Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

gepiuu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Po paru sezonach udało mi się zrobić bardzo dobry skład (de rossi, torres, ross, van der vaart) i tym składem rozwalałem wszystkich (gram Auxerre). Ale ostatnio w żadnym meczu nie mogą wygrać. Pod koniec meczu pisze ze są w szoku, przegrali wygrany mecz itd. Przeczytałem na forum, ze mozna pojsc na urlop i niech asystent poprowadzi mecz. No i auxerre wygrało 5-0 z lyonem. ale jak wrociłem to samo, czyli gubię pkt.
1) Co moge zrobić?
2) nie wiem jakich wyrażen uzywac przed meczem i w przerwie (kiedy zyczyc szczescia, a kiedy mowic zeby wygrali dla kibiców)
3) mam zawodnika który ma stzrały z wolnego na 20 i na treningu ma wysoko ustawione trenowanie tego, a mimo to w ogóle nie strzela bramek z wolnych

snake06 Partyzant

09.02.2007 18:40    #1442     Sufler - Porady do gry - problem z przetwarzaniem
Z urlopem próbowałem i nic nie daje. A zacina się po róż nych meczach w każdym save'ie po innym. Prędzaj gra działała mi bez zarzutu.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.02.2007 18:35    #1443     Sufler - Porady do gry - problem z przetwarzaniem
a jaki masz sprzęt?? może jak nie pamiętasz to zrób format i zagraj na tym save, użyj cleanera a jak to nie pomoże to jeśli zacina się zawsze po tym samym meczu to pójdź na urlop na tydzień i zobacz wtedy

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.02.2007 20:42    #1444     Sufler - Porady do gry - Pech...?
zawodnicy po takich sukcesach często czują się już gwiazdami, spróbuj wprowadzić kilku rezerwowych do podstawowej 11 lub młodych, a jeśli nie bedzie szło niech wrócą "gwiazdy", po czerwonych kartkach upominaj ich, a może są wypaleni, wyślij na urlop i niech odpczną

bartex55 Przodownik pracy

Gdy tylko, któryś z adminów spostrzeże ten temat, zamknie/usunie go, a odpowiednich delikwentów zbanuje.

PS

Admini nie mają żadnego urlopu, wręcz przeciwnie, jak już wspominali, mają dużo nauki i pracy.

hoody Przodownik pracy

Czyżby panowie admini zrobili sobie mały urlop? Bo pan pirat coś długo już u was na stronie zabawia! Pozdro

Ebi-21 Kenebi Partyzant

31.01.2007 16:12    #1447     Sufler - Porady do gry - zawieszone rozgrywki
fifa zawiesila polske i nie ma polskich rozgrywek idz na urlop na pare lat

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
30.01.2007 04:12    #1448     Sufler - Porady do gry - Pare pytanek
a) Metod jest kilka. Najlepiej kupić sobie lepszy sprzęt. Weź mniej lig, załaduj mniejszą bazę danych. Cudów nie osiągniesz na tym sprzęcie.
b) Idź na urlop.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

29.01.2007 19:55    #1449     Sufler - Porady do gry - Pare pytanek
a)Najlepszym przyspieszeniem jest nie wybieranie wielu lig na początku gry, szczególnie przy twoim sprzęcie. Zrób też tak jak mówi bartex55
b) Niestety to raczej nie FIFA żebyś symulował sobie grę, ta gra jest stworzona po to by było realistycznie, powiedz jak sobie wyobrażasz że w prawdziwym świecie symulujesz sobie kilka meczy bo nie chce ci się czekać? Jedyny sposób to urlop. ale wtedy co to jest za gra?

bartex55 Przodownik pracy

29.01.2007 19:47    #1450     Sufler - Porady do gry - Pare pytanek
a) Naciśnij Ctrl + Alt + Delete, wejdź w zakładkę "Procesy", odszukaj obraz fm.exe, naciśnij na niego prawym przyciskiem myszy i usta priorytet na wysoki. Możesz też użyć Savecleanera, ale to dopiero wtedy, gdy save będzie dużo ważył.
b) Jedynym sposobem jest pójście na urlop.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution