Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

sebek_barca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.08.2007 17:28    #1321     Sufler - Porady do gry - oglądanie meczy...
wziąć 1-dniowy urlop w dniu meczu :P

Dereds Przodownik pracy

08.08.2007 17:28    #1322     Sufler - Porady do gry - oglądanie meczy...
w dzień meczu bierz urlop na jeden dzień tylko zaznacz żeby asystent używał obecnej taktyki i składu

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

08.08.2007 17:28    #1323     Sufler - Porady do gry - oglądanie meczy...
W dniu meczu idz na urlop na jeden dzien i tam zaznacz ustawiaj ten sam sklad o ile to mozile i ustalaj ta sama taktyke

toiler Partyzant

07.08.2007 21:22    #1324     Sufler - Porady do gry - Zwis
Umyłem sobie sejwa cleanerem i teraz przy przetwarzaniu gra się zwiesza i nic nie idzie do porzodu. Próbowałem z pomocą urlopu ale nic to nie daje. Czy jest jakaś możliwość aby kontynuować grę, bo nad tym sejwem trochę czasu spędziłem i nie miałbym ochoty zaczynać od początku.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
01.08.2007 21:48    #1325     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Sorry za 2 post ale błąd wyskakiwał zawsze 2 sierpnia a teraz wziąłem tą samą bazę danych i wysłałem gościa na urlop i poszło.
lucasinho.blox.pl

Karp Wigilijny Partyzant

01.08.2007 14:13    #1326     Sufler - Porady do gry - Motywacja Zawodnikow
Kurzy najważniejsze co powinieneś zrobić to nie popełniać pochopnych wniosków, typu: dajesz połowę składu do rezerw, zmieniasz, niekoniecznie myśląc przy tym, taktykę jak leci od góry do dołu itp... Sprawdź czy niektórzy nie potrzebują urlopu, pokaż gdzie pieprz rośnie tym, którzy grają najsłabiej, postaraj się też, by odpowiedni wg ciebie zawodnik przejął ciężar gry na swoje barki ( przykład: w koronie kielce mariusz zganiacz na rozgrywającego, czy też w reprezentacji Polski Żurawski jako odgrywający, nawiasem mówiąc moja propozycja na partnera dla "Magica" to Grzesio Rasiak, król strzelców ME 2008 u mnie ostatnio). Zresztą żaden kryzys nie trwa wiecznie, a więc nie ma strachu ;]

SyZtem Przodownik pracy

29.07.2007 15:54    #1327     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=anonimowy]Syztem bez urazy ale urlopy sa tylko dla dzieci ktore nie umieja grac w FM. Jak jestes madry zrob to samo co ja w 1 sezonie bez transferow.[/quote]

Tak urlopy sa dla dzieci, ja z tego nie korzystam. Chodzilo ze Realem na urlopie da sie zrobic to co ty zrobiles.
A jesli chodzi ci o osiagniecia w FM2006 prosze bardzo http://www.cmrev(...)/24.html znajdz tam moj post, obejrzyj sobie screeny.
W 2007 tez gralem St. Pauli mam sejva z 2016 (albo 2017)roku, jestem w bundeslidze, lecz bez znaczacych sukcesow, a i tak juz od 2 miechow nie gralem.

haosek Partyzant

27.07.2007 11:14    #1328     Sufler - Porady do gry - Rejestracja juniorów - pomocy
Wlasnie, wez wrzuc mniej zawodnikow, powinno sie spytac (chyba) czy chcesz tylko tylu. Wtedy nie powinno cie zlapac na to ze nie masz wychowankow ;d

W wczesniejszych fm tak robilem np. jak gracz byl na testach to zeby gral w lidze.

Albo dawaj na urlop samo sie zrobi :D

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.07.2007 15:17    #1329     Sufler - Porady do gry - młodzieżówka
Gdy nie mają trenera możesz się zgłosić, ale to rzadko się zdarza. Najłatwiej to oszukując, weź seniorską repreze nowym manago, potem tamtym manago zaproponuj sobie prowadzenie młodzieżówki i tym z seniorskiej idź na urlop.

anonimowy Partyzant

25.07.2007 21:14    #1330     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
szachtarem coś nie bardzo ci wieżę, liga hiszpanska jest znacznie trudniejsza niż średniak ukraiński, wadpie ze udało by ci sie przejść przez takie piekło co ja w LM : Man UTD, Juventus i Milan na pożegnanie LM :(,ja przynajmniej wiem co oznacza wydawać pieniądze z głową i zarabiać je. W końcu w pierwszym sezonie z transferów zarobiłem 300mln zl i wydałem 200mln zl a jedyny zakup w 1 i 2 oknie transferowym to LP za 40mln zl a reszta to zmiennicy do 22lat na przyszlosc, przed 2 sezonem 2 zawodników porządnych zakupiłem. A takto w 1 sezonie na starcie gralem niezmieniona kadra i osiagnolem to co mi sie udalo : mistrz ligi,polfinal LM i pucharu kraju. Syztem bez urazy ale urlopy sa tylko dla dzieci ktore nie umieja grac w FM. Jak jestes madry zrob to samo co ja w 1 sezonie bez transferow. boro skoro masz lepsze to daj screny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.