Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Qcu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2006 11:43    #1481     Sufler - Porady do gry - Stary trener mocno śpi.
Nie wiem o ktorej lidze mowisz Rem, ale w europie to chyba wiekszosc na przelomie lipca i sierpnia rozpoczyna rozgrywki, czyli w lipcu powinni sie przygotowywac. O ile pamietam to u mnie zawodnicy sa na urlopach w czerwcu...
Co do pytania glownego to niestety nie wiem czemu tak sie dzieje :(

Yoonec Młody aktywista

09.12.2006 21:59    #1482     Sufler - Porady do gry - Problem z 2 połowa sezonu
wiesz co ja też zawsze tak mam ze początek drugiego sezonu to klapa, i wtedy idę na 2-3 mecze na urlop i jest git później... zawsze to mi pomaga.

Fot Partyzant

09.12.2006 20:40    #1483     Sufler - Porady do gry - Urlop
tak jak w poprzedniej wersji po całkowitym zakończeniu sezonu czyli gdzieś koło 20 czerwca chyba zawodnicy udają sie na miesięczny urlop. Chyba że np (ja tak miałem) grasz w pucharze intertoto który rozgrywa sie już na początku lipca to wtedy cały czas pozostają w klubie i normalnie trenują

kondziu93 Partyzant

09.12.2006 18:27    #1484     Sufler - Porady do gry - Urlop
W FM 2006 po sezonie w lipcu zawodnicy szli na urlop, czy w FM 2007 też jest taka opcja, bo po przerwie miedzysezonowej piłkarze straszne są zmęczeni (np. kondycja 70%)

kijopek Partyzant

Kurde rzeczywiście, wielkie dzięki ... no cóż zdaża się pomyłeczka, pozachaczałem przed urlopem i zapomniałem odchaczyć ... dzięki

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Jest wielce prawdopodobne, ze za rok awansujesz, wiec masz roczny urlop :)

tuptus Młody aktywista

26.11.2006 10:21    #1487     Sufler - Porady do gry - pomocy
Spróbuj pójść na urlop.

Demon79 Młody aktywista

16.11.2006 10:39    #1488     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion jednak jest :)
W chwili obecnej mam 900mln na koncie. Gram klubem notts county. I mam rok 2021. Zostawiłem kompa na noc i dałem 4 letni urlop :) Po sprawdzeniu rano w informacjach o klubie jest info że w 2025 następuje przeprowadzka na nowy stadion Zuch Arena o pojemnosći 68tyś miejsc :)

Jak dojdę teraz normalnie do momentu kiedy zarząd podejmuje decyzję o budowie to wrzucę screena :)

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

01.11.2006 15:07    #1489     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. Czytałem gdzieś w zapowiedziach FM 2007, że asystent podaje jakie są wyniki rozmowy przedmeczowej (jakie rezultaty wywarła). Gdzie to sie sprawdza?
2. Co daje to, że klub jest spółką akcyjną?
3. Jak ustawić, aby jeden piłkarz szkolił drugiego (ustawiłem Jańczyka ze Smolarkiem, ale teraz nigdzie nie moge znależć)?
4. Prosze, poiedźcie jaki bramkarz byłby godnym zastępcą Widenfelera. Ten z CSKA i Kamieni nie chcą przejść. Zastanawiam się nad Craigem Gordonem.
5. Jak zyskać 3.6 miliona w przerwie zimowej nie sprzedając zawodników.
6. Talent na lewą obrone do Borussi.
7. Czy to prawda, że jak w rozmowach z zespołem używam jednej funkcji zbyt wiele razy, to daje ona coraz mniejsze rezultaty?
8. Co zrobić, aby piłkarz się odblokował (Smolarek od 9 godzin gola nie strzelił). Wysłać go na urlop czy może z ławki wpuszczać?
9. Jak zatrzymać piłkarza w klubie?

Z góry thx za wszystkie odpowiedzi.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Demon79 Młody aktywista

31.10.2006 01:59    #1490     Sufler - Porady do gry - No i jest błąd :(
Po powrocie z urlopu komputer robi nam kompletną roszadę zawodników z pierwszego składu i rezerw :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.