Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Już sobie poradziłem z tym błędem, ale nadal jest ten błąd z crush dumps. Jak można to skutecznie wyeliminować, chodziłem na urlop, grałem, nic to nie daje. Oprócz tego co napisał Pawcio macie jakieś inne propozycje??

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

to widocznie twoi pilkarze maja urlop lub z jakis innych powodow druzyna akurat w tym terminie nie moze grac, np w rosji urlopy zaczynaja sie 15 grudnia, a i tak np. 7 grudnia juz nie mozna umawiac meczow towarzyskich

miłosz_w Partyzant

Sprawdź czy piłkarze w tym czasie nie mają urlopów

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

bo tourne moze miec najwyzej 4 dni, a daty przy spatrach moga byc szare bo albo ty albo twoj rywal noie macie mozliwosci spotkania sie, np pilkarze maja urlop, druzyna wazny mecz

master_of_potato... Partyzant

Właściwie rafirat możesz wrzucić tego save'a już teraz, ale 'urlopować dalej'. Każdy sobie ściągnie grę z tego roku z którego będzie chciał :) Możesz tak robić co 10-20 sezonów. O ile to nie problem, oczywiście :)

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2007 16:34    #1376     Sufler - Porady do gry - sparingi
Ja robie jedno tourne z egoztycznymi rywalami (3-4 mecze np. w Albani) tuz po zakończeniu urlopow na podniesienie moirali i obycie w meczach po przerwie. Pożniej 2-3 mecze z trudniejszymi rywalami u siebie np. z Palermo, Inter, Leverkusen (można sporo zarobic, ograć zawodników nowych z trudniejszymi rywalami) po czymś takim powinieneś wygrać pierwsze pare meczy. Oczywiście jeśli masz kim wygrać z cieniasów nic tym nie osiągfniesz, ale jeśli masz dobry skład to takie coś bardzo ci pomoze wygrac pierwsze mecze nawet z teoretycznie mocniejszymi rywalami.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2007 16:34    #1377     Sufler - Porady do gry - sparingi
Ja robie jedno tourne z egoztycznymi rywalami (3-4 mecze np. w Albani) tuz po zakończeniu urlopow na podniesienie moirali i obycie w meczach po przerwie. Pożniej 2-3 mecze z trudniejszymi rywalami u siebie np. z Palermo, Inter, Leverkusen (można sporo zarobic, ograć zawodników nowych z trudniejszymi rywalami) po czymś takim powinieneś wygrać pierwsze pare meczy. Oczywiście jeśli masz kim wygrać z cieniasów nic tym nie osiągfniesz, ale jeśli masz dobry skład to takie coś bardzo ci pomoze wygrac pierwsze mecze nawet z teoretycznie mocniejszymi rywalami.

tabalugg Młody aktywista

08.05.2007 15:50    #1378     Sufler - Porady do gry - sparingi
ja tuż po skonczeniu urlopów (okolo 10.07) rozegalem jeden sparing u siebie,dwa w turnieju na wyjeździe i to wszystko,bo gralem jescze Superpuchar.I wbrew pozorom ( to 3 sezon) dobrze to na graczy podziałało,bo narazie ( nie chcę zapeszać :P) po 12 meczach mam 11 wygranych i jeden remis ! Zawodnicy nie są zweczeni,nawet po kadrze.

Lokiju Partyzant

Chciałem przedłuzyć serva Rafirafa właczyłem urlop i miałem wlączone cała noc ale dojechałem tylko do 2208 wiec chyba nie bedę kontynuował

LOLECZeX Młody aktywista

07.05.2007 17:56    #1380     Sufler - Porady do gry - Błąd
co do tematu wystepuja takie bledy wez urlop albo reinstal jak masz pirata to nic na to nie poradzisz ale to nei moja sprawa;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution