Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Perez były Minister Literatury

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.02.2008 08:56    #1231     Sufler - Porady do gry - Żenada
Warto spróbować z urlopem.

pyz7 Partyzant

29.02.2008 07:39    #1232     Sufler - Porady do gry - Żenada
Tak ,zamknąłem grę i wczytałem jeszcze raz,ale problem nie zniknął.Dochodzi do spotkania Lyon-Cean i znowu to samo.Mogę sobie chodzic po wszystkich zakładkach,sklady,transfery itd.ale kontynuowac gry niestety nie moge(tak teraz mysle ,moze udac sie na urlop?w grze oczywiscie)

pamazur Partyzant

14.02.2008 23:41    #1233     Sufler - Porady do gry - Zapomniałem zgłosić skład
kerry: zawsze na trudne chwile najlepszy urlop :) pierwszy mecz asysten zagral jakimis szarakami ale na kolejny juz caly skład zgłoszony :) nie wiem jakim cudem ale uratowałem dupę :) dziękuję bardzo za pomoc i radę

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.02.2008 23:27    #1234     Sufler - Porady do gry - Zapomniałem zgłosić skład
Spróbuj na jeden mecz pójść na urlop. Zobaczysz, co Twój asystent zrobi. Jeżeli on dobrze ułoży skład, taktykę to przejdź na urlop do zimy, a później zgłosisz skład.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

A mi się wydaje, że ten komentarz:"jest już chyba po meczu" odzwierciedla aktualny wynik, sytuację na boisku i morale obu drużyn. Komu chce się grać, gdy w 80 minucie przy stanie 1-0 pada gol na 2-0?

@M8_PL - też robiłem coś podobnego. Brałem urlopy, próbowałem ustawień, taktyk, a kiedy postanowiłem rozegrać ten mecz po raz niewiadomo który prowadziłem w 89 minucie 3-0. Zgadnijcie jak się skończyło? 3-3 wszystkie bramki w 90 minucie po dziwnych błędach. Przecież zespół, który strzela 3 bramki nie da sobie w 3 minuty wydrzeć wygranej. Mam wrażenie, że to dotyczy tylko niektórch klubów(może bardziej lubianych w SI), podczas, gdy w innych się to nie zdarza.

fudi Przodownik pracy

Były już takie problemy. Spróbuj usunąć folder crash dumps który Ci się pojawił (jest gdzieś w katalogu z grą) odejdź na urlop i zobacz czy jest to samo. Jesli nie pomogło sprobuj przeinstalować grę.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.01.2008 19:45    #1237     Sufler - Porady do gry - po co komu taki asystent ?! :[
Najlepiej jest, gdy jesteś zawieszony, to przechodzisz na urlop, klikasz "wystaw obecny skład o ile to możliwe" i taktykę. Wtedy musi Ciebie posłuchać. No chyba, że nie dałeś np. bramkarza, to wtedy zostaje dodany automatycznie.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

20.01.2008 18:41    #1238     Sufler - Porady do gry - po co komu taki asystent ?! :[
drymek u mnie też był skład (przynajmniej pierwsza 11 bo rezerwowi już nie) i taktyka jaką ustaliłem ... przez 5min meczu:P:P:P ... tak było w pierwszym z 3 meczów w których byłem zawieszony ... później dałem sobie spokój i stwierdziłem że nie będę się wnerwiał ... poszedłem na urlop, a asystentowi pozostawiłem pełną swobodę

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

19.01.2008 02:13    #1239     Sufler - Porady do gry - Trwanie sezonu
nie na sufler!pisze to bo jestem rozzalony ze zamkneli bardzo dobry temat o sprowadzaniu dobrych zawodnikow do polskiej ligi bylo by ciekawie a oni w h..a leca:(
rondel se chyba jaja robisz!!u mnie 123 dni i 54 godz!ty chyba na urlopie non stop!a tak serio to sezon mozna w dobe zalatwic!czlowieku to zalezy od czasu,niektorzy maja prace,szkole,zycie towazyskie a fm to zapchanie wolnego czasu!

Raptorek Partyzant

Wyszukiwarkę mam ale odpowiedzi nie znalazłem
Sava akurat mam przed ostatecznym zgłoszeniem zawodników
ORG MAM
Da sie coś na to zaradzić ?
Dlaczego zgłaszam listę i potem mam 0
A jak idę na urlop jest oki ale zmienia mi listę 1 zespołu i 2 podstawowych zawodników nie mam .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.