Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2007 23:59    #1391     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
poprostu nie lubisz tej gry az tak, ja nie biore wogole urlopow bo to tak jakbym ine ja gral:/ bez sensu, czasami tlyko moj asystent prowadzi sparingi i to tyle, i branie urlopow to nie uzaleznienie, czytajac tytul mysalem ze bedzie cos w stylu ze grasz w Fm po 10-12 godz na dobe tak jak to mi sie czasami zdaza jak mam wolny dzien.
Nie chce zebys ten moj tekst ocenial jako pomoc bo wg mnie to nie temat na sufler wiec nie chce lapac punktow za nic=)
Pozdro

marask506 Młody aktywista

04.05.2007 23:54    #1392     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
następny super tytuł:)
staraj się grać samemu, a co Ci to daje że bierzesz urlop?? masz chociaż dobrego asystenta??
chyba nie ma na to rady ale próbuj samemu wygrywać

Proletariat

04.05.2007 23:46    #1393     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Sorka jeśli to pytanie nie na sufler, ale chcę wiedzieć, czy coś mi możecie doradzić.

Jestem "uzależniony" od brania urlopów. Rozegram np. 2 mecze z czego w tym drugim meczu gram słabo i na następne biorę urlop. Czy jakoś można się od tego odzwyczaić?

Bartez Przodownik pracy

03.05.2007 02:16    #1394     Sufler - Porady do gry - RATUNKU
Gram z bratem przez sieć. Wziął urlop, ja zapisałem grę i wyszedłem z FM. Teraz chcemy graż dalej ale nie wiem jak się spowrotem przyłączyć i żeby braz z urlopu wrucił. Pomocy.

polac Partyzant

02.05.2007 21:25    #1395     Sufler - Porady do gry - Co robię nie tak???
A można ich wszystkich naraz wysłać na urlop i ustawic im jeden termin powrotu do klubu???

polac Partyzant

02.05.2007 20:42    #1396     Sufler - Porady do gry - Co robię nie tak???
Witam.
Gram właśnie w FM2006(6.03) drużyną Czeskich Budziejowic i pierwsze przedsezonowe sparingi wyszły OK,ale potem nastał kryzys i po 9 meczach byliśmy na 9 miejscu.Ale potem drużyna zaczęła grać jak z nut i po pierwszej części sezonu byliśmy Liderami.Pierwotnie przed rundą rewanżową zrobiłem im 3 sparingi z których 2 przegrałem a jeden wygrałem.W rundzie rewanżowej dostaję baty ,jak narazie nie zanosi się na znaczącą poprawę.Myślę że popełniłem błąd nie wysyłając zawodników na urlopy i nie zmniejszając im obciążenia treningowego.Czy te dwa czynniki mogą mieć aż taki wpływ na grę w rundzie wiosennej???

sefko1 Przodownik pracy

POwiem tak. Zrobiłem jak powiedział matulik i włączyłem urlop. Dograła się do końca runda jesienna i .... terminarz na runde wieosenna się pojawił. Szukałem wiadomości, ale nic tam takiego nie było. Dziwna sprawa. No nic wróce do sejwa sprzed urlopu i mam nadzieję, że także się pojawi. Może to urok tej ligi??? Najlepsze jest to, że mo asystent nie tylko awansował do półfinału Pucharu Szwjacarii, ale również wywalczył 9 punktów przewagi na drugim zespołem. Trzeba się sprężyć, aby to powtórzyć. Dzięki za pomoc.

matulik Partyzant

jak ci sie niechce sprawdzic i grac, to zapisz i skopiuj ja gdzies na bok i pusc sobie urlop do konca sezonu. Z godzinke powinno to potrwac nie wiecej a ty zobaczysz jak to jest ;-]

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.04.2007 23:18    #1399     Sufler - Porady do gry - Urlop
To ja napisałem że u mnie jeżdżą co drugi rok, ale to wynikał z ligi w jakiej grałem, mianowicie w Hiszpanii, co drugi rok był jakiś turniej (MŚ lub ME) i wtedy zawodnicy nie jeździli na urlopy:)

mkanius Przodownik pracy

30.04.2007 22:21    #1400     Sufler - Porady do gry - Urlop
Może ciągle ich wysyła na urlopy bo niemogo sie w otoczenie wtopić

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution