Wyniki wyszukiwania dla: atrybuty

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.09.2006 14:56    #3071     Sufler - Porady do gry - polskie atrybuty
Mają niskie CA (ukryte umiejętności) więc grają słabo. I na przyszłość-patrz także na atrybuty psychiczne. Krzysztof Bąk ma dośrodkowania, drybling po 19, a psychiczne niektóre poniżej 10. A co do Golańskiego-daj mi trochę czasu... Nie każdy gra od razu na wysokim poziomie...
Pozdro.

Proletariat

29.09.2006 14:39    #3072     Sufler - Porady do gry - polskie atrybuty
czy istnieje coś takiego jak polskie atrybuty
chodzi mi o to że kupiłem do cadiz (2 liga hiszpańska)3 polaków kondrada gołosia krzyśka bąka i pawła golańskiego mieli wyskie atrybuty więc myślałem że będą trząść ligą
a oni są najsłabszymi piłkarzami w zespole ( według asystenta )

kiedy będą te screeny z fm 2007 ?????//

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
31.08.2006 14:13    #3073     Sufler - Porady do gry - Naturalna sprawność
Naturalna sprawnosc to atrybut majacy wplyw na to, jak bardzo pilkarz sie zmeczy w trakcie meczu (w mniejszym stopniu niz wytrzymalosc, ale jednak sa to atrybuty pod tym wzgledem powiazane), a takze jak szybko zdazy sie zregenerowac po rozegraniu spotkania czy odbudowac kondycje po kontuzji.

Brunix Partyzant

Grupa: Użytkownik
31.08.2006 10:26    #3074     Sufler - Porady do gry - POLSKA!!!!!
Zauważyłem,że nowi trenerzy (emerytura piłkarska) mają słabe atrybuty;rzadko powyżej "10".
Ja właśnie zacząłem nową grę i gram właśnie Polską.

Duelo Partyzant

29.08.2006 12:31    #3075     Sufler - Porady do gry - Kłopot z Edytorem
Witam ,jestem nowym użytkownikiem na tym serwisie,przeszukałem wiele tematów lecz nie
znalazłem odpowiedzi na moje pytanie ,więc mam taki problem że wszedlem w edytor i zacząłem się nim bawić na początku chyba edytor zrobil kopie bazy...zmieniłem budżet wisły z 290 tysięcy na 3 mln i zmieniłem pare atrybutów u piłkarzy póżniej zapisałem,wczytałem póżniej gre ale nic się nie zmieniło atrybuty były takie same jak przed użyciem edytora...:( Błagam niech ktoś mi pomoże !

jestem nowym graczem! (FM mam od 2 dni)

Lucas8 Partyzant

27.08.2006 14:49    #3076     Sufler - Porady do gry - kończące się kontrakty
Jest możliwość aby asystent lub scouci informowali mnie o kącących się kontraktów zawodników????? wiem ze mnie informują jak jestem zainteresowany jakimś zawodnikiem i jest na liście życzeń. Bo gram Nottingham Forest i z czaiłem że kluby z League One i Championship ściągają za darmo zawodników którzy mają kolorowe atrybuty. A ja nie wiem z kąd ich brać bo niestety scouci nie umieją mi znaleść takich zawodników.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Jeżeli masz oryginalnego FMa to powinnieneś mieć dołączony do opakowania poradnik.. i tam jest wszystki opisane, na jakiej pozycji piłkarz powinien mieć dobre atrybuty, co wpływ na wykonywanie dobrze rzutów wolnych itd.

bartex55 Przodownik pracy

23.08.2006 13:50    #3078     Sufler - Porady do gry - Wykańcanie akcij
Gra głową i siła to atrybuty wymagane dla mniej energicznych napastników (np. taki Hartson).
Chociaż można być zwinnym, szybkim i jednocześnie dobrze grać głową.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.08.2006 12:38    #3079     Sufler - Porady do gry - 5.2 UPDATE
Mattowi chodzi o taki specyficzny trneing, który wykorzystywał pewien błąd w grze... A mianowicie - wszystkie suwaki szczegółowe (obrona, atak, stałe fragmenty itp.) były maksymalnie przesunięte w prawo, a suwak, który pokazuje jak bardzo zawodnik jest podczas takiego treningu obciążony był całkiem z lewej strony... W efekcie zawodnikom bardzo szybko rosły atrybuty i nie było żadnych problemów ze zmęczeniem :]
Taki trik :)

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

23.08.2006 07:46    #3080     Sufler - Porady do gry - Wykańcanie akcij
tu też chodzi o inne atrybuty geniuszu ;p np: szybkość, gra głową ,przyśpieszenie,technika
wykańczanie akci to jak jest sam na sam albo ma tylko dobić piłke tak myśle

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.