Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

jender17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2008 20:09    #1251     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Jak dla mnie to powinieneś iść na urlop na jeden dzień - ten w który jest ten mecz.

MATI31 Partyzant

Mam ogromniasty problem z FM 08. Gralem w kazda edycje od CM 4, i nie omieszkam, bylem w to dosyc dobry (niemal zawsze wygrana LM), i stosowalem ciagle ta sama taktyke. Ale teraz jest klopot ze skutecznoscia. Poczatek byl niezly strzelilem 22 bramki w 5 mecach w lidze (dziekuje, dziekuje ;D), i wywdawalo sie, ze nic mnie nie powstrztyma. Jednak mam juz Poczatek stycznia, i spadlem na 3 pozycje. W LM ledwo wywalczylem awans na drugiej lokacie (za Olypique, przed Steua i Szachtarem). Moi zawodnicy maja tragicznie niskie morale, stosuje taktyke 442 ofensywna, rotacja sklad - to oczywiste. Rozmowy przeprowadza moj asystent (motywacja 20), moja wiecej zlego robie niz dobrego :). Bylem dwa razy na dwutygodniowym urlopie, i poprawa byla tylko chwilowa. Chcialbym dodac, ze mecze u siebie, potrafie wysoko wygrywac (np. ostanio 5:0 z Man City), gorzej z wyjazdami - nie potrafie wygrac nawet z najgorszymi! Styl treningu zrzucilem z poradnika, a moi trenerzy ucza zawodnikow bardzo dobrze min. 4 gwiazdki na kazda statysyke. Probowalem zmienic taktyke, ale to tylko pogarsza sprawe. Jak moj MU moze sie podniesc?

PS. Kasy na transfery nie ma, bo kupilem za 20 euro AsamoAH Gyana ktory do dzis nie otrzymal pozwolenia na prace, nawet po nowym kontrakcie, i probie wypozyczenia do klubu patroanckiego.

cycuac Partyzant

02.01.2008 14:28    #1253     Sufler - Porady do gry - Problem :(
Witam Panowie. Miałem podobny problem tylko w FM07. Próbowałem wszystrkiego re-instal, savecleaner. Nic nie pomagało. Zeby było śmieszniej znalazłem sava w którym zapisany był stan gry chyba z sezon w stecz od daty w której mnie wywalało. Zwolniłem sie z klubu, wziełem idz na urlop (żeby szybciej przelecieć przez ten rok) i co - I TO SAMO. Jak gra doszła dp felrnej daty to wywalała mnie do Windy. Podejrzewam że nic z tym fantem nie zrobisz. ALe próbuj.

Visioner Przodownik pracy

30.12.2007 13:42    #1254     Sufler - Porady do gry - Trening okresu przygotowawczego.
trening przygotowawczy uzywaj przed rozpoczeciem sezonu - rozni sie tym, ze ustawiasz zawodnikom wiecej sily i aerobiku zeby wrocili do formy po powrocie z urlopow, wroc do ogolnego na 5 dni przed pierwszym oficjalnym meczem sezonu ;)
sparingi rozgrywaj 2x w tygodniu, najlepiej z mocnymi druzynami

Marcin92 Młody aktywista

28.12.2007 12:55    #1255     Sufler - Porady do gry - problem z kontuzją
Wydaje mi się, że to bug. Zmień mu obciążenia treningowe, lub daj urlop. Może to coś da.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2007 17:04    #1256     Sufler - Porady do gry - Bardzo zaangażowane podejście
ja mam 5 dni ( dużo przeglądam graczy) ,ale czasami biorę tygodniowy urlop po sezonie - mam zaangażowanie na 5.Zresztą,to nie ma chyba wielkiego wpływu na grę...

bartix94 Młody aktywista

26.12.2007 10:17    #1257     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa
u mnie jak gralem Wisla to poprosilem ich tak we wrzesniu a skonczyli jak pilkarze wyjechali na urlopy.

Piotrś Młody aktywista

22.12.2007 21:20    #1258     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste
ehh no too tylko czass moze Cie uratowac:) moze to minie... inaczej nie ma szans...albo dalsze urlopyy...

Visioner Przodownik pracy

22.12.2007 20:53    #1259     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste
Kiedys zalozylem temat o tym, ze moj zawodnik ma problemy osobiste, wyslalem go wiec na urlop a po powrocie stwierdzil ze nie teskni juz za domem, wiec bylo wszystko ok. jednak po ok. miesiacu znowu mu sie pojawila ikonka z problemem osobistym. co zrobic, zebym nie musial go znowu tracic na jeden miesiac? jest listopad, chce zaczekac do konca rundy jesiennej a potem go ewentualnie wyslac, tylko ze on moze zaczac slabiej grac wiec nie wiem co robic.
P.S. dlaczego znowu zaczal tesknic za domem? przeciez istnieje ryzyko ze po powrocie caly czas bedzie tesknil, w tym wypadku bede musial go sprzedac z powrotem do dynama kijów ;/

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
18.12.2007 22:13    #1260     Sufler - Porady do gry - Pmn
9pucek - polemizowałbym ;) Jeśli zawodnik ma jakiś problem, a jest możliwe wysłanie go na urlop - nie zastanawiam się długo i korzystam z tej opcji (chyba, że ów piłkarz to połowa mojego potencjału ofensywnego - wtedy warto poczekać do jakiejś dłuższej przerwy). Zazwyczaj pomaga, choć czasami problemy pojawiają się znowu... i wtedy to dopiero jest problem :>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.