Wyniki wyszukiwania dla: atrybuty

Strona

worm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem. Otóż ustawiłem sobie trening. Wszystko jest ok umiejętności gwałtownie wzrastają, wszyscy mają wysokie atrybuty. Ale okazuje się że po wzroście tych atrybutów np. u Kalou który miał wszystko pomarańczowe powyżej 16 atrybuty spadają do tych pierwotnych i znowu trzeba go trenować i tak w kółko rosną,spadają,rosną itd. Napiszę jeszcze, że cały czas gra przeważnie w podstawowym składzie, strzela dużo bramek i co najważniejsze nie dostał żadnej kontuzji!!!!!! Co jest przyczyną tego??? bo u innych jest ok tylko u nie których zawdoników także się tak dzieje rosnie,spada,roście itd. Czy to bug??? Czy u was też tak jest??? proszę o odpowiedz

ERO Partyzant

28.10.2006 14:31    #3052     Sufler - Porady do gry - trening
moze ktos mi powiedziec jak dostosowac trening bo nie moge wszystkie atrybuty mi spadają w kazdej formacji.

PS.
obserwator nie odpowiadaj na pytanie :))))hehehe

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
27.10.2006 20:03    #3053     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie - jakie?
Ja mam gościa- atak-15, technika-20 i strzał jest na 4 gwiazdki.
Przy gościu- atak-20, technika-16 - 5 gwiazdek.
Chyba by musiał mieć te atrybuty na 20, żeby było 6 gwiazdek, a problem w tym, że zarząd nie pozwala mi zatrudnić żadnego trenera...

luki8 Partyzant

24.10.2006 22:07    #3054     Sufler - Porady do gry - pytanie......
1. Starsi zawodnicy trenując młodszych, czy widac rezultaty i poprawę atrybutów u zawodników młodszych i ile trwa taki trening, aby zawodnikowi podrosły umiejętności.

2. Jak np. obrońca ma pozycję prawy i środek, to jaki mam mu ustawić trening?? na obrońcę środkowego czy bocznego. Sam nie wiem na jakiej go stawiać, zależy od kontuzji pozostałych zawodników i z pierwszego składu i formy.

3. Czy atrybuty zawodników w Fm'ie są z czasem większe tak jak w Fm 06?

4.Proszę o pomoc z treningiem. Jakieś wskazówki, porady, lub gotowe treningi, ponieważ nigdy nie byłem dobry w treningach i nie lubiłem się z tym bawić, a jak już coś stworzyłem to najpierw rosną umiejętności i po chwili spadają aż na same dno.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
23.10.2006 22:31    #3055     Sufler - Porady do gry - trening dla juniorów
Duzy nacisk na atrybuty fizyczne, reszta w miare rownomiernie.

Cain20 Partyzant

Czy atrybuty w profilu managera w fm 2007 się zwiększają ?? Jeśli tak to po jakim czasie ?:) z Góry Dzięki ;)

davidgm Partyzant

21.10.2006 21:46    #3057     Sufler - Porady do gry - Pomoc koleżeńska ;p
CHmm mam takie pytanie w jaki sposob ustawic by starsi pilkarze uczyli mlodszych bo wlasnie jak gralem zauwazylem w barcelonie ze np. Etoo i Roni ucza mlodych o obserwowalem tych mlodych i zauwazylem ze atrybuty rosna im jak opetane ;D ..........

LUBER Partyzant

20.10.2006 23:54    #3058     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Managera(Czyli moje)
Witam!

Zawarte w moim profilu atrybuty manager nie ulegają zmianie mimo udzielania sie w mediach itp, w FM 2006 po wypowiedzi zawsze sie cos zmieniało czy teraz to działa inaczej?Na jakich zasadach zmieniaja sie moje atrybuty?Czy mają większy wpływ na gre niz dotychczas(FM 205 i 2006)?

Pozdrawiam

bartex55 Przodownik pracy

Kapitan: determinacja, znaczenie, najlepiej wszystkie atrybuty mentalne, żeby dać przykład kolegom.

Rozgrywający: kreatywność, podania, błyskotliwość (to co podał Grzechoo), no i jeszcze musi być pracowitość (rozgrywającego ustaw jako wolny elektron)

Asystent nie zawsze trafnie wyraża się o jakimś piłkarzu, tym bardziej grasz klubem z nienajwyższej półki, więc asystent też pewnie nie jest ba wysokim poziomie.
Zawsze lepiej kupic kogoś, a nóż widelec się sprawdzi i zostanie gwiazdą.

ronnie10 Partyzant

Moja drużyna kiedy zupełnie nie zwracalem uwagi na wyznaczanie kapitana, nie potrafiła sie podnieść po straceniu jednego-dwóch goli, a jak kapitana dostał zawodnik o najwyższym współczynniku "znaczenie" od razu poadrywał zespół do walki.Ja wyznaczając rozgrywającego, patrzę na atrybuty takie jak; podania,drybling,strzały z dystansu i moze jeszcze wykańczanie akcji i technika ;] A co do Adamskiego to nie wiem, ja Go miałem w Wiśle to grał na lewej obronie, ale jeśli dobrze spisuje się jako libero to czemu nie :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution