Wyniki wyszukiwania dla: atrybuty

Strona

Proletariat

07.07.2006 10:38    #3111     Sufler - Porady do gry - atrybuty do poprawy
zna ktos jakis zloty srodek na trening
siedzialem nad tym dlugo ale zawodnicy i tak
maja slabe wynki

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.07.2006 06:10    #3112     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
PS1.mam jeszcze jedno pytanko, a mianowicie chodzi o wyszukiwanie młodziutkich (15-20 l.)gwiazd i gwiazdeczek FM-owego świata za pomoca filtrów w grze(nie kręci mnie wyszukiwanie za pomocą FM-Scout itp prog!)a więc na które atrybuty(konretnie który/e?) powinienem zwracać szczególną uwage przy wyszukiwaniu tak młodych zawodnikach(jest na to jakas regóła? jakie macie z tym doswiadzczenia?),czy morzna polegac w tej kwestji na opiniach scout-ów ?

Klim Partyzant

07.07.2006 03:01    #3113     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
Motyw jest taki znalazłem zdawało by się złoty sposób treningu ... mianowicie ustawiłem osobne reżimy treningowe dla kazdej pozycji (z podziałem na poszczegulne pozycje np OL/P i OŚ trenuja osobno itd.) ... ale właśnie ,chyba mi sie tylko zdawało że znalazłem ;/ ... Bo pomimo tego że atrybuty zawodników rosna jak na drożdzach to mam wrażenie że zawodnicy poprostu przestali sie ze soba rozumiec na boisku poprzez taki sposób treningu (celność podań spadła do wartości 40-50%, pomijanie linji pomocy przy rozgrywaniu itp.)Co zrobić zmieniać trening na ogólny co jakis czas ? Jakie macie doswiadzczenia z takimy przypadkami ?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
30.06.2006 10:41    #3114     Sufler - Porady do gry - pytanie do adminow
Nie jest dolaczone do kazdego talentu, bo nie musi. Widac atrybuty, a takze CA i PA - to powinno wystarczyc.

thcxs Partyzant

29.06.2006 07:31    #3115     Sufler - Porady do gry - SC na szpicy
no tak ale tutaj chodzilo o atrybuty jakie powinien posiadac ten zawodnik, a ronaldiho ma raczej wszystkie wysokie wiec nie trudno sie domyslic ze bedzie dobry jako wolny elektron. :|

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
26.06.2006 14:15    #3116     Sufler - Porady do gry - Atrybuty personelu szkoleniowego
Dobra, dobra. Trener ma CA = 90, a PA = 150
Tylko co z tego skoro podczas rozgrywki wcale mu się atrybuty nie podnoszą? Przynajmniej ja tego nie zaobserwowałem, chociaż czekałem i łudziłem się, że mu się chociaż o 1 podniosą. Ale zawsze sporwadza się to tylko do jednego - wywalenia tego, który - jak to wskazuje PA - jest perspektywiczny i zatrudniniem jakiegoś z lepszymi statsami :]
Tak ma być?

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
25.06.2006 13:03    #3117     Sufler - Porady do gry - Atrybuty personelu szkoleniowego
Co trzeba zrobić, aby atrybuty trenera/scouta/etc. wzrosły? Czy jest to tylko proces automatyczny i szkoleniowcy "sami" się doskonalą.
A jeśli to wogóle nie jest możliwe, to po co im w takim razie CA i PA?

jeziorakFAN Partyzant

24.06.2006 05:51    #3118     Sufler - Porady do gry - Scorza
scorza jest bardzo utalentowany i jego atrybuty przy odpowiednim treningu szybko rosna. Scorza ma na poczatku 16 lat i jest juniorem wiec od razu nie przejdzie ale po kilku miesiacach ma 17. urodziny i wtedy bez problemu za 20 tys euro przejdzie do wisly.Po kilku sezonach nie mozna go juz zatrzymac w klubie wiec mozna go bardzo dobrze sprzedac. Ja zawsze wyciagam za niego ok. 10 mln euro od najwiekszych europejskich klubow

bartex55 Przodownik pracy

23.06.2006 12:37    #3119     Sufler - Porady do gry - Edytor
nie jestem może jakubkwa, ale znam odpowiedz na to pytanie. Otóż po włączeniu edytora wybierasz: Plik/wczytaj baze danych/server_db. Po wczytaniu db wchodzisz po lewej, gornej stronie ekranu w: osoba/atrybuty/reputacja i tam jest umiejetnosci i potencjal.

Proletariat

16.06.2006 16:57    #3120     Sufler - Porady do gry - Profil zawodnika
mam pytanie a mianowicie jak zrobic aby w profilu zawodnika atrybuty ktore sa dosc duze np. 14-15 byly pomaranczowe/zolte ja mam tak:
atrybuty 0-16 ->kolor bialy
atrybuty 16-20 ->kolor zolty jak patrze jak niektorzy robia screeny to maja wszystkie wysokie atrybuty na zolto/pomaranczowo/ciemny pomaranczowe

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution