chciał, żeby zlikwidowali te crash dump'y tak jak w wersji 2010 przy łatce 10.3. Co do karnych to u mnie aż tak źle nie jest, Frings na bodajże 5 strzelił wszystkie.
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię.
W moim sercu jest PIAST
I na dobre i na złe !!

mazi1995 Partyzant

02.12.2010 17:27    #1113     Sufler - Porady do gry - not optimum mode
Mam olbrzymi problem... Zacząłem granie w Polonii Warszawa i 4 sezony 4 mistrzostwa Polski. Przeszedłem do Birmingham i w trakcie gry w 3 zapisach pojawił mi się błąd "crash dumps" stało się to wczoraj i już pogodziłem się z stratą tej kariery mimo iż gram w nią od początku grania i świetnie mi szło. Jednak próbowałem i kombinowałem wczoraj no i wszedłem w ustawienia i pozmieniałem wszystkie ustawienia i niestety też zmieniłem rozdzielczość na zbyt wysoką i teraz gdy odpalam FM to wyskakuje mi błąd "not optimum mode. Recommended Mode 1280x1240 60Hz" który chodzi bo całym ekranie. A nie po to buliłem 120pln żeby teraz patrzeć na czarny ekran i tracić całe rozgrywki. A tak poza tym chciałem zrobić screena tego błędu i gdy robię screena i wklejam go w painta to wyskakuje mi normalne okno z fm...

elsiete Młody aktywista

30.11.2010 19:54    #1114     Sufler - Porady do gry - Budowa stadionu
Ja od momentu zakończenia planowania musiałem poczekać 1 rok albo 2 lata (nie pamiętam) i w 2016 rozpoczęto budowe, miała trawać do 2018. Potem był ukochany crash dump i przy ponownym wczytaniu nie było juz informacji o nowym stadionie

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
28.11.2010 11:23    #1115     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Willson Partyzant

28.11.2010 11:21    #1116     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
[quote=bugi42]" zaleca się niekorzystnie z edytorów oraz nie wyłączanie komputera za wcześnie podczas procesu zapisywania stanu gry. " - wystarczy poszukać, daleko nie było :)[/quote]
Co to znaczy wyłączanie podczas zapisywania? Twierdzisz, a raczej SI twierdzi, że ktoś wyłącza wtyczkę z kontaktu jak ma pasek zapisywania w połowie?
BTW.
SI jak zwykle umywa ręce. Zawsze wina jest gracza, wina jego systemu, ze lodówka otwarta i inne tego typu bzdety.
NIestey stabilnośc od kliku lat dramatycznie spada. Na początku dekady, zdarzały mi się crashe w momencie gdy save rozrastał się do monstrualnych rozmiarów( po kilkudziesieciu sezonach gry).
Teraz nie znasz dnia ani godziny.
Ja proponuję systematyczne czyszczenie kompa programami typu wash&go, nawet ze względu na inne gry i aplikacje. posprzątany komp, zmiejsza ryzyko błędów.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Kacper125 Partyzant

27.11.2010 13:23    #1117     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Co mam zrobić żeby ten cholerny błąd zniknął? Zainstalowałem nowego patcha i to też nic nie dało, a w FM 2010 przyniosło oczekiwany rezultat. Proszę o jakąś poradę.

chmieluk Partyzant

22.11.2010 09:02    #1118     Sufler - Porady do gry - Błędy w grze
Błędy które mnie strasznie irytują:
- słaba skuteczność wykonywania rzutów karnych w czasie meczu(nie wiem przetestuje to jeszcze i dam zawodnikowi który będzie wykonywać karne aby ćwiczył je indywidualnie)
- przy szybkim przełączaniu taktyki w czasie meczu tracą się opcje "indywidualnych ustawień przeciwnika czyli presing, scisłe krycie, wymuszenie gry .. i odbiór" więc opcja szybkiego przełącznia jest tak na prawde zbędnym dodatkiem.
To co mnie cieszy to o wiele mniejsza liczba crash dumpów w porównaniu do poprzedniej wersji przynajmniej u mnie bo to niestety zależy od komputera.

Pytanka odnośnie błędów, czy macie na to rozwiazanie czy sa to naprawdę błędy w grze.

LuksonJLB Partyzant

21.11.2010 14:45    #1119     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
nie wiem czy komuś pomoge, nie znam sie na tym zbytnio ale miałem to samo co wy i ja poprostu wszedłem w C:Documents and Settings[nazwa użytkownika]Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011 i skasowałem cały folder gdzie były te crash dumpsy... od tej pory problem zniknoł save działa i jest wszystko ok

Przemo09 Partyzant

21.11.2010 10:39    #1120     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
Mam fm 11 od paru dni gram obojetnie w jakiej lidze gram pierwszy mecz i paru minutach bląd crash dumps przeinstalowałem kilka razy i nic wgrywałem patche nic pomocy dodam że miałem fm 10 i z bez żadnych problemów chodził na dodatek ten sam fm11 chodzi na innym komputerze bez problemów
wymagania są wystarczające

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution