Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2007 13:54    #1271     Sufler - Porady do gry - BUG ?!
sepmati otoz chodzi o to ze dostalem oryginalna gre a mam blad ktory ponoc mial byc tylko na piratach chodzi o ME 2008!grupa smierci to andora,bosnia,litwa i kazachstan!!!!polski nie ma a sie nia zakwalfikowalem!!sciagnelem tego smiesznego beta patcha i jesstem na urlopie do czerwca i zobacze czy to sie naprawi!dolanczam fote oryginala gry+dlugopis i faktura bo mnie Magic prosil

deco87 Partyzant

mój kolega ma 'pirackiego" fm 08 wiec sie spytałem czy ma jakies problemy z gra ( poruszyłemrównież) kwestie ME. on powiedział ze zadnych problemów nie ma. Nie uwierzyłem wiec załadowalisme gre ,nie bralismy klubu i poszlismy na urlop do listopada do ostatnich meczy elimanacji. po zakonczeniu eliminacji wyświetliła sie lista krajów zakwalifikowanych, póxniej odbyło sie losowanie , o dziwo wszystko było wporządku. Moze bugiem dla piratów jest szybko spadajaca kondycja??

ja fm kupie sobie w grudniu ale i tak poczekam na łatke::)

msinter Młody aktywista

07.11.2007 17:52    #1273     Sufler - Porady do gry - Mistrzostwa Europy
Otóż mam taki problem: Patrzę na Mistrzostwa Europy 2008 w Austrii i Szwajcarii. Patrzę na grupy, a tam grają takie drużyny jak Estonia, Cypr.. mimo że one się nie zakwalifikowały. Nie ma na Mistrzostwach Portugalii, Francji itp, mimo że się zakwalifikowały.. Nawet nie ma gospodarzy.. ;/ Jak to wyjaśnić?

BTW Mam oryginał, dziś przyszedł. ;) A dlatego już mam rok za sobą, bo wziąłem urlop..

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

06.11.2007 16:16    #1274     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
no byle by kurier przszedl po 14!!!bo u mnie nikogo nie bedzie:(((hehe biore urlop do poniedzialku:)piwko na zapas trzeba kupic bo do sklepu nie bedzie czasu wyjsc

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
06.11.2007 06:57    #1275     Sufler - Porady do gry - Demo czy bug
Urlop nie jest bugiem w demie, jest to specjalnie wyłączona funkcja :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Pss27 Partyzant

05.11.2007 20:38    #1276     Sufler - Porady do gry - Demo czy bug
no to mnie pocieszyliście na taką odpowiedź liczyłem
Ps.oczywiście z urlopu prawie się nie korzysta przynajmniej ja nie

Pss27 Partyzant

05.11.2007 20:31    #1277     Sufler - Porady do gry - Demo czy bug
Grając w demo nie mogłem iść na urlop bo wyskakiwało że w dniu meczu nie można wybrać się na urlop i mimo że była akurat 2 tygodniowa przerwa

pierdutka Przodownik pracy

02.11.2007 10:16    #1278     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Psychiczne Managera...
Bardzo zanagażowane POdejście - Częste urlopy szybkie granie meczy czyli naprzykład sezon grasz tam 6 godzin.
Lojalość - Wyrzcucanie zawodników na frre transfer ;)

szolik10 Partyzant

01.11.2007 09:52    #1279     Sufler - Porady do gry - Ciągłe zmęczenie
A u mnie 4 zawodników ma non stop "powazne braki kondycyjne: i juz probowałem wszystkiego wysyłalem na urlop dawalem odpoczac im tak ze siedzieli na trybunach i wogole nie grali i nic. bardzo powoli im rosnie ta koondycja. na poczatku w spraingach było ok a w sezonie cos nie bardzo

Portowiec1990 Partyzant

31.10.2007 22:04    #1280     Sufler - Porady do gry - Ciągłe zmęczenie
Przede wszystkim daj mu troche odpoczac bez wysylania na urlop... mi to pomoglo pilkarz poczekal po okolo 5 spotkaniach i pozniej nie byl zmeczony

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.