Wyniki wyszukiwania dla: atrybuty

Proletariat

12.01.2006 15:31    #3151     Sufler - Porady do gry - Trening
ja mam trening dosc intensywny dla wszystich. atrybuty mi nie spadaja lecz rosna. w srodku sezonu wsszystkie strzalki sa zielone i skierowane ku gorze.ale trzeba przyznac jedna rzecz. ja mam 25 trenerow zatrudnionych, ktorzy byli nieznani i oprzychodzili do mnie. mozna znalesc takich ktorzy maja naprawde b. wysokie parametry. trening ogolnie jest na medium stawiony a pasek glowny ktory mowi ogolnie o wszystkich parametrach jestr na maxa. wiec moi p[ilkarze dostaja w kosc.

Proletariat

06.01.2006 13:24    #3152     Sufler - Porady do gry - Edytor czasu rzeczywistego
Witam
Mam pytanie,chodzi mi o dokonywanie transferow przez ten wlasnie edytor,jesli ktos mogl by mi pomoc to prosze o pomoc.Na tym edytorze moge zmienic budzet klubu,atrybuty zawodnika ,ale jak sie robi transfer to nie wiem. Takze z gory dziekuje za pomoc .......

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2006 22:26    #3153     Sufler - Porady do gry - Atrybuty menadzera
Grzechoo, te atrybuty nie beda spadaly, ale lojalnosc za to spadnie do 0. Innymi slowy jest to spaprane. Bo dlaczego mowiac, ze lubie jakiegos managera i chce zeby wygral lepszy, nie jestem lojalny?? To mogloby zaistniec gdyby manager, ktorego chwale, wczesniej dorzucal do pieca mnie lub mojej druzynie, ale w 90% tak nie jest.

Proletariat

01.01.2006 10:49    #3154     Sufler - Porady do gry - Talenty
Najlepszy do znajdywania talentów jest Fm Scout. Zwykle nie wieżę w talenty z neta bo często jest tak, że ten sam zawodnik u kogoś jest świetny, a u Ciebie będzie ledwo grzał ławe. Jest tak przez to, że młodym graczom PA jest poustalane w grze na od (-10) - (0). Oznacza to, że tak właściwie nie wiadomo jak dobry będzie gracz. jeśli nie chcesz kożystać z FMS to zauważyłem, że dobzi gracze na przyszłość powinni mieć wysokie atrybuty fizyczne (o bardzo mało wzrastają w czasie treningu) oraz psychiczne. Atrybuty techniczne wzrastają szybciej ale oczywiście czym lepsze na początku tym lepiej :)

Proletariat

01.01.2006 10:34    #3155     Sufler - Porady do gry - FM Scout - dziwne...
Witam wszystkich!
Mam mały problem - gram Groclinem (w mocniejszych klubach ten problem jest mniejszy lub nie ma go) już 10 sezonów i nie używałem FM Scout'a. Ostatnio tak z ciekawości chciałem zobaczyć jakie CA i PA mają moi kopacze. Ze zdziwieniem zauważyłem, że wielu moich graczy (1. jedenastka) ma słabe CA i PA (ok. 140), a atrybuty (którymi się kierowałem w doborze składu) świetne (prawie cała 1.tabelka na 18+, druga też pełno 15+, trzecia też dobra) na poziomie najlepszych klubów Europy! Mam też wielu takich z CA i PA ok.165, a atrybutami bardzo słabymi (kilka powyżej 15, dużo poniżej 10, większość 11-13). Jak to wkońcu jest czym mam się kierować w wyborze składu - CA i PA czy atrybutami? Acha, gram na najnowszej łatce.
:)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
30.12.2005 22:14    #3156     Sufler - Porady do gry - Atrybuty menadzera
No właśnie dlatego! Nie mów do nich nic, albo staraj sie im mówić miłe rzeczy - wtedy te atrybuty (zamiast ambicji profesjonalizm) podnoszą się. Podobnie jak chwalisz zawodnikó za DOBRĄ formę, a później kibice sie z tobą zgadzają.

Proletariat

30.12.2005 18:42    #3157     Sufler - Porady do gry - Atrybuty menadzera
Wydaje mi sie ze dubluje temat ale on byl dosc dawno wiec...
MAM PYTANIE:
Dlaczego spadają mi atrybuty ambicji i kontaktów z mediami skoro non stop wypowiadam sie w mediach przed i po meczach na temat moich rywali (dodam ze zazwyczaj sa to uszczypliwe i negatywne komentarze, w stylu: wygram z wami)..
Chyba ambicji mi nie brakuje a i kontakty z mediamy utrzymuje regularne i czeste

szpari Partyzant

Grupa: Użytkownik
26.12.2005 11:47    #3158     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
no w sumie ten Ailton rzeczywiście ma takie atrybuty, czy one nie są prawdziwe wątpie u mnie kopie ostro, wchodzi w końcówkach i co robi z obrońcami to nie porozumienie....

Proletariat

26.12.2005 11:11    #3159     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Chciałem zauważyc,że w FM2006 są nie zbyt realistyczne zatrybuty młodych zawodników...Taki przykład:Ailton z Orgryte(nie mylic z Ailtonem z Besiktas)ma drybling 20,Gra bez piłki 18....Z tego co wiem to nawet sam Henry nie ma takiego dryblingu i takiej gry bez piłki...Mógłbym wymieniac podobnych rzeczy w nieskończonośc....Co o tym myslicie??Wg mnie powinno to zostac jakos naprawione w nowym FM'ie.....

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
Zmiana atrybutów zawodników po edycji ich MCFM nie jest niemożliwa. Zalezy ona od wielu czynników np. treningu i zawsze te atrybuty będą rosnać, albo maleć. Kluby ligi franuskiej są dostepne do edycji, być może wpisujesz złą nazwę.
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.