Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Proletariat

17.12.2005 16:53    #1571     Sufler - Porady do gry - Pomiędzy sezonami - urlop
Witam. Skończyłem właśnie pierwszy sezon w FM2006. Po pierwszym sezonie nagle cała moja drużyna jest na URLOPIE. Czy to normalne? Ja nikog nie wysyłałem, w poprzednich CM/FM też czegoś takiego nie pamietam. Patrzyłem w innych drużynach, tam czegoś takiego nie ma. I to juztrwa dość długo bo ok. miesiąca. Czy tak ma być, że CAŁA drużyna automatycznie ma urlop po sezonie?

Pozdrawiam.

janos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2005 19:27    #1572     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Dwóch z moich nowo przybyłych graczy ma kłopoty z aklimatyzacją, nic nie skutkuje podwyższam im oceny po meczowe, chwale w mediach, wysyłam na urlopy. Co mam zrobić? :/

Proletariat

09.12.2005 13:35    #1573     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy do sezonu
W sumie nic dodac nic ujac do wypowiedzi gosc-ia, poza faktem ze w ostatnim tygodniu warto rozegrac jeden sparing ok 4 dni przed meczem ligowym z niewymagajacym przeciwnikiem i dac naszej pierwszej 11 rozegrac pelne 90 minut.

Ad. pytanie bany2408- na urlop zawodnicy sami wyjezdzaja po zakonczeniu sezonu...

Proletariat

09.12.2005 12:29    #1574     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy do sezonu
jak sie wysyla na urlop?w poprzedniej wersji byla taka opcja a w tej nie moge jej znalezc i nie wiem jak wysylac moich graczy na urlop

Proletariat

07.12.2005 20:20    #1575     Sufler - Porady do gry - serious error
A czy ten blad wyskakuje w konkretnym dniu? np. 15.10.2007??
Jezeli tak, to pojdz na urlop na dwa dni: dzien przed pojawieniem sie bledu...
Moze pomoze;)

Paweł Partyzant

07.12.2005 13:21    #1576     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy do sezonu
Witam, Mógłby ktoś opisać tutaj jak powinien wyglądać porządnie przepracowany okres przygotowawczy do sezonu? Tzn. przede wszystkim jak ustawić trenig, ile on powinien grać, na jaki czas dać zawodnikom urlop, ile sparingów rozegrać, czy dać zawodnikom zupełnie odpocząć przed pierwszym meczem sezonu?

Obecnie robiłem to tak, że aerobik i siłę dawałem prawie na maksa, resztą prawie na zero, a wracałem do normalnego treningu, którego używam przez cały sezon na 2-3 dni przed pierwszym meczem. I bardzo wielu zawodników miało w sezonie Poważne braki kondycyjne. Choć teraz, gdzieś tak po 2 kolejkach jak gdyby złapali formę i grają dużo lepiej. Czyli złapali formę o 2 tygodnie za późno...
Pozdrawiam.

Proletariat

04.12.2005 20:57    #1577     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
mam duzy problem z przygotowaniem zespolu do nowego sezonu.gralem barca i w pierwszym sezonie zdobylem mistrzostwo,lige mistrzow i polfinal pucharu hiszpanii.niestety w drugim sezonie po 12 kolejkach bylem w strefie spadkowej!w lutym bylem na 10 miejscu.moi zawodnicy dostawali baty od kazdego.dodam ze przed sezonem pojechali na dwu misieczny urlop,wg mnie jest to zdecydowanie za dlugo.w poprzedniej wersji byla opcja, ktora pozwalala wysylac zawodnikow na urlop i okres przygotowawczy.teraz chyba jej nie ma.jak ktos ma pewny sposob na przygotowanie zespolu to bede wdzieczny za podzielenie sie tym jak przygotowuje zespol(jak ustawiony trening,jak dlugo itp.)

Proletariat

29.11.2005 19:03    #1578     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
Reaper, przeczytaj teks ze zrozumieniem. Problem wystąpił w sezonie 08/09, a drużyna noname'a beniaminkiem była w sezonie 06/07, czyli 2 sezony wcześniej.
Noname sprawdź jak idzie Twojej drużynie gdy jesteś na urlopie, czasem pomaga zmiana odpoczynek od treningu, lub zmiana taktyki i składu

darman Partyzant

29.11.2005 18:54    #1579     Sufler - Porady do gry - opcje urlopu
hej, nie wiem jak wy, ale ja mam problem ze znalezieniem opcji(która była w FM 2005) opcji z ustawianiem urlopów dla zawodników. Denerwuje mnie jak po zakończeniu sezonu(przyp. liga polska) goście mi wyjeżdżaja na wakacje(po powrocie sa tak zdziadzeni, że szok). Jest gdzieś ta opcja?
A może jej nie ma wogóle ;/, bo w końcu panowie z SI od dłuższego czasu stawiają na jak najlepszą realność gry, a przecież normalnie zawodnicy wybywają na wakacje. Chociaż moik zdaniem powinno dać się chociaż ustawić termin trwania teego urlopu...
pozdr.

Lucid_Dreamer Partyzant

03.08.2005 08:18    #1580     Sufler - Porady do gry - Mam problem
Mam problem.
Podczas gdy sobie grałem kojejny sezon, nagle wyskoczyło mi okienko z napisem "out of memory fm will quit", po restartach zawsze w tym samym miejsczu się to dzieje, więc nie moge tego obejść, na urlopie też, chociaż nigdy przez pół roku nie miałem tego, że mam za mało pamięci. Grałem na normalnej bazie danych.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution