Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2007 21:37    #1261     Sufler - Porady do gry - Pmn
dobra juz sobie poradzilem, wyslalem go na urlop, jakim cudem nie zauwazylem tego wczesniej??? a poza tym choroba nie trwa 2 lata...

Tzar Przodownik pracy

13.12.2007 12:39    #1262     Sufler - Porady do gry - Przerwa Zimowa - Odpoczynek
Z tego co wiem, to gra nie przewiduje wolnego w przerwie zimowej (o ile nie jest to po zakończeniu sezonu jak np. w Rosji), więc wolne musisz dać sam. Co do tego ile im dać urlopu to ja w ogóle nie daję zimą wolnego. To jest okres przygotowawczy. Nie grają meczy, więc mogą więcej trenować ;)

eaters Młody aktywista

07.12.2007 13:31    #1263     Sufler - Porady do gry - ale bug
W drugim meczu plika leci zygzakiem. W pierwszym meczu bug jest cięższy. Otóż gdy gra dwóch managerów na jednym kompie to czasami nie można wybrać składu. Komp bierze automatycznie to co już miałeś wybrane a ewentualne luki uzupełnia losowo. I tak na przykład wrzucił mi napastnika na pozycje prawego obrońcy. Postanowiłem odznaczyć cały skład bo liczyłem że jak nikogo nie wybiorę to mecz się nie zacznie. Zdziwiłem sie nie zmiennie gdy pojawił mi sie ekran przed meczowej rozmowy motywacyjnej ale bez piłkarzy. Nie moglem ani cofnąć ani ruszyć do przodu. Pojawiał się komunikat że mam wybrać bramkarza, czego nie mogłem zrobić. postanowiłem wziąć jednodniowy urlop. Po powrocie okazało się że przegrałem 42:0 a mój przeciwnik grał SAM!!! Pierwszy plik pokazuje właśnie ten mecz, lak Lazio gra z moim Napoli (właściwie to gra samo :)) Wygrywają 42:0 , zabawne jest to że mimo iż grali sami to strzeliłem samobója!! :) A Lazio i tak miało problemy by się przebić :) Jeśli nie chodzi wam ten mecz to we wtorek wkleję screeny, po prostu to trzeba zobaczyć :)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.11.2007 09:28    #1264     Sufler - Porady do gry - blad
Jeśli używasz FMM, to tak się dzieje. Jeśli nie używasz FMM, to nie wiem, spróbuj wziąć urlop na ten dzień.

marask506 Młody aktywista

26.11.2007 23:28    #1265     Sufler - Porady do gry - blad
urlop na ten konkretny mecz często pomaga na takie przypadki :)
weź urlop na ten dzień i zobacz czy tak zrobi :)

xonogek Partyzant

17.11.2007 13:22    #1266     Sufler - Porady do gry - Problem
problem rozwiazalem ustawilem - straj sie grac tym samym skladem i poszlem na tydzien urlopu a nr same sie przypisaly dla tych co zagrali w tym meczu :)

xonogek Partyzant

17.11.2007 12:48    #1267     Sufler - Porady do gry - Problem
sprawdzilem - male szanse ze sie w lidze utrzymam bo dostaje zawodnikow wyimaginowanych zeby ktos mogl grac dla sprawdzenia zerknalem na pierwszy mecz jak dalem urlop masakra z betisem 5:0 w plecy

boro92921 Przodownik pracy

17.11.2007 12:46    #1268     Sufler - Porady do gry - Problem
xonogek proponuje ci isc na urlop i zobaczysz co sie stanie powinno pomoc

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

17.11.2007 12:39    #1269     Sufler - Porady do gry - Problem
czasu nie da sie pchnac do przodu....mozesz jedynie przyspieszyc ten proces pojsciem na urlop.....ale nie gwarantuje to sciagniecia tych samych zawodnikow.....wedlug mnie musisz przebolec strate tego zawodnika na pol sezonu..

krolik219 Partyzant

15.11.2007 21:34    #1270     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
W FM 2007 postanowiłem objąć jakiś mały klubik, ze względu na ilość lig padło na Anglię i tamtejszą Conference Pn. Nuneaton Borough amatorski, albo półzawodowy klubik nie pamiętam;]
1 sezon zarząd oczekuje awansu, prognoza mediów 3 miejsce bodajże. Zająłem 5 miejsce co dało mi prawo udziału w barażach, gdzie w finale po serii rzutów karnych wygrałem z Kattering.

http://img52(...)7bf3.jpg

2 sezon to rozpaczliwa walka o utrzymanie w Krajowej Conference, gdzie o 1 pkt. wyprzedziłem Weymouth.

http://img14(...)ezq7.jpg

W 3 sezonie to ogromne zdziwienie fachowców, zarządu i dziennikarzy (a także i mnie;) po zdobyciu mistrzostwa(przed sezonem kilka udanych transferów jak się okazało).Czy to możliwe, żeby w jeden sezon zrobić taki krok? Czy jednak bug?

http://img20(...)zuk4.jpg

Początek sezonu 2010/2011 to miejsce w środku stawki, ale po przebudzeniu na koniec sezonu awansowaliśmy na 3 miejsce i do 1 ligi!...Prognoza Mediów - 23....

http://img87(...)awm9.jpg

Miejsca we wszystkich ligach- czerwona linia początek mojej pracy w klubie.

http://img44(...)eop3.jpg

W Pucharze Anglii grałem z ManUtd na Old Trafford i gdy na trybunach usiadło ponad 50 tyś. kibiców po meczu mój budżet z ok. 100 tys funtów urósł do ponad 1 miliona, zdziwiłem się, ale to chyba efekt kasy z biletów....mecz przegrałem 0-2 ;]

http://img25(...)ndo6.jpg

Na razie moi zawodnicy mają urlop, ale nie wiem czy będę dalej kontynuował grę bo czekam na listonosza z FM 2008 :D

Jak chcecie jakieś screeny to pisać...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution