Wyniki wyszukiwania dla: atrybuty

Strona

Proletariat

24.07.2004 11:08    #3201     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Widzę Bobi, że wogóle mnie nie zrozumiałeś. Prowadzisz reprezentację od początku gry np. Polski, w tym momencie umiejętności Polaków nie rosną tak jak powinny. Dam Ci prosty przykład: w cm3 prowadziłem reprezentację Polski i jak ją obejmowałem do Szymkowiakowi shooting w ciągu 2 miesięcy od rozpoczęcia gry spadało o 1, gdy nikogo nie prowadziłem albo ligowy klub w ciągu 2 miesięcy ten atrybut rósł o 2. Oczywście, czasami było różnie, ale zawsze gdy nie prowadziłem reprezentacji zawodnicy byli dużoooo lepsi. Raz dałem Kusiowi potential ability i po roku prowadzenia reprezentacji wogóle mu się atrubuty nie zmieniły, a gdy nie grałem reprą to mu atrybuty wzrosły tak, że był jednym z najlepszych obrońców w grze. To wszystko nie przypadek. Sprawdzałem to z 200 razy w ciągu pięciu lat (we wszystkich wersjach). Nikt tego nie zauważył?

Proletariat

20.07.2004 16:44    #3202     Sufler - Porady do gry - CA I PA
Mam pytanie odnośnie current i potential ability. Wiem ze byl juz o tym watek ale ja mam nieco inne pytanie. Mianowicie jeżeli mam w składzie zawodnika który ma CA 100 i PA 100 tzn, że facet już sie wogole nie rozwinie? Atrybuty mu nie podskoczą> Mam racje?

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2004 08:09    #3203     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić "plastra"?
Witam. Mam pytanie - jak zrobić "plastra", czyli nakazać zawodnikowi skuteczne krycie konkretnego zawodnika w ciągu meczu? Wybieram takich zawodników, którzy mają najlepsze atrybuty "krycie" i "wślizgi" w drużynie, ustawiam ich jako pomocników, albo defensywnych pomocników, a w ustawieniach indywiduwalnych nakazuję (przed rozpoczęciem meczu) pilnowanie konkretnego zawodnika, wyłączając wszelkie opcje "podania", "częstsze strzały z dystansu" etc., a także wszystkie opcje dot. stałych fragmentów gry. A mimo tego efekt nie jest zadowalający - mimo zaznaczonego kryj "zawsze" i wślizgi "ostre", zawodnik biega daleko od pilnowanego i niańczy się z nim jak z dzieckiem :) Próbowałem nawet dać "wolna rola", ale wtedy dopiero robią co chcą :) Co najlepiej poustawiać, gdzie ustawić takiego zawodnika - po prostu - jak sprawić, by lepiej krył, by gryzł trawę?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.