Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

jamajka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2006 20:27    #1471     Sufler - Porady do gry - urlop
idz na urlop będzie szybciej

maci3ju Partyzant

27.12.2006 20:23    #1472     Sufler - Porady do gry - urlop
bo nie wiem co zrobic gralem przez clay dzien i nie dawno pradu nei bylo i sie komp wylaczyl;/a ostatni save mialem 6 godzin temu i nei wiem czy grac normalnei czy sprobowac isc na urlop...

maci3ju Partyzant

27.12.2006 20:18    #1473     Sufler - Porady do gry - urlop
czy gdy w czasie sezonu pojdzie sie na urlop np na 3 miesiace i asystent bd prowadzil zespol to moja reputacja spadnie?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.12.2006 13:50    #1474     Sufler - Porady do gry - Zapomniana zmiana
Albo zacznij grę na oryginalnej bazie danych- bez łatki i idź w niej na urlop(wystarczy 1 tydzień) po czym zapisz grę i wyłącz managera. Wklej do folderu 700 plik fake.inc i włącz FM-a, sprawdź czy zmiany zostały wprowadzone(Orange, Barclays itp.). Jeśli zostały nazwy zmienione to znaczy że plik fake.inc jest poprawny a coś z bazą danych z łatką się spieprzyło. W tym wypadku reinstalka Fm-a i od nowa Patch.

michalek112 Partyzant

16.12.2006 16:58    #1475     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
weź urlop i sprawdź jakie ustawienie i zawodników wybierze asystent albo poszukaj dobrych talentów a w fm nawet do słabych klubów są ich tysiące

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

13.12.2006 14:53    #1476     Sufler - Porady do gry - "array access out of bounds"
nie wiem czy w tamtych tematach o tym pisali, ale jesli zdarza sie to zawsze tego samego dnia, to idz na urlop na jeden dzien, moze pomoze

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.12.2006 16:34    #1477     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
zakup sobie młodego piłkarza takiego jak kisily chyba albo kisliy, grzelaka itd. najlepiej skorzystaj z genie scout i poszukaj zdolnych zawodników z manU.. powinno pomóc jesli nie to weź urlop na np miesiac zaczna wygrywac i wtedy beda mieli lepsza forme mozesz tez zmienic trening dla napastników

Proletariat

12.12.2006 14:37    #1478     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
zdradze ci sposob moj gdy slabo mi idzie idz na 2 tygodnie na urlop asystent za ciebie poprowadzi mecze powroc i wszystko bedzie ok zawsze tak robie albo daj im odpoczynek

czaaareeek Partyzant

11.12.2006 19:45    #1479     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Witajcie,pytanko za 100 ptk. Widziałem podobne ale chyba nie w 100% takie same. Gram sobie drugoligową Jagiellonią i jak to wszystkie drugoligowce mam dosyć długą przerwę zimową. W sumie jakieś 3 miechy. i tu pytanie. Jak rozplanować trening w przerwie? Ja np gdy kończe rundę w połowie listopada (czy jakoś pod koniec) nie zmieniam obciążeń treningu aż jakoś do świąt (20 grudnia), gram w grudniu jeszcze dwa towarzyskie mecze. Potem mam zamiar dać im odpocząć i w połowie stycznia trening mocno siłowy na jakimś tournee. Potem w lutym następne tournee z może trzema meczykami i juz mocnym treningiem. Więc moje pytanie jest głównie następujące: czy dajecie zawodnikom w przerwie z 2 tyg a może i więcej bez całkowitego treningu czy po prostu go zmiejszacie. W końcu w letniej przerwie mają urlopy. I drugie: czy jest ryzyko że po w czasie odpoczynku, zawodnikom nie będą chciały powrócić stare dobre atrybuty? Troszkę się rozpisałem,sorki. Pozdrawiam i czekam na opinie.

Yodassss Młody aktywista

11.12.2006 11:57    #1480     Sufler - Porady do gry - Stary trener mocno śpi.
Prawdopodobnie dzieje się tak dlatego:
Podczas urlopu wszystkim piłkarzom spadają niemiłosiernie statystyki. Gdy powrócą i zaczną treningi to te statystyki powrócą do swojego normalnego stanu, ale nie będą wzrastały. Dopiero na początku sierpnia zaczną wzrastać powyżej normy ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.